Dondurulmus embriyo.

Cnm 1.5 saatti kıbrısta yaptırıorm ben 2. Denemem dieri normaldi bu dondurulmuş oldu kalamadım ben ya dogru diosn RABBİMİN bilcegi iş bu :KK43: ama insann psikoljsi bozuluo yemn ediyorm dnden beri basm agrıo böyle bir agrı yaşamadım daha önce

Hayr cnm benm gittigm hasthneye genelde ingiltereden hollandadan hastalar geliyo 3 saat yatp cıkıolar hasthneden ucakları oluo gidiolar kalanı görmedm hic

Cnm 1.5 saatti kıbrısta yaptırıorm ben 2. Denemem dieri normaldi bu dondurulmuş oldu kalamadım ben ya dogru diosn RABBİMİN bilcegi iş bu :KK43: ama insann psikoljsi bozuluo yemn ediyorm dnden beri basm agrıo böyle bir agrı yaşamadım daha önce
Kıbrıs damı yaptırıyordu özel sebebi varmı hanı cinsiyet felan orda yasak değil

Yok cnm sadece ordaki doktor bu işte coK iyi yurtdısından geliyo herkes onaa hasthnesi calısanları kendisi olsn ck begendm o yzden gittm

Inşallah olumlu olur canım dua edicem sana kac yasindasin kacinci denemen kac yil bekledin
çok sordum Özür dilerim cevaplamayabilirsin

Yk cnm sorn deil 2. Denemem oldu işte 28 yasndaym 3 yıldır ewliym benm kocamdan dolayı olmuo onun sperm sayısı az haraketlilik yawas

Yk cnm sorn deil 2. Denemem oldu işte 28 yasndaym 3 yıldır ewliym benm kocamdan dolayı olmuo onun sperm sayısı az haraketlilik yawas
Bende 28 yasindayim
Ama ben 9 yillik evliyim erken evlendim benimde 4.denemem genetik sorunumuz var bizimde 2saglikli embriyom cikti 10 gune kadar transferim olacak insallah

benimde bu ayın ortalarında transferim olacak. adetim 3. günümdeyim. doktorum 16-17 gibi transferini gerçekleştiririz dedi. bir sorun çıkmazsa inşallah :KK54:

Sizin için çok sevindim. siz denemelerinizi nerde yaptırdınız. Nasıl bir süreç oldu. Ne öneririsiniz? ben evli değilim ama yaşım 40 ve rezervlerim düştüğü için yumurtalarımı dondurtmam gerekiyor.
Ben acıbadem Maslakta bülent tıraş ta yaptım ama malesef sonuç alamadım ve hala bir dondurulmuş embriyom var ama ben havuç incir kürüyle 14 aylık dünyalar tatlısı bir yavruya sahibim

Selam kızlar hepinize. Ben konu sahibi. Uzun zaman giremedim. Benimde bebeklerim doğdu fakat çok erken geldiler. 31 haftalık.Sıkıntılı günler geçti biraz. Hepinizi merak ediyordum kader arkadaşlarım. Merakla beklenen günlerle Özlem'lerimize kavuştuk çok şükür. Şimdi iyiyiz ocakta 1.5 yaş olacağız. Zaman ne çabuk geçiyor. Bende hepinizi merak ediyorum ara ara yazın olur mu????bu arada yeni arkadaşların soruları olursa fırsat buldukça cevaplayacağım. Sağlıkla kalın. Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Hep aklımdaydın naptın diye çok sevindim senin adına rabbim tüm isteyen annelere nasip etsin bu duyguyu

Merhaba banada 1 adet dönemi bekle demişti Dr. Um benfe adet olmayı bekliyorum 2.denemem olacak sizin kaçıncı denemeniz ilki 5aa ydi ama tutmadu
benimde ikinci denemem ve 5.gün emriyosuydu ama olmadı .ben ilaçları bıraktım 3 gündür ama hala adet olmadım 2 adet geçirince başlaycam 2 dondurulmuş embriyom var inş. seninkide isteyen herkesinde olur amin

benimde ikinci denemem ve 5.gün emriyosuydu ama olmadı .ben ilaçları bıraktım 3 gündür ama hala adet olmadım 2 adet geçirince başlaycam 2 dondurulmuş embriyom var inş. seninkide isteyen herkesinde olur amin
İkimizinde hemen hemen ayniymis ben ilaçları bıraktım ertesi gün oldum olursun 8nsallah hayırlısı şimdi 2.adeti bekliyorum tedavi için hala olmadım çokta heyecanlıyım değerin kaç çıkmıştı benim 6 çıktı dahada yukselmedi tutunmaya çalışmış ama tutunamamis demislerdi

X