- 18 Mart 2008
- 284
- 2
-
- Konu Sahibi xoxzlemkrts
Slm arkadaşlar 3 tane dondurulmuş embriyom var bu ay onlarla şansimi denemek istiyorum ama süreç ne şekilde olacak, ne ilaçlar kullanicam, ne kadar sürecek vb vb konularda bilgilerinizi benimle paylaşirsaniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler[/QUOT
MERHABA
CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR:ecrin_bebek:
canım ben iki kez dondurulmuş embriyo denedim su anda çok şükür hamileyim öncelikle inşallah hamile kalırsın hakkında hayırlısı
sürece gelince adetin 2 yada 3. Günü kist vs engel yoksa östrojen ilaçları kullanacaksın bu dr a bağlı bantta olabilir tablette yaklaşık 10 günsonra rahim duvarının kalınlığına bakılacak 7mm ve üstü ise embriyolarını yerleştirecekler bu arada yerleştirmeden 3 gün önce progesteron ilaçları da kullanacaksın ayrıca antibiyotikte vermişti dr um transferden önce folbiol ve glucopache kullanılıyor tabi dr un başka ne önerir bilemem sonra bekleyeceksin en zoru beklemek ama geçiyor merak etme bol bol dua et
slm arkadaşlar 3 tane dondurulmuş embriyom var bu ay onlarla şansimi denemek istiyorum ama süreç ne şekilde olacak, ne ilaçlar kullanicam, ne kadar sürecek vb vb konularda bilgilerinizi benimle paylaşirsaniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler[/quot
merhaba
canim hayirli olsun inşallah herşey gönlünce olur:ecrin_bebek:
merhaba arkadaşim nasilsin bayadir görüşemiyoruz ne yaptin görüşmeyeli benim düşükten sonra 6 ay geçti artik şu dondurulmuşlarla bu ay deniyeyim diyorum bana şans dile
iyi anlattiğin gibiyse süre az 15 gün kadar bişey desene sen şimdi dondurulmuşlarla mi hamile kaldin
evet bacım dondurulmuşlarla hamile kaldım benim 4. Denemeydi taze denemelerle tutmuyor benim hep dondurulmuşlarla oldu 2. Dondurulmuş denemem de de tutmuştu onlar 3üzdü rahim taşıyamadı düştüler şimdi tek gebelik rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah allah sana da yardım etsin
merhaba arkadaşim nasilsin bayadir görüşemiyoruz ne yaptin görüşmeyeli benim düşükten sonra 6 ay geçti artik şu dondurulmuşlarla bu ay deniyeyim diyorum bana şans dile
CANIM İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM
UMARIM SENDE İYİSİNDİR.
BENİMDE 6 AY OLDU DÜŞÜK YAPALI BEN 2009 DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.:1hug:
SANA BOL ŞANŞ CANIM DUALARIM SENİNLE
CANIM İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM
UMARIM SENDE İYİSİNDİR.
BENİMDE 6 AY OLDU DÜŞÜK YAPALI BEN 2009 DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.:1hug:
SANA BOL ŞANŞ CANIM DUALARIM SENİNLE
canım senin dondurulmuşların yokmuydu onlarla denemeyecen mi
evet bacım dondurulmuşlarla hamile kaldım benim 4. denemeydi taze denemelerle tutmuyor benim hep dondurulmuşlarla oldu 2. dondurulmuş denemem de de tutmuştu onlar 3üzdü rahim taşıyamadı düştüler şimdi tek gebelik rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah Allah sana da yardım etsin
canım senin dondurulmuşların yoktu.a.s.]
canım senin dondurulmuşların yoktu.a.s.]
var canım ben bu ay kısmetse onlarla deneyecem zaten de senin de vardiye aklımda kalmış
merhaba kızlar bende 2.tüp bebeiğimi dondurulmuşlarla denedim transferin 4.günündeyiz zaman gecmek bilmiyo inşallah tutunur bebişlerim kızlar yalnız çok bel ağrım var normalmı bu ya bide hiçbişey hissetmiyorum bi boşlukta gibiyim hayırlısı olur inşallah hepimiz için
var canım ben bu ay kısmetse onlarla deneyecem zaten de senin de vardiye aklımda kalmış
CANIM HAYIRLISI OLSUN
BENİM MALESEF YOK.:teselli: