- 6 Nisan 2015
- 204
- 85
- 37
Kuru erik bağırsakları çalıştırıyor yeme bnce
Ciddimisin yemeyimmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuru erik bağırsakları çalıştırıyor yeme bnce
Bana da 3embriyo transfer edilmişti o yüzden diyorum ki herkese lütfen 2-3 embriyo da ısrar edin
Yok yeme Ananas ye bol bol senCiddimisin yemeyimmi
Merhaba Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah... ama 3 embriyo koyulmuş,üçüzlere hamile kalmış ve 14.haftada kaybetmiş biri olarak hiç tavsiye etmiyorum. Görüştüğüm perinatologlar da bu konuya olumsuz bakıyorlardı.Riskleri çok fazla ve erken doğum kaçınılmaz...Başarısız hamileliğim sonrası yaptığımız ilk deneme olumsuz oldu, o esnada dondurduğumuz 2 embriyo 28 Nisan'da yerleştirildi.Anneler gününde güzel haber almayı umuyorum...Bana da 3embriyo transfer edilmişti o yüzden diyorum ki herkese lütfen 2-3 embriyo da ısrar edin
Inş alırsın cnm darısıda bizlere olurMerhaba Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah... ama 3 embriyo koyulmuş,üçüzlere hamile kalmış ve 14.haftada kaybetmiş biri olarak hiç tavsiye etmiyorum. Görüştüğüm perinatologlar da bu konuya olumsuz bakıyorlardı.Riskleri çok fazla ve erken doğum kaçınılmaz...Başarısız hamileliğim sonrası yaptığımız ilk deneme olumsuz oldu, o esnada dondurduğumuz 2 embriyo 28 Nisan'da yerleştirildi.Anneler gününde güzel haber almayı umuyorum...
Merhaba Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah... ama 3 embriyo koyulmuş,üçüzlere hamile kalmış ve 14.haftada kaybetmiş biri olarak hiç tavsiye etmiyorum. Görüştüğüm perinatologlar da bu konuya olumsuz bakıyorlardı.Riskleri çok fazla ve erken doğum kaçınılmaz...Başarısız hamileliğim sonrası yaptığımız ilk deneme olumsuz oldu, o esnada dondurduğumuz 2 embriyo 28 Nisan'da yerleştirildi.Anneler gününde güzel haber almayı umuyorum...
Bozma ztnn dedim ya iyi düşün ve iyi olsun diye takma bişiyi kafanaValla simdi 3 tane embriyo transfer etmis birisine soylenecek en son sey bu :) hic moralimi bozmuycam ama Allah yardimcim olsun ona siginiyorum ben. Verende O alanda O.
kizlar idrar testinde 2 cizgi belirgin cikti hamilemiyim acaba elim ayagim tittriyoo
Özür dilerim niyetim moral bozmak değildi.tavsiye ettiğiniz için uyarmak gereği hissettim.Valla simdi 3 tane embriyo transfer etmis birisine soylenecek en son sey bu :) hic moralimi bozmuycam ama Allah yardimcim olsun ona siginiyorum ben. Verende O alanda O.
Özür dilerim niyetim moral bozmak değildi.tavsiye ettiğiniz için uyarmak gereği hissettim.
11.gunde cikti varmi kandada cikar dimi ilclardanmi inanamiyorum halaCok guzell bi haber. Kacinci gunundu bugun ?
11.gunde cikti varmi kandada cikar dimi ilclardanmi inanamiyorum hala
Oyyyşş bi hamile katıldı aramıza cnmm hayırlı olsun çok mutlu oldum senin adına :)Tebrik ederim canim hamilesin :)) ama yinede fazla sevinme kendini diger durumada hazirla ama buyuk ihtimal sonuc olumlu
insallah canim yillardir bekliyorum allahim yardim etsin tutunsun bebislerim rabbim herkese tattirsinTebrik ederim canim hamilesin :)) ama yinede fazla sevinme kendini diger durumada hazirla ama buyuk ihtimal sonuc olumlu
insalllah yarin netlesir ama sonra kesesi kalbi ayy nebilim dogurmadan inanamamOyyyşş bi hamile katıldı aramıza cnmm hayırlı olsun çok mutlu oldum senin adına :)
Haklısın CNm dua et bol bol . Kalbini ferah tut pozitif enerji yolla ona :)insalllah yarin netlesir ama sonra kesesi kalbi ayy nebilim dogurmadan inanamam
sagol canim hepimiz tadalim bu duyguyuHaklısın CNm dua et bol bol . Kalbini ferah tut pozitif enerji yolla ona :)
Aminn inş cnm ya inşsagol canim hepimiz tadalim bu duyguyu