Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Merhaba canım,aslında hiç geciktirmeden ara çünkü o tarz yanmalar,embriyonun mikrop kapmasini sağlıyor,şimdiden ara ki antibiyotik versin
Ciddi misin ya offf. Son 4 yıldır böyle bi rahatsızlık geçirmemişken şimdi olması çok canımı sıktı bugün arayayım o zaman. sen transferin kaçıncı günündesin canım ?

Bugün 9 canım,ama ben dün sonucumu aldım çok şükür...Idrardada çıktı kanda da çıktı çok şükür :KK49:

Bugün 9 canım,ama ben dün sonucumu aldım çok şükür...Idrardada çıktı kanda da çıktı çok şükür :KK49:
Canımm yaşasınn çokk sevindimm oleyy ben demiştim sana:-) bizlerede dua et. Bende işe başladım bugün 3.günüm çok iyiyim şükürler olsun.

Canımm yaşasınn çokk sevindimm oleyy ben demiştim sana:-) bizlerede dua et. Bende işe başladım bugün 3.günüm çok iyiyim şükürler olsun.
Etmem mi canım benim :) en güzelini yapmışsın bende oturmadım hiç :) hadi bakalım senin güzel haberlerini alıcaz inşallah

Kaç çıktı değerin iki tane embriyo koymuşlardı dimi
Evet canim 2 tane 5.gün emriyosuydu...Ama transfer günümde birlikte dün 8.günümdü...öylesine idrar testi yaptim sırf oylamak icin:) ilk silik çıktı sonra bir baktım iki çizgi. ..Dr hemen gel dedi kanda da 151 çıktı...Ama ikiz olabilir benim değerler yüksek

Evet canim 2 tane 5.gün emriyosuydu...Ama transfer günümde birlikte dün 8.günümdü...öylesine idrar testi yaptim sırf oylamak icin:) ilk silik çıktı sonra bir baktım iki çizgi. ..Dr hemen gel dedi kanda da 151 çıktı...Ama ikiz olabilir benim değerler yüksek
MaşAllah canım:nazar:Allahım katlanarak artıp da sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.fark ettiğin belirtilerin varmıydı

hayirli olsun canim insallah saglicakla alirsin kucagina umut oluyosunuz boyle guzel haberlerle

MaşAllah canım:nazar:Allahım katlanarak artıp da sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.fark ettiğin belirtilerin varmıydı
Amin canım benim..Canim yazayım hepsini çünkü düne kadar aynı şeyleri araştırıyordum :) ben transfer oldum 2 saat yattım eve geldim ve inan içimden hiç yatmak gelmedi,ilk seferinde negatif aldigim için bu sefer çok dikkat edicem diye nutukları attım ama hiç öyle olmadı. ..Engelleyemedigim bir enerji geldi üstüme sanki emriyo degilde c vitamini almışım gibi :) ama felaket gaz oldu ilk 3 gün ve ishal :KK43: sonra geçti ama gaz geçmedi,gün içinde bir kaç sn lik hep sol kasigimda batma oldu,igne batar gibi...Onun dışında ne göğsümde bir şişlik ne bir yemeğe karşı zaaf hiç biri yoktu...Tam tersi transferden sonra 3 kilo verdim..Bugün yine düşündüğümde elle tutulur hiç bir net belirtim yoktu..Ama geçen seferden tek bir farkı vardı ,ki en önemlisi de o..Inandim benimle olduguna ve yataklara atmamdim kendimi tam tersi yoruldugumda uzaniyorum korkup bu kadar:)

Kızlarr Nasılsıniz? Sesiniz çıkmıyor hiç. ..Yok mu transferi yaklasanlar :)

Amanda amaaan çook sevindim yaa maşallah bizede umut oldun canim 5.gün embriyosu gerçekten tutma ihtimali yüksek demek.benimde 15günüm kaldı transfere dua edin banada kizlaaar

Amanda amaaan çook sevindim yaa maşallah bizede umut oldun canim 5.gün embriyosu gerçekten tutma ihtimali yüksek demek.benimde 15günüm kaldı transfere dua edin banada kizlaaar
:KK48: :KK48: Evettt gebelendim sonunda:KK70: Hep diyorlardi bende yaşayarak inandım...Canim saatini kur dksi dksina iç ilaçlarını o çok önemli sonrası bol dua ve inanç :21: benim yarın ikinci testim var inşallah katlanmistir değerler :KK9:

:KK48: :KK48: Evettt gebelendim sonunda:KK70: Hep diyorlardi bende yaşayarak inandım...Canim saatini kur dksi dksina iç ilaçlarını o çok önemli sonrası bol dua ve inanç :21: benim yarın ikinci testim var inşallah katlanmistir değerler :KK9:
canim bu progestan saatleeri onemlimi birde oglen olan calisma saati iciinde oluyo bunu cozemedim bir turlu birde ben saatlerini hep kaciriyorum vitaminlerim falan amaa iciyorum hepsinide progestanda hep cikiyoo of cok zor allahim benimde transfere 1 hafta kaldi korkular artti nedense olacak diyen kalbim ya olmazsa demeye basladi cok kaptirmisim kendimi cok insllah senin degerleeirin katlanacak ikizlerin olacak icime oyle doguyoo dikakt et birde calisiyosun dimi

X