Dora'dan Sevgilerle

yaw uyuz oluyom size toplaşıyonuz hep beraber bide insanı çatlatırcasına fotolarınızı koyuyorsunuz.... ben ne istanbul'dakilere ne izmir'dekilere gelebiliyorum... duygularımla oynamayın yaaaaaaaaaaaaa.

canım yaaa nasıl isterdim gelmeni ne güssel olurdu :teselli: olumunekankayizsmile

bana uyar arzucummm çarşambaa söyleyeyim mi yasenminee

gülnurcumm al nilimizde çık gel tatlım yaaa yatılı buluşma yaparız bizde

paşalarrr çarşamba günü zeynep kardeşleri ve yasemin teyzesine gideceklerrr yuppiiiii kapımızz açık arkidişlerr isteyen herkesi beklerizz..

ben pek sık girmediğimden yazamadım ama sağolsun gizemciğim organizasyonu halletmiş.a.s.
çarşamba günü arzu eden herkesi beklerim arkadaşlar. şehir dışı da dahil bu çağrıma yerimseniben çıkın gelin valla kızlar.
izmirliler için yer biraz ters biliyorum ama ayarlayıp gelebilirseniz hepinizi ağırlamaktan ve bu vesileyle tanımaktan büyük keyif duyarım..

gizemcim nasıl çıkıp geleyim yaaa. siz toplanıp gelin bana kalmaya:)

yaza inşallah senin oraya organizasyon yaparız canımcım yaa... süper olur hem de :))

valla gülnurcumm yaza bi organizasyon yaparızzz arzuyla bakarız durumaa belki size bii cee demeye gelirizz kaydirigubbakcemile3

bekle bizi zeynep geliyoruzzzzzz 3 kişi annelerii konuşturutmayızz artık biz muhabbet edeceğiz onlarr dinleyeceklerrr başka yoluu yokk hep bizmiii dinlicezz :roflol:

yaza inşallah senin oraya organizasyon yaparız canımcım yaa... süper olur hem de :))

valla gülnurcumm yaza bi organizasyon yaparızzz arzuyla bakarız durumaa belki size bii cee demeye gelirizz kaydirigubbakcemile3

bekle bizi zeynep geliyoruzzzzzz 3 kişi annelerii konuşturutmayızz artık biz muhabbet edeceğiz onlarr dinleyeceklerrr başka yoluu yokk hep bizmiii dinlicezz :roflol:

süper olur valla beklerimmm ciddi ciddi. siz geliyoruz diyin yeter...

inşallah canım yaaa aslında sen istanbula giderkenn izmirde bi durak yapsan nasıl olurr :eek:

gülnur sen ist gelınce haberımız olsun senın için bi organızasyon ayarlarım..

gülnur sen ist gelınce haberımız olsun senın için bi organızasyon ayarlarım..
inşallah canım. mart gibi gitmeyi düşünüyorum kardeşimin nişanı olacak Allah kısmet ederse... hem havalar da biraz ısınmış olur... ama siz hepiniz karşıdasınız çok uzaksınız... hem bu gelişimde eşim gelmeyecek dolayısıyla araba burda kalacak... umarım ayarlayıp gelme şansını bulurum...
olurrr kıss neden olmasınn bak şeymaaa sana organizasyon ypcak
zaten şeyma 2 çocukla herşeye yetişiyo anam... çocuk da yaparım organizasyonda diyo hatun resmen.....

:roflol: kısssss onlar bizi siteye de almazlarmış haahaaaa kötükedihüso

kesin almazlar... ben zaten bazen yazırken arada gülüyorum tepki veriyorum yada gaza gelmiş hızla yazıyorum baan hep soruyo nerdesin ne yazışıyosun sen diye... ben de kk dayım diyorum ne yazıyon ne okuyon öle falan diye soruyo ben de ona söylemiyorum.... o yzüden eline öyle bi fırsat geçerse hayatta almaz beni....

X