Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Bana da 3embriyo transfer edilmişti o yüzden diyorum ki herkese lütfen 2-3 embriyo da ısrar edin
Merhaba :KK3:Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah... ama 3 embriyo koyulmuş,üçüzlere hamile kalmış ve 14.haftada kaybetmiş biri olarak hiç tavsiye etmiyorum.:KK43: Görüştüğüm perinatologlar da bu konuya olumsuz bakıyorlardı.Riskleri çok fazla ve erken doğum kaçınılmaz...Başarısız hamileliğim sonrası yaptığımız ilk deneme olumsuz oldu, o esnada dondurduğumuz 2 embriyo 28 Nisan'da yerleştirildi.Anneler gününde güzel haber almayı umuyorum...

Merhaba :KK3:Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah... ama 3 embriyo koyulmuş,üçüzlere hamile kalmış ve 14.haftada kaybetmiş biri olarak hiç tavsiye etmiyorum.:KK43: Görüştüğüm perinatologlar da bu konuya olumsuz bakıyorlardı.Riskleri çok fazla ve erken doğum kaçınılmaz...Başarısız hamileliğim sonrası yaptığımız ilk deneme olumsuz oldu, o esnada dondurduğumuz 2 embriyo 28 Nisan'da yerleştirildi.Anneler gününde güzel haber almayı umuyorum...
Inş alırsın cnm darısıda bizlere olur

Valla simdi 3 tane embriyo transfer etmis birisine soylenecek en son sey bu :) hic moralimi bozmuycam ama Allah yardimcim olsun ona siginiyorum ben. Verende O alanda O.

Doktorlar ucuz olursa ve risk taşırsa birini sonlandirabilceklerini söylüyorlar ben ucuz olacağını zannetmiyorum bir yada iki tanesi tutuyor genelde bin de bir ucuz tutuyormuş oda size gelmiş Allah kucaklarımızı doldursun inşallah

Özür dilerim niyetim moral bozmak değildi.tavsiye ettiğiniz için uyarmak gereği hissettim.

Olsun. Dedigim gibi verende ALLAH alanda Allah. Hersede vardir bi hayir. Kismetimizde ne varsa onu yasariz. Cok dusuk bi ihtimal zaten ucununde tutmasi. Senin basina talihsizlik gelmis ama Insallah bundan sonrakinde saglikli dogumlar yasarsin

X