Embriyoların gününe göre ve rahim kalınlığına göre transfer ediliyor. Misal 5. Gün embriyosu belli bi kalınlık gerektiriyor onu bekliyorlar. Herkesinki farklı o yüzden genelde.mrb kızlar benim de ilk denemem olucak bende pko oldugu için doktorum erteledi transferi ohss olur die adedin ikinci günü doktora gidcem adedin kaçıncı günü transfer edilio bilği verirmisiniz hepinize bol sans allah saglı evlatlar nasip etsin allah
cnm bugun benim adedin 2 gunu doktora gittim 7.8 mm dedi sizce normalmiEmbriyoların gününe göre ve rahim kalınlığına göre transfer ediliyor. Misal 5. Gün embriyosu belli bi kalınlık gerektiriyor onu bekliyorlar. Herkesinki farklı o yüzden genelde.
Keşke gitmişken doktoruna sorsaydın :) bilmiyorum ama ters bi şey olsa söylerdi doktor herhalde. İlaç çizelgesi vermedi mi sana? Ne gün ne ilaç kullanacaksın vs ona göre kullan, o çizelgede yazıyor olması lazım tekrar gideceğin gün, transfer günü falancnm bugun benim adedin 2 gunu doktora gittim 7.8 mm dedi sizce normalmi
merhaba rahim kalınlığına göre 17-22. günler arasında oluyor benim transferim 21. gün olmuştu bol şans.mrb kızlar benim de ilk denemem olucak bende pko oldugu için doktorum erteledi transferi ohss olur die adedin ikinci günü doktora gidcem adedin kaçıncı günü transfer edilio bilği verirmisiniz hepinize bol sans allah saglı evlatlar nasip etsin allah
Kızlaarrr dayanamayıp test yaptım transferimin 4. Günündeyim üstelik akşam yaptım testi ikinci çizgi silikte olsa belli bi şekilde çıktııı sevinsem mi çok erken ama yaaa
Canm benim çatlatma iğnesini yapalı 3 ay oldu ben dondurulmuşlarla denedim estorfem folk asit filan kullandım
5. gün embriyosu olduğu için hemen yapışmıştır İnşallah. haydi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.Yok kız benim merkez 9. Günü yapabilirsin dedi blast olduğu için öyle demiş olabilir bugün eşim bu erken gebelik testi varya onu almış ama test gününe yakın yap dedi bende o çarşıya gidince dayanamadım yapmayacağım şeyi yaptım valla baya belli çıktı kız şook oldum yaaa 4. Gün daha nasıl çıktı hayrett
Benim 2.transferimde donmuşlarla olmuştu tıpkı senin gibi 2. Gün başlamıştık 18.günde transferim olmuştu bu defa da 17 gün yaparız dedi dr um tabi beklenen kırmızılar gelirsekızlar adedin kaçıncı gunu transferiniz oldu anlatırmısınız ben 2 gunu gittim bide 13 gunu gidccem sizce nekadar surer
cnm pko oldugu için yumurtalarım toplandı transfer 2 ay erteledi doktorum simdide transferime az kaldı inş gebe kalırım allah hepimize nasip etsin kızlarBenim 2.transferimde donmuşlarla olmuştu tıpkı senin gibi 2. Gün başlamıştık 18.günde transferim olmuştu bu defa da 17 gün yaparız dedi dr um tabi beklenen kırmızılar gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?