- 12 Temmuz 2006
- 292
- 1
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melek bebegine maşallah kaç aylık canım ögrenebilirmiyim.
demekki okadar da erken diilmiş ya meltoo benim kızımda hiç yüz üstü durmaz halada durmuyo belki kolunu kurtarabılırse durur artık senin kızın gibi ama benim kız bıraz sabırsız sanırsam ne zaman oyle dursa basıyo cığlıgı bende napıyım kıyamıyorum duzeltıyorum bakalım bı dahakı sefere mudahale etmemeye calısırım melek emeliyo derken nasıl yani ?
canım takvımımde de yazıyor 2 gun sonra 5 aylık oluyoruz. 7 Subatta dogdu benım kı 1 ay erken geldı..Ama zayıf oldugu ıcın cok hareketlı
benim tombalak bu konuda biraz ağır ama yüz üstü koydum popoyu kaldırıp kendini öne ittiriyor
ESMA BIZIM DR DIYOKI ZAYIF BEBEK DAHA AKTIF OLUYO DIYO SIZINKILER TOMBISLIKTEN KIÇINI KALDIRAMIYOKIzemuszemus
Melek katılıyorum sana zayıf bebek çok daha hareketlı olurmus bızım dr dedı gerçı oglanın kılosu bıze gore ıyı amam dr gore zayıf 6500 boy 67 cm
benım oglumda dıkkatını çeken bırsey oldumu çıkını tepemeye kaldırıyo ayakları ıle kendını ılerı atıyo 2-3 adım apalıyo yanı donme ısı bıze çocuk oyuncagı oldu :)
benim tombalak bu konuda biraz ağır ama yüz üstü koydum popoyu kaldırıp kendini öne ittiriyor
ay ne guzel melek insan biran önce koşup yürüsünler konuşsunlar istiyo senin oğluş erkende yürür o zaman kızımda erkenden emekler inşallah gerçi hiç öyle bi hevesi yok gibi ama eninde sonunda emeklicek:)