Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

canim bu progestan saatleeri onemlimi birde oglen olan calisma saati iciinde oluyo bunu cozemedim bir turlu birde ben saatlerini hep kaciriyorum vitaminlerim falan amaa iciyorum hepsinide progestanda hep cikiyoo of cok zor allahim benimde transfere 1 hafta kaldi korkular artti nedense olacak diyen kalbim ya olmazsa demeye basladi cok kaptirmisim kendimi cok insllah senin degerleeirin katlanacak ikizlerin olacak icime oyle doguyoo dikakt et birde calisiyosun dimi
Insallah canim benim...Yok canım evdeyim bu süreçte,Bu arada bak hemen saate koy herseyini telefonunu kur,az kalmış transferine ...Progestan o kadar önemli ki suan senin için birde kullanıyorsanız estrofem bunlar tamamen yardimci ilaçlar...zaten progestan kendine lazım olan bölümü alıp gerisini atıyor dışarı korkma,is saatindede lavaboda al biraz bekle ama saatlerini sakin kacirma

Insallah canim benim...Yok canım evdeyim bu süreçte,Bu arada bak hemen saate koy herseyini telefonunu kur,az kalmış transferine ...Progestan o kadar önemli ki suan senin için birde kullanıyorsanız estrofem bunlar tamamen yardimci ilaçlar...zaten progestan kendine lazım olan bölümü alıp gerisini atıyor dışarı korkma,is saatindede lavaboda al biraz bekle ama saatlerini sakin kacirma
sagol canim oyle yapicam artik bu arada transferden sonra hep evdemiydin oncesimi izne ayrildin

Amin canım benim..Canim yazayım hepsini çünkü düne kadar aynı şeyleri araştırıyordum :) ben transfer oldum 2 saat yattım eve geldim ve inan içimden hiç yatmak gelmedi,ilk seferinde negatif aldigim için bu sefer çok dikkat edicem diye nutukları attım ama hiç öyle olmadı. ..Engelleyemedigim bir enerji geldi üstüme sanki emriyo degilde c vitamini almışım gibi :) ama felaket gaz oldu ilk 3 gün ve ishal :KK43: sonra geçti ama gaz geçmedi,gün içinde bir kaç sn lik hep sol kasigimda batma oldu,igne batar gibi...Onun dışında ne göğsümde bir şişlik ne bir yemeğe karşı zaaf hiç biri yoktu...Tam tersi transferden sonra 3 kilo verdim..Bugün yine düşündüğümde elle tutulur hiç bir net belirtim yoktu..Ama geçen seferden tek bir farkı vardı ,ki en önemlisi de o..Inandim benimle olduguna ve yataklara atmamdim kendimi tam tersi yoruldugumda uzaniyorum korkup bu kadar:)

Serenci canım tebrik ederim. Allah'ım tamamına erdirsin sağlıkla inşallah ve darısı Başımıza ne diyelim.. Benimde 2 günüm kaldı valla sabırsızlıktan öleceğim..

Serenci canım tebrik ederim. Allah'ım tamamına erdirsin sağlıkla inşallah ve darısı Başımıza ne diyelim.. Benimde 2 günüm kaldı valla sabırsızlıktan öleceğim..
Sağol canim benim darısı başına insallahh :) bilirim canım benim ama en tatlı zamanlar tadını çıkar :)))

sagol canim oyle yapicam artik bu arada transferden sonra hep evdemiydin oncesimi izne ayrildin
Canım benım kendi dukkanim olduğu için ben gitmedim o süreçte...Ama sakın kasma o kadar tutacaksa zaten tutuyor ben normalinden aktif davrandim ve ben transferimin 4.gunu avm ye gittim ve nasıl dolaştım :) ilkinde çok dikkat etmiştim elime birsey gecmemisti..Bu sefer saldım cayira :) sadece tek tavsiyem çok keyifli ol canım

Bu arada kızlar tekrar bakıldı Kanıma bugün 151'den 2 günde 401'e katlanmış degerim :) nasıl mutlu oldum anlatamam ve ikiz değerleri diyor doktorum

Canım benım kendi dukkanim olduğu için ben gitmedim o süreçte...Ama sakın kasma o kadar tutacaksa zaten tutuyor ben normalinden aktif davrandim ve ben transferimin 4.gunu avm ye gittim ve nasıl dolaştım :) ilkinde çok dikkat etmiştim elime birsey gecmemisti..Bu sefer saldım cayira :) sadece tek tavsiyem çok keyifli ol canım
sagol canim bende 1 hafta izin alim diyorum ise 8.gun baslayim ev keyfi yapim hem dinlenim hem tatil olur benim icinde

Sorma arkadaşım valla 1 tane sine el açtık Allahım 2 tane verdi :)inşallah sağlıkla devam eder hamileligim :)
kızlar bişe dicem ben 3.gün embrıyosunu dondurdukk..çözünürken 5.gün embrıyosu mu oluo....2 gün beklıolar ya

Serenciii bir guzel haberde benden :)) beta hcg 109 :) simdiki surec icin hastaneye mail attim bekliyorum bakalim.. sanirim 2 gunde bir ikiye katlamasi lazim.. Allahim hepimizin tamamina erdirsin insallah :)))
Ayy yasasinnn :KK31::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK31::KK31::KK31::KK71: değerin çok güzel çıkmış arkadaşım kat kat katlansin insallahhh :)

Az kalmış canimm :))
Nasıl yapılıyor ki hamilelik takvimi?
evet canım az kaldı.sizleri böyle okuyunca bende sabırsızlanıyorum ve çooook seviniyorum maşallah size :) hamilelik takvimi profilini tıklayınca orada kişisel bilgiler var orada hamilelik takvimi yazıyor.orayı dolduruyorsun.gün gün bebeğin gelişimini yazıyorlar.benimde tutarsa inşallah hemen yapcam :)

evet canım az kaldı.sizleri böyle okuyunca bende sabırsızlanıyorum ve çooook seviniyorum maşallah size :) hamilelik takvimi profilini tıklayınca orada kişisel bilgiler var orada hamilelik takvimi yazıyor.orayı dolduruyorsun.gün gün bebeğin gelişimini yazıyorlar.benimde tutarsa inşallah hemen yapcam :)
Ay Süpersin canım,bende her şeyi bildiğimi sanırdım:) hemen yükledim...inşallah canım darısı basına inşallah:)

X