- 8 Haziran 2014
- 243
- 100
okuyorum zaten sizinkileri heycanlanıyorum :) korkularımla mutlulugum bi arada allahım nasıp etsınde bebişlero
okadar takilma zaten 3.gunu de baslayabiyosun tedaviye daha bunlar iyi gunlerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okuyorum zaten sizinkileri heycanlanıyorum :) korkularımla mutlulugum bi arada allahım nasıp etsınde bebişlero
okadar takilma zaten 3.gunu de baslayabiyosun tedaviye daha bunlar iyi gunlerin
Canimm :) Hadi bakalım büyük gün gelmiş al bebisini evine getir İnşallah kavusursun artık onaGünaydın
Bugün transferim olcak Allahın izniyle tek dondurulmuşum vardı onu alıp gelicem.İnşAllah güzelce çözünür içime alıp gelirim.dualarınıza benide katın Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Canım 5 senelik donduruluyor ilk odemeyle, aslında 20 yıla kadarda saklanabiliyor normaldedeDondurulmuş embriyo bir aylık mı ucrendiliyor bir yıllık mı benmde var embriyom ama sanki kağtta aylık diye. Okudm gbi oldu bin tl verdik yeni hamileym 1 yıllık durdurabiliyormuyuz
1 aylık mümkün değil,ben 4 ay önce 600 dolar verdim dondurma işlemine ve 5 senelik dendi,eğer uzatmak isterseniz 5 sene sonra tekrar ödeme yapmanız gerek dediler...ve iki tanesini kullandım zaten diğerleri yine hast de...Sen dr unu değil merkezi arayacaksin onlar bağlıyor zaten o bölümü ve istediğin herseyi sorabilirsinBin tl verdik ama ne kadar sure oldğnu bilmiyorum kağtta 1 aylık yazıyo gbıydı sanki Ankara gen art ta bir aylık bin tl saçma geldi de onu nasıl oğrencm doktoruma mı sormam gerekiyor o yerimi aramam lazm
Hallettiysen tamam:) dondurulmuslarla mi hamile kaldın canım?Evet aradm smdı sordm 1 yıllık dedi bin tl vermiştk bende günlerdir hatrlamaya çalışıyordm o imzaladğm kağdı bir aylık diye okumuştm neyseki yıllıkmiş 5 olmasada 1yıllık surem var olmazsa tekrar para verip uzatabilirm ozaman
doktor 3.cü adetinde geldedı ama bişe olmaz dimiii....korkuormkıxlar kürtajdan sonra ne zaman dondurulmuşu yolluyabılırırm:=)))
Çok sevindim canım Allah kucağına almayi nasip etsin :) zaten şimdi doğumunu yapmanız arkası kendiliginden gelir:)doğum vücudu tamir ediyor yeniliyorHayır ilk tup bebek tedavim 2 nisan da transferm olmuştu hamileym kalan en iyi 3 embriyoyu da dondurduk
Aramıza hosgeldin :))) aldın mı bebişiniiiii Aramıza hosgeldinden kastım oydu zaten,alışmalısın bu duruma ben ilk günden beri Öyleyim bomba gibiyimVee buz bebeğimi aldımgeldim çok şükür güzelce çözünmüş yarım saat yatıp eve geldim.Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin.söylemesi ayıp acaip çook gazım var duramıyorum gaz bombası gibi birşey oldum
Bu nolcak böle eşimden kaçar oldum sanada az kaldı serenci prşembe güzel haberi alcaz senden İnşAllahAramıza hosgeldin :))) aldın mı bebişiniiiii Aramıza hosgeldinden kastım oydu zaten,alışmalısın bu duruma ben ilk günden beri Öyleyim bomba gibiyim
Kıyamam ya Valla bende az önce 1000 inci kez onu hesapladim :)Bu nolcak böle eşimden kaçar oldum sanada az kaldı serenci prşembe güzel haberi alcaz senden İnşAllah
Merhaba canım,aslında hiç geciktirmeden ara çünkü o tarz yanmalar,embriyonun mikrop kapmasini sağlıyor,şimdiden ara ki antibiyotik versinbenimde son 4 doğum kontrol hapım kaldı. Heyecan dorukta !!!! şimdi kızlar bişey sorucam son iki gündür idrarımda yanma başladı , idrar yolu iltihaplanmasıysa transfger sürecini etkiler mi acaba ?? dr u aramaya korkuyorum hemen erteler diye