• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

Harika olmuş canım herşeyin, maşallah.... :nazar: :nazar: :nazar:
Teşekkür notu da koymuş bana... :54:Rica ederim canım benim, ne demek... Her zaman yardım ederim...
Elimden geldiğince :29:
İnşallah sende benim gibi aldığın bütün eşyalarını seve seve kullanırsın canım..
:16: :16:

Amin canım benimmmmmmm :54::54::54: sağolasın :17: umarım hepimiz agız tadıyla kullanırız.

Çeyizlerin çok güzel güle güle kullanırsın inşallah, yalnız ben o anahtarlıktan nerden alabilirim İstanbul'da yaşıyorum..

ben sana birşey itiraf edeyim mi :ssz: sen beğenmişsin ya o ara hayırlı olsun yazanlar vs ardarda baktım baktım bskn den gelen mesajı ben mi kaçırdım acaba diye sayfaları tek tek okudum hatta ama yok :30: beğeniyi görünce dedim kesin yazmıştır da ama yorum yoktu .işyerinde yoğundur sonra yazar heralde dedim hatta sonra :31::34:

artık beklentiye girmişim :1: nişan topiğinden vs samimiyiz ya ,yazar bskn diye göremeyince şaşırmıştım hatta itiraf ediyorum :9: (bazen saniye dolmadan mesajı kaydetmiyor ya belki öyle olmuştur :34:)

Aminnnnnnnnnn.Rabbim ağzından duysun bskn'im. hepimize sağlıkla huzurla aşkla kullanmayı nasip eylesin. :16::16: :54::54:

valla canım öyle birşeyler olmuş sanırım :1:
bir ara sana mj yazacaktım e hadi sende bir başlık aç diye :34: vaktim olmamıştı yazmaya.
birde malum ben senle call yapmıyorum ya (Ektim ya seni) utandım ondan yazamadım :17:
senin düğün tarih belli mi canım ?

Çeyizlerin çok güzel güle güle kullanırsın inşallah, yalnız ben o anahtarlıktan nerden alabilirim İstanbul'da yaşıyorum..

çok teşekkür ederim .daha güzelleri sizin olsun :16::16: o anahtarlığı markafoniden almıştım. ordaki kampanyalarda cıkıyor ara ara :17:

valla canım öyle birşeyler olmuş sanırım :1:
bir ara sana mj yazacaktım e hadi sende bir başlık aç diye :34: vaktim olmamıştı yazmaya.
birde malum ben senle call yapmıyorum ya (Ektim ya seni) utandım ondan yazamadım :17:
senin düğün tarih belli mi canım ?

:54::54: olsun . ektin ama sen formuna dikkat ediyorsun biliyorum ben seni :34: :29:

düğün tarihi belli bskn'cim. 30 mart :17: az kaldı bayagı yogun geciyor .

kilolarım direniyor . :27: ama zafer benim olcak :9:

çok teşekkür ederim .daha güzelleri sizin olsun :16::16: o anahtarlığı markafoniden almıştım. ordaki kampanyalarda cıkıyor ara ara :17:

:54::54: olsun . ektin ama sen formuna dikkat ediyorsun biliyorum ben seni :34: :29:

düğün tarihi belli bskn'cim. 30 mart :17: az kaldı bayagı yogun geciyor .

kilolarım direniyor . :27: ama zafer benim olcak :9:

aman aman hayırlı olsun canım:16:
benim tarih meçhul, üstüne üstlük ileri atıldıkça atılıyor :1::27: o yüzden bendeki bu rahatlık :1:

tuppercıklarının en önemlilerini almışsın ne güzelllllll, sanki tupper ları evlenmeden almazsam bir daha alamazmışım gibi geliyor.
sağolsun aşkım o plastiklere o kadar para verilirmi deyince korkuyorum :1:
ben de bir arkadaşımın tupper deposunu buldum :27: bir sürü tupper var onda :1:
gidip seçicem. umarım uygun fiyata verir:18: yoksa netten alıcam :20:

aman aman hayırlı olsun canım:16:
benim tarih meçhul, üstüne üstlük ileri atıldıkça atılıyor :1::27: o yüzden bendeki bu rahatlık :1:

tuppercıklarının en önemlilerini almışsın ne güzelllllll, sanki tupper ları evlenmeden almazsam bir daha alamazmışım gibi geliyor.
sağolsun aşkım o plastiklere o kadar para verilirmi deyince korkuyorum :1:
ben de bir arkadaşımın tupper deposunu buldum :27: bir sürü tupper var onda :1:
gidip seçicem. umarım uygun fiyata verir:18: yoksa netten alıcam :20:

sağolasın teşekkür ederim... umarım seninde hayırlısı ile düğün tarihin belli olur.:54:

valla aynen evlenmeden al. erkek işte plastik gözüyle bakıyorlar :27::27: plastik değil diye acıklama yapmama ragmen :9:

onların belli aylarda indirimleri oluyor katalogtan takip et derim. arkadasının deposu da varsa cok iyi. hem görmüş olursun hem de secersin. :34:

bunlarda dün aldıklarım :16::16: ikisine de asık oldummmmmmm :16:

$07102012348.jpg$07102012350.jpg

O tuzluklardan bende istiyordummmmm. Bizimki istemedi. Tutunca dusermis falan filan :)

Tepsinde çok cici canım:)
Güle güle kullan canım. Sana geldiğimizde çay tutarsınız artık ;)

Az önce 6 ekimde yazdığım mji okudum :o
Simdi tupperlara ayıracak vaktim yokk:D
Cvp da yazmissin, görmedim galiba:l
Haklısın aslında hafta sonu bir iki anyartika alayım bari. Her hafta bir iki tane alsam azalır listem :)

O tuzluklardan bende istiyordummmmm. Bizimki istemedi. Tutunca dusermis falan filan :)

Tepsinde çok cici canım:)
Güle güle kullan canım. Sana geldiğimizde çay tutarsınız artık ;)

Az önce 6 ekimde yazdığım mji okudum :o
Simdi tupperlara ayıracak vaktim yokk:D
Cvp da yazmissin, görmedim galiba:l
Haklısın aslında hafta sonu bir iki anyartika alayım bari. Her hafta bir iki tane alsam azalır listem :)

:9::9::9: su erkekler .. benimkide herseye yorum yapıyor da Allahtan bu tuzlugu o tuttturdu alalım diye :9:

teşekkür ederim :16::16: tabi cay servisi yaparım yanına kek börek .senden öğrendiğim kuskus salatası :34:
antartikayı al canım. evde elimiz ayagımız olacagına inanıyorum onların :31:

:9::9::9: su erkekler .. benimkide herseye yorum yapıyor da Allahtan bu tuzlugu o tuttturdu alalım diye :9:

teşekkür ederim :16::16: tabi cay servisi yaparım yanına kek börek .senden öğrendiğim kuskus salatası :34:
antartikayı al canım. evde elimiz ayagımız olacagına inanıyorum onların :31:

bir de bişeyden anladıkları yok :47:
engilish home daki nevresim takımları çok pahalıymış, buna takmıştı kafayı. başka mağazadan bir iki nevresim takımı gösterdim.. ''aşkım engilish home alt kattamıydı'' demeye başladı :52: alem bu erkekler :40:

ayrıca english hme da illa görmüşsünüzdür örme tülmüymüş adları neymiş onların metresi 16liraydı. dün başka bir yerde sorayım dedim anam 40 45 lira arası değişiyor demez mi :53: pahalı gibi gözükse de aslında pahalı değilmiş yani :34:

bu aralar kuskus salatasından çok bahsettik canım acayip istiyor çabuk evlen:23: veya ben gidiciyim nasılsa sen bana gel :34:

tuzluklarla tepsin çok şeker canım güle güle kullan

teşekkür ederim canım :16::16:

bir de bişeyden anladıkları yok :47:
engilish home daki nevresim takımları çok pahalıymış, buna takmıştı kafayı. başka mağazadan bir iki nevresim takımı gösterdim.. ''aşkım engilish home alt kattamıydı'' demeye başladı :52: alem bu erkekler :40:

ayrıca english hme da illa görmüşsünüzdür örme tülmüymüş adları neymiş onların metresi 16liraydı. dün başka bir yerde sorayım dedim anam 40 45 lira arası değişiyor demez mi :53: pahalı gibi gözükse de aslında pahalı değilmiş yani :34:

bu aralar kuskus salatasından çok bahsettik canım acayip istiyor çabuk evlen:23: veya ben gidiciyim nasılsa sen bana gel :34:

:9::9: aslında onlarla alışverişe gitmek hata :27:

aynen ben bu hafta sonu deneyeyim bi bakalım becerebilcek miyim :9:

teşekkür ederim canım :16::16:

:9::9: aslında onlarla alışverişe gitmek hata :27:

aynen ben bu hafta sonu deneyeyim bi bakalım becerebilcek miyim :9:

kesinlikle hata :47:
sabırsızlar, senin beğendiğini beğenmezler, hatta gerek yok culardandırlar :19:

bile bile nasılda evleniyoruz bu adamlarla :66:

Back