- 21 Ocak 2009
- 543
- 0
narlidereye gelemem ben :1no2:
ben de gelmek isityorum ama narlıdere bana da çok uzak (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
narlidereye gelemem ben :1no2:
yaw uyuz oluyom size toplaşıyonuz hep beraber bide insanı çatlatırcasına fotolarınızı koyuyorsunuz.... ben ne istanbul'dakilere ne izmir'dekilere gelebiliyorum... duygularımla oynamayın yaaaaaaaaaaaaa.
yaza inşallah senin oraya organizasyon yaparız canımcım yaa... süper olur hem de :))
valla gülnurcumm yaza bi organizasyon yaparızzz arzuyla bakarız durumaa belki size bii cee demeye gelirizz kaydirigubbakcemile3
bekle bizi zeynep geliyoruzzzzzz 3 kişi annelerii konuşturutmayızz artık biz muhabbet edeceğiz onlarr dinleyeceklerrr başka yoluu yokk hep bizmiii dinlicezz :roflol:
inşallah canım yaaa aslında sen istanbula giderkenn izmirde bi durak yapsan nasıl olurr
kocamı napıcam o durağı yaparken?
kocamı napıcam o durağı yaparken?
hahaha hatta onlarda babalar klubünü kurarlar...
inşallah canım. mart gibi gitmeyi düşünüyorum kardeşimin nişanı olacak Allah kısmet ederse... hem havalar da biraz ısınmış olur... ama siz hepiniz karşıdasınız çok uzaksınız... hem bu gelişimde eşim gelmeyecek dolayısıyla araba burda kalacak... umarım ayarlayıp gelme şansını bulurum...gülnur sen ist gelınce haberımız olsun senın için bi organızasyon ayarlarım..
zaten şeyma 2 çocukla herşeye yetişiyo anam... çocuk da yaparım organizasyonda diyo hatun resmen.....olurrr kıss neden olmasınn bak şeymaaa sana organizasyon ypcak
:roflol: kısssss onlar bizi siteye de almazlarmış haahaaaa kötükedihüso