Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Embriyoların gününe göre ve rahim kalınlığına göre transfer ediliyor. Misal 5. Gün embriyosu belli bi kalınlık gerektiriyor onu bekliyorlar. Herkesinki farklı o yüzden genelde.

Embriyoların gününe göre ve rahim kalınlığına göre transfer ediliyor. Misal 5. Gün embriyosu belli bi kalınlık gerektiriyor onu bekliyorlar. Herkesinki farklı o yüzden genelde.
cnm bugun benim adedin 2 gunu doktora gittim 7.8 mm dedi sizce normalmi

cnm bugun benim adedin 2 gunu doktora gittim 7.8 mm dedi sizce normalmi
Keşke gitmişken doktoruna sorsaydın :) bilmiyorum ama ters bi şey olsa söylerdi doktor herhalde. İlaç çizelgesi vermedi mi sana? Ne gün ne ilaç kullanacaksın vs ona göre kullan, o çizelgede yazıyor olması lazım tekrar gideceğin gün, transfer günü falan

merhaba rahim kalınlığına göre 17-22. günler arasında oluyor benim transferim 21. gün olmuştu bol şans.

Mrblar kıslar bende 5. Gün emb. Transferi olacaktım 4 gün sonra tranfr yapılacaktı fakat dün son kez rahm kalınlığı ve pregesteron kan testi vermek için gittiğimde rahmin 8,5cm cok müsait olduğunu fakat pregestron kan testinin 17 ve çok yüksek oluduğu gerekçesiyle transfer bu ay iptal oldu benim arlamadığım bu progestan kanda okuduğum kadar kimseye bakılmamış sadece rahm kalnlığına bakılmış herkesin bana niye baktılar acaba trnsferim iptal oldu şoktayım yorumlarnızı bekliyorum

Kızlaarr deminki mesajimi dikkate almayın şimdi doktorum aradı ben pregesteron fitilini yeni attığım için test sonucunu yanıltmış yani herşey yolunda 26 sında trasferim var dua edin ne nolur bana

Amin canım inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın cici cici bebişler versin bütün isteyenlere

Kızlaarrr dayanamayıp test yaptım transferimin 4. Günündeyim üstelik akşam yaptım testi ikinci çizgi silikte olsa belli bi şekilde çıktııı sevinsem mi çok erken ama yaaa

Kızlaarrr dayanamayıp test yaptım transferimin 4. Günündeyim üstelik akşam yaptım testi ikinci çizgi silikte olsa belli bi şekilde çıktııı sevinsem mi çok erken ama yaaa

TATLIM ÇATLATMA İĞNELERİNİN İÇİNDE BETA HCG HORMONU DA VARMIŞ.. VE ETKİSİ EN AZ 10 GÜN SÜRERMİŞ GEBELİK OLMADIĞI HALDE POSİTİVE VEREBİLİRMİŞ. HADİ HAYIRLISI ARTIK İNŞAALHH ÇİZGİLER GİT GİDE KOYULAŞIR. :)

Canm benim çatlatma iğnesini yapalı 3 ay oldu ben dondurulmuşlarla denedim estorfem folk asit filan kullandım

Yok kız benim merkez 9. Günü yapabilirsin dedi blast olduğu için öyle demiş olabilir bugün eşim bu erken gebelik testi varya onu almış ama test gününe yakın yap dedi bende o çarşıya gidince dayanamadım yapmayacağım şeyi yaptım valla baya belli çıktı kız şook oldum yaaa 4. Gün daha nasıl çıktı hayrett

5. gün embriyosu olduğu için hemen yapışmıştır İnşallah. haydi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.

İnşallah canmm çokta kaptırmamaya çılışıyorum önümüzdeki hafta netleşince güzel haberler verebilmek umuduyla öptm canmm..

kızlar adedin kaçıncı gunu transferiniz oldu anlatırmısınız ben 2 gunu gittim bide 13 gunu gidccem sizce nekadar surer

Bende donmuşlarımın transferi için adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla bu defa olur umarım herkesin ve tabi benimde :) herkese kolaylıklar diliyorum

kızlar adedin kaçıncı gunu transferiniz oldu anlatırmısınız ben 2 gunu gittim bide 13 gunu gidccem sizce nekadar surer
Benim 2.transferimde donmuşlarla olmuştu tıpkı senin gibi 2. Gün başlamıştık 18.günde transferim olmuştu bu defa da 17 gün yaparız dedi dr um tabi beklenen kırmızılar gelirse

Benim 2.transferimde donmuşlarla olmuştu tıpkı senin gibi 2. Gün başlamıştık 18.günde transferim olmuştu bu defa da 17 gün yaparız dedi dr um tabi beklenen kırmızılar gelirse
cnm pko oldugu için yumurtalarım toplandı transfer 2 ay erteledi doktorum simdide transferime az kaldı inş gebe kalırım allah hepimize nasip etsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…