- 10 Mayıs 2024
- 377
- 78
- 13
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
-
Kaç tane 5. Güne gelebileceğini bilmiyorduk ama yaptırmadıkMerhaba. Benim 11 adet 5.gün donuk embriyom olmasına rağmen doktorum onlara yapmak istemedi. Numune alırken embriyo sağlam olsa bile defalarca dondur çözdür işlemi embriyoyu bozabiliyor bir de üstüne numune alıyoruz iyice strese giriyor embriyo demişti. Teste giden numune sağlıklı oluyor ama geride kalan embriyo bozulabiliyor. Sonra test sonucu iyi deyip transfer ediyorlar ve tabi tutmuyor.siz pgt istediğinizi en başında söyleseydiniz keşke doktorunuza.
Evet ben 24 haftalık hamileyim şuan.Kaç tane 5. Güne gelebileceğini bilmiyorduk ama yaptırmadık
Siz transfer oldunuz mu?
Kaç gün oldu transfer olalı????....Benim 2 kimyasal sonarasi doktor kalan 4 tanesini genetige gönderelim dedi donmuşlari.
Çok kararsız kalıp göndermeme kararı aldım.
2 embriyo pgt ile transfer aynı fiyata denk geliyordu transferle şans vermek istedim.
Embriyolog 4 tanesini cozdurmus, çözülürken zaten 2 tanesi bozulmuş kalan 2 embriyo da transfer edildi, geriyo embriyom da kalmadı.
Henüz tuttu mu bilmiyorum.
Transfer oldu mu sizin ??Bizim dondurulmuslara dr umuz yapmadi cozdurunce risk demisti bi de gerek yok demisti biz yaptirmadik
Bazen dondurmada önce biopsı alınıyor sordunuzmu aldınızmı yoksa çözülün yeniden alıncaksa kötü oDondurulmuş embriyoya pgt yapılır mı?
Doktor 5. Gün embriyolarını bize sormadan doldurmuş, isterseniz pgt yaparız diyorlar, aklıma yatmadı hiç, dondur, çözdür, tekrar dondur...
Pgt transferı biraz garantı edıyor iyi kalite denıyor içi boş çıkıyor pgt en azından içine azda olsa seçiyolarŞu pgt işii benmde kafama bir türlü yatmıyor ya
5.gundu , transferim olduTransfer oldu mu sizin ??
Kaçıncı gün embriyosu?
5 gün.Kaç gün oldu transfer olalı????....
Merhaba testi nereye gönderdiniz acaba ve rica etsem ne fiyat ödedinizEvet ben 24 haftalık hamileyim şuan.
Bahçecide yaptırdık biz testi onlar Igenomix’e gönderdik numuneleri. Her embriyo için 325 € ödedik.Merhaba testi nereye gönderdiniz acaba ve rica etsem ne fiyat ödediniz
Kaç embriyo gönderdiniz ve kaçıncı gün embriyonuzdu acabaBahçecide yaptırdık biz testi onlar Igenomix’e gönderdik numuneleri. Her embriyo için 325 € ödedik.
Merhaba, benim bu hafta basi 4 adet 5.gun embriyom pgt ye gitti. Embriyo basina 450 dolar odedik total 64bin. Nesiller genetik firmanin adiKaç embriyo gönderdiniz ve kaçıncı gün embriyonuzdu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?