Dondurulmus embriyo.

ben kiloluyum canim 87 kiloyum :KK17:
95 ten 81 e dusmustum ilk transferden sonra aldim yine malesef
transferden sonra cogunlukta yattim gunduz yatarken ayagimin altina yastik koydum
ananas tutunmayi kolaylastirirmis ananas yiyemedigim icin yuzde yuz ananas suyu alip ictim
ananas fazla yersem agzimda yara yapiyor
hemen banyo yapmadim iki transferimdede 1 hafta ustune banyo yaptim normalde sicak su olmiyacak
ve cok kalmaman lazim ama ben 1 hafta uzerine banyo yapinca oyle 10 dk cikamadim yarim saati bulmustur
otururken kalkarken dikkat ettim ani hareketler yapmadim yuksek yerlere uzanmamak lazimmis birde
canim insALLAH ALLAH gonlunuzdekini nasib etsin iyi dusun iyi olsun:KK16:

ben 4 defa denedim hep taze embriyoydu az çok tecrübem oldu ama hala tereddütlerim var dondurulmuşlarla sanki daha iyi sonuç alınıyor gibi geldi bana bide bende hep yatarak geçirdim ama olmadı bu defa acaba diyorum günlük yaşantıma gerimi dönsem off bitsin bu acabalar

canim icini ferah tut banada oyle geliyordu sanki sonucu alinca uzulucem gibi hissediyordum
hatta bu gun bile diyordum gormezsek donuste bir paket sigara alirim sigaranin dibine vururum diye
transferden once icerdim ama tiryaki olmadim hicbir zaman birakmak hic zor olmadi sukurler olsun
bende hala korku var simdide haftasina gore bebek kucuk mu onu arastiriyorum endiselerimiz hep olucak canim
dr normal dedi ama ben nettekileri arastiriyorum hala
ALLAH kalbimize ferahlik versin
ilk transferde hamilelik vardi 8. haftada kalbi durdu bende korkularimi atamadim ustumden
ALLAH hepimize ciktigimiz bu yolda hayirlisiyla saglikla bebeklerimize kavusmayi nasib etsin
esinde kendince ayakta durmaya calisiyor canim biz agliyoruz uzuntumuzu belli ediyoruz ama onlar iclerine atiyorlar

Canim seni cok iyi anliyorum benimde ilk tedavimde bebegim 8 haftalikken alindi kalp atisi olmadigi icin hic atmadi. Simdi yeniden tedavideyim bende cok korkuyorum bebek tutuncakmi kalp atisi olcakmi diye ama ne kadar cok düsünüp arastirirsak o kadar kötü bence bosver birak arastirmayi kendini de bebisinide strese sokma güzel seyler düsünmeye calis hep. Iyi düsün her zaman iyi olsun. Kendinede cok dikkat et yorma fazla ayakta kalma. Biz bu bebekler icin cok ugrasiyoruz cok dikkat etmeliyiz..

ben 4 defa denedim hep taze embriyoydu az çok tecrübem oldu ama hala tereddütlerim var dondurulmuşlarla sanki daha iyi sonuç alınıyor gibi geldi bana bide bende hep yatarak geçirdim ama olmadı bu defa acaba diyorum günlük yaşantıma gerimi dönsem off bitsin bu acabalar

Tatlım çok yatmak iyi değil. Tam olarak günlük hayata dönmesinde 3. Gündem sonra at kendini dışarı ağır kaldırma çok yorulma ama eve kapanma. Ilk üç gün yemek ve wc ve kel sonrası yürüme yeterli. Kan dolaşımı açısından. İnşallah bu sefer olur dualarım hepinize.

benim klinigin hep dondurulmusu oneriyor..gorusmeye ilk giitigimizde dondurulmus yapicaz dedi..ohss olmadim rahim kalinligida iyidi taze icin ama doktoru dinleyelim dedik..buzcuklarimiz sans getirsin hepimize:)

Valla nerdeyse 6 ay oldu ama gecmedi neyse bebislerimiz gelsinde onlar icin yapmayacagimiz sey yok yeterki gelsinler =)
Yok canim hemsireye vurdurucam gecen tedavimde de hemsireye vurdurmustum ama cok zor oluyo ya hergün yaptirmak. Eger yerini tutuyosa fitil isteyecegim igneler beni mahvetti. Igneyi kendi kendine yapamazsin canim malesef mecbur bilen birine yaptirmalisin.

fitilde kulagima hic hos gelmiyor ya, keske hap verse:) neyse bu gunleri unutucaz insallah gulumsemeyle hatirlariz bunlari:)

Canim seni cok iyi anliyorum benimde ilk tedavimde bebegim 8 haftalikken alindi kalp atisi olmadigi icin hic atmadi. Simdi yeniden tedavideyim bende cok korkuyorum bebek tutuncakmi kalp atisi olcakmi diye ama ne kadar cok düsünüp arastirirsak o kadar kötü bence bosver birak arastirmayi kendini de bebisinide strese sokma güzel seyler düsünmeye calis hep. Iyi düsün her zaman iyi olsun. Kendinede cok dikkat et yorma fazla ayakta kalma. Biz bu bebekler icin cok ugrasiyoruz cok dikkat etmeliyiz..

kesinlikle katiliyorum, okuyup hergun yeni bisey ogreniyoruz kafamiz kazan gibi oluyor streside cabasi acaba soylemi acaba boylemi diye..cahil insan= mutlu insan:) bu konuda bilmemek daha iyi galiba strese girmemek icin..olacak diye dusunup beynimizi o yonde motive edelim derimm

Cnm benim hemen aklımıza adet geliyor bende senin gibi yıkılmıştım ama korkma adet olmana daha var çok zor biliyorum bol bol dua et cnm sendeki belirtelerin aynısı bendede vardı bel ağrısı özellikle dayanamıyordum doktora bile gitmeyi düşünmüştüm
Herşey çok güzel olacak cnm allahın izniyle pozitif sonuç alacaksın bişi sorucam sık idrara çıkıyormusun ?

Canim bn bana oyle geliyor zannetmistim.gunde 5kere gidiyrsam simdi saat basi tuvaletteyim gece uykumdan uyaniyrum o dwrece 2gundur.hep tuvaetteyim bide kanamam oldugundan wc cikmak istemiyrum ama daha cok geliyr tutamiyorum.karnim 4aylik hamile gibi sis. Afedersin progestan fitil kullaniyrum itecek yer yok ..parmagim onceden transfer oncesi baya girerdi doktor itebildigin kadr it demisti.ama simdi bikac santim zor gidiyr.esim dojtora soyle dedi ama utandim kanamayi soledikten sonra itemiyrum orasi kapanmis demeye..sana yazarken bile utaniyrum o derece.bel agrim var arada rahimdende bicak batmasi gibi.bilemiyrum belirti aramadim ama artik siklasinca yzayim dedim insallh bende sizler gibi pozitifi gorurm

Canim bn bana oyle geliyor zannetmistim.gunde 5kere gidiyrsam simdi saat basi tuvaletteyim gece uykumdan uyaniyrum o dwrece 2gundur.hep tuvaetteyim bide kanamam oldugundan wc cikmak istemiyrum ama daha cok geliyr tutamiyorum.karnim 4aylik hamile gibi sis. Afedersin progestan fitil kullaniyrum itecek yer yok ..parmagim onceden transfer oncesi baya girerdi doktor itebildigin kadr it demisti.ama simdi bikac santim zor gidiyr.esim dojtora soyle dedi ama utandim kanamayi soledikten sonra itemiyrum orasi kapanmis demeye..sana yazarken bile utaniyrum o derece.bel agrim var arada rahimdende bicak batmasi gibi.bilemiyrum belirti aramadim ama artik siklasinca yzayim dedim insallh bende sizler gibi pozitifi gorurm

arkadasim bana bunlar iyiye isaret gibi geliyor sakin olmaya ve olumlu dusunmeye calis lutfen..gerci ben hic hamilelik yasamadim ama duyduklarim okuduklarimdan bana hamilesin gibi geldi:)rahim agzi asagiya iniyor galiba hamilelik olunca uzulme:)

fitilde kulagima hic hos gelmiyor ya, keske hap verse:) neyse bu gunleri unutucaz insallah gulumsemeyle hatirlariz bunlari:)

Canim hapta var ama bana igne ya da fitil daha etkili gibi geliyo tabi doktora sormak lazim hangisi en etkilisiyse mecbur onu kullanicaz. Insallah canim o günler gelse bi hayirlisiyla artik =)

Kızlar sizi sürekli takip ediyorum hamile haberlerini aldıkçada her geçen gün ümidim artıyor olacak başaracağız diyorum hamile arkadaşlarımın gözü aydın Rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah olmayanlarada sabır diliyorum Bizde başaracağız inşallah hamile kalan arkadaşlarımdan bana bir nebze daha ümit olsunlar istiyorum kaç kilo ile hamile kaldınız kızlar 1 dondurulmuşum var doktorum kilo ver dedi ama ben kilo veremiyorum çok canımı sıkıyor bu durum bide tutunma sürecini yatarakmı geçirdiniz günlük hayatınıza gerimi döndünüz şimdiden teşekkür ediyorum canlarım iyiki varsınız.....Rabbim kucaklarınızı doldursun .....

canım merhaba inşallah Rabbim hepinize nasip etsin...evet Allahın izniyle sizlerde başaracaksınız.. ben 2 gün yattım bacaklarımın altına yastık koydum sonraki günlerdede sadece yemekleri pişirdim sonra oturdum genelde uzandım böyle geçti sürecim...doktor normal yaşantına dönebilirsin ... hafif işler yaptım mesela bulaşık makinasına bulaşıkları dizmek gibi ama bazen tabi, yani genellikle dikkat ettim... ben kabak çekirdeği ceviz fındık ananas yedim ilk gün... ananası sevmiyorum ben sadece ilk gün yedim ben balık bile kızarttım valla... hatta çamaşır astım siz bunları yapmayın...yat dinlen özellikle ilk 3 gün... inşallah Rabbim gönlünüzdekini hayırlı kılıp nasip etsin:KK16::KK16::KK16:

benim tranferime bir ay var acaba simdiden biraksaami nari ve maydonuzu? birde isyerinde aksama kadar illa sicak birseyler icmek istiyor insan simdi kafeinsiz yesil cay iciyorum ama yesil cay hamileler icin zararli bildigim kadariyla..baska ne cayi oneririsiniz arkadaslar?

canım bence sabret şu 12 gün hiçbir çaydan içme en iyisi bu bence... bebişinin sağlığı için en iyisi süt içmek ...dikkat et canım herşey bebişler için:KK16::KK16::KK16::KK16: bende acayip çay manyağıydım ama trasferden sonra hiç içmedim sizde içmeyin

Insallh canim insallh

canım sen hala rahatlamadınmı bakiyım:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: canım bu ilaçların amacı zaten rahmi kalınlaştırmak... benim parmağımda zor giriyo buna kafanı takma tam kıvamında :KK9::KK9::KK9::KK9: hiç merak etme için rahat olsun günde 3 defa kullanıyorum progestan ve kalçadanda iğne ve estrofemde kalınlaştırıyo zaten...bu iyi bişey:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Evet iyiki yazdın cnm bilmeyen arkadaşlara iyi oldu bende yemiyorum nane ve kavrulmuş kabak çekirdeği bile yemeyin diyorlar
Bende senin gibi transferden sonra cayı bıraktım her sabah süt içiyorum kahve ağzıma sürmüyorum
Allahım biran önce bebeklerimizi alsak kucağımıza o zaman içim rahatlıcak heycan korku bitmiyor...

bende naneyi bilmiyodum canım... napalım onların sağlığı için onları yemicez zaten hiç canım çekmiyo...İnşallah canım hayırlısıyla hepimiz kucaklayalım civcivlerimizi:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım sen hala rahatlamadınmı bakiyım:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: canım bu ilaçların amacı zaten rahmi kalınlaştırmak... benim parmağımda zor giriyo buna kafanı takma tam kıvamında :KK9::KK9::KK9::KK9: hiç merak etme için rahat olsun günde 3 defa kullanıyorum progestan ve kalçadanda iğne ve estrofemde kalınlaştırıyo zaten...bu iyi bişey:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Canim siz yazana kadar iki gozum iki cesme agliyordum:KK66:) ama insan pozitifi gormeden insanin ici rahatlamiyorki;((

Canim siz yazana kadar iki gozum iki cesme agliyordum:KK66:) ama insan pozitifi gormeden insanin ici rahatlamiyorki;((

canım rahim kalınlığı hakkında en azından için rahat olsun amaç o zaten... tabiki anlıorum seni beklemek stresli bi süreç ama bak az kaldı hem seninki pozitif gibi görünüyo... Allahın izniyle hamilesin inşaallah... ağlayıpta üzme bebişini lütfen annesi:KK34::KK34:

yine kanamam basladi kizlar
ayaga kalkinca pihtilar dusuyor
korkuyorum ALLAH korusun insALLAH
turkiyede dusuk onleyici igne yapiyorlarmis
yurt disindayim hicbirsey yapmiyorlar

X