Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Eger imkanim varsa koydur iki taneyi. Bende cok kararsiz kalmistim ama hicte pisman olmazsin.bende iki tanesi tutmadi mesela.ama icimde kalmadi. Tek koydursaydim pisman olurdum niye 2 tane koydurmadim diye. Imkanin varsa baski yap doktoruna
kafama takılan allah korusun ıkı embrıyodan bırı düşse diğer embrıyoya zarar werr mı en çok ondan korkuorm???

Dilberim506 canımm bn daha 22 yasına yeni girdim kesinlikle yasak dediler yaştan dolayı yaşın küçük oldugundan dolayı kaldıramaz dediler koymuyolar burda yani . Almanyaya burası farklı bnce biz hiç para ödemiyoz sperm ilk verdi eşim 17 embriyo çıktı bundan sonra ıkı defa daha verebilir eger onlardada embriyolar tamamen kullanılırsa ücrete biniyor hersey . Şindi ilac kullanıyorum 17 kontrolüm var sonra fıtıl kullanıcam 20 transferim yapılıcak inş bu tutar olmadıgı her ay daha cok acı cekiyorum eriyorum

Anliyorum canim seni. Bu tedavi erkekleri degil bizi yaslandirio. Ruhen ve bedenen cöküyoruz. Ama bu bizim sinavimiz. Elimizden geleni yapioruz Allah yardimcimiz olsun

kafama takılan allah korusun ıkı embrıyodan bırı düşse diğer embrıyoya zarar werr mı en çok ondan korkuorm???

Hayir canim biri digerine zarar vermez merak etme. Doktorlar ona mudahele edebilio. Hem ilk haftalarda yasamasa birisi zaten kendiliginden eriyip akip gidio merak etme. Bak ben somdi 3 tane koyduruyorum ve o suphelerim kalmadi bende senin gibi dusunuyodum

Hayir canim biri digerine zarar vermez merak etme. Doktorlar ona mudahele edebilio. Hem ilk haftalarda yasamasa birisi zaten kendiliginden eriyip akip gidio merak etme. Bak ben somdi 3 tane koyduruyorum ve o suphelerim kalmadi bende senin gibi dusunuyodum
ama ben ılk düşük yaptım 4.5 haftalıktı vucudum kendılığınden atamadı kürtaj olmak zorunda kaldım

kizlar simdi klinikte yatiorum. Transferim oldu 3 tane embriyo 3. Gun embriyosu. 2 tanesi 8 hucreli A kalitede birisi 7 hucreli A kalitede. Herset guzel gecti simdi yatiorum. Rabbim onlari benden ayirmasin. Darisi size insallah

kizlar simdi klinikte yatiorum. Transferim oldu 3 tane embriyo 3. Gun embriyosu. 2 tanesi 8 hucreli A kalitede birisi 7 hucreli A kalitede. Herset guzel gecti simdi yatiorum. Rabbim onlari benden ayirmasin. Darisi size insallah
Hadi bakalım gozunaydin canım benim :)sıkı sıkı tutunsunlar sana :)elini karnına koy ve salavat getir canım bol bol

Ben ilkinde tecrubesizdim ve kortugum için narkoz almıştım,ama bu kez dualarla oldu çok şükür ikiside tuttu,darısı başına insallah arkadaşım

Cok sukur ne guzel Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah. Benim ilkinde 2 taneydi bu sefer 3 tane koydurduk. Rabbim hayirli saglikli versinde birinede raziyim. Sende duani eksik etme hamilelerin duasi kabul olurmus :) ilkinde cok yatmistim bu sefer yatmiycam gayet rahat davranicam dikkat etmek sarti ile. Esimde kizio zaten hasta gibi davranmistin ilkinde dio

Gecmiş oldun canımm . Amin rabbim kucağına versin inş dikkat ett . Bazı sitelerde dualar var onlara bak cnm .

Cok sukur ne guzel Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah. Benim ilkinde 2 taneydi bu sefer 3 tane koydurduk. Rabbim hayirli saglikli versinde birinede raziyim. Sende duani eksik etme hamilelerin duasi kabul olurmus :) ilkinde cok yatmistim bu sefer yatmiycam gayet rahat davranicam dikkat etmek sarti ile. Esimde kizio zaten hasta gibi davranmistin ilkinde dio
Ben 3 denemenin 3 dede yatmamıştım bu sefer doktor kabul ederse hastanede yatmak istiyorum . Bizede dua et nolurr . Bnm içine doguyo bebişimin kalıcak seninle

Etmem mi canım benim elbette ederim...
Bende ilkinde çok yattım,bu sefer bir enerji vardı içimde sanki emriyo degilde c vitamini doping almışım :)Durmadim yerimde ve normal gebelik gibi kabul ettirdim vücuduma onları :) tek tavsiyem panik yapma çok keyifli ol sürekli Ağzın açık olsun :)

Esimde cok kizio zaten bana kafana takiosun die. Bu sefer bende dedigin gibi olucam. zaten en yakin arkadsisminda nikahi var haftaya onun telasiyla kafam dagilir en azindan :KK49:

X