Dondurulmuş embriyo hakkinda bilgi verebilirmisiniz

xoxzlemkrts

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
284
2
Slm arkadaşlar 3 tane dondurulmuş embriyom var bu ay onlarla şansimi denemek istiyorum ama süreç ne şekilde olacak, ne ilaçlar kullanicam, ne kadar sürecek vb vb konularda bilgilerinizi benimle paylaşirsaniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler

canım ben iki kez dondurulmuş embriyo denedim su anda çok şükür hamileyim öncelikle inşallah hamile kalırsın hakkında hayırlısı
sürece gelince adetin 2 yada 3. günü kist vs engel yoksa östrojen ilaçları kullanacaksın bu dr a bağlı bantta olabilir tablette yaklaşık 10 günsonra rahim duvarının kalınlığına bakılacak 7mm ve üstü ise embriyolarını yerleştirecekler bu arada yerleştirmeden 3 gün önce progesteron ilaçları da kullanacaksın ayrıca antibiyotikte vermişti dr um transferden önce folbiol ve glucopache kullanılıyor tabi dr un başka ne önerir bilemem sonra bekleyeceksin en zoru beklemek ama geçiyor merak etme bol bol dua et

iyi anlattiğin gibiyse süre az 15 gün kadar bişey desene sen şimdi dondurulmuşlarla mi hamile kaldin

iyi anlattiğin gibiyse süre az 15 gün kadar bişey desene sen şimdi dondurulmuşlarla mi hamile kaldin

evet bacım dondurulmuşlarla hamile kaldım benim 4. denemeydi taze denemelerle tutmuyor benim hep dondurulmuşlarla oldu 2. dondurulmuş denemem de de tutmuştu onlar 3üzdü rahim taşıyamadı düştüler şimdi tek gebelik rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah Allah sana da yardım etsin

allah hayirlisi ile kucağina almayi nasip etsin

ben ilk denememde hamile kalmiştim ama düşükle sonuçlandi şimdi donmuşlarla deneyecem ama niyeyse donmuşlara hiç güvenemiyorum
oradaki kadin embriyolarin 1. Kalitede değil demişti bölünmeleri de tuhaf 7 7 9 inanmiyorum ama onlar orada olduğu sürecede aklim hep orada

senin embriyolar kalitesi neydi hatirliyormusun

esencim bu sürecte çalışmam gerekiyor benim bi sakıncası varmı

merhaba kızlar bende 2.tüp bebeiğimi dondurulmuşlarla denedim transferin 4.günündeyiz zaman gecmek bilmiyo inşallah tutunur bebişlerim kızlar yalnız çok bel ağrım var normalmı bu ya bide hiçbişey hissetmiyorum bi boşlukta gibiyim hayırlısı olur inşallah hepimiz için

inşallah hayırlı haberini alırız sonucu ne zaman alıcan bide nasıl aşamalardan geçtin anlatırmısın

canım 2 kasımdan test tarihim şuan jel folik asit bebe aspirini kullanıyorum hayırlısı olur inşallah

özlemcim bende senin gibi kararsızdım dondurulmuşların tutma ihtimali %30 civari olduğu için. acaba onun yerine direkt tüp bebek mi yaptırsam diye düşünüyordum.Ancak Doktorum dondurulmuşlarla denememi , bunun normal tüp bebekten daha kolay bir yol olduğunu söyledi.bunun üzerine ayın 21 inde 3 tane 4.gün dondurulmuşum transfer edildi.bugün transferimin 4. günü .bende sinem gibi bel ağrısı dışında pek bir şey hissetmiyorum...ama şunu da söylemek isterim ki dondurulmuşlardan önce ki tüp bebeğinde hamile kalmışsan dondurulmuşlarlada hamile kalma şansın artıyormuş...

selam sonuç bekleyen herkesin allah yardımcısı olsun

bende bu ay microdan negatif sonuç aldım
3 tane 5. gün transferim oldu ama hiçbiri tutunamadı malesef
4 tane de 5. gün dondurulmuşum var doktorum 3 adet dönemi sonrasında bunlarla tekrar deneyebileceğimizi söyledi ama benim dondurulmuşlardan pek ümidim yok doğrusu bir de şunu merak ediyorum

dondurulmuş embriyo transferi için ne kadar ücret ödediniz yani ilaçlar hariç ne kadara mal oldu
bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler

merhaba ebru
bence dondurulmuşlarla şansını denemelisin. çünkü ben ilk tüp bebek denememde rahatsızlandığım için transfer işlemim 2,5 ay ertlendi, yani dondurulmuşlarla transfer oldu. 3 tane transfer edildi. 2 tanesini tuttu, fakat 2. ayımda düştü. Şimdi tekrardan dondurulmuşlarla 21 ekimde 2 tane emriyo transferi yapıldı. Aslında doktorum 3 tane hazırlatmış ama biz konuştuk tutarsa eğer ikiz olmasın dedik. oda 2 tane olabilir dedi, diğer bi tande çöp oldu malesef. Artık dondurulmuşlarım kalmadı. İnşallah bu sefer tutunurlar bana.
Yani sende şansını dene. Biz dondurulmuşların transferi için 1.000 Dolar ödedik. İlaçlar içinde estroferm 2 kutu= 8,9 x 2 = 18 ytl ----- Crino jel 2 kutu = 68 x 2 = 136 ytl ------ Lucrin iğne 1 adet 5 mg = 124 ytl ödedik.

off kızlar biliyorum bu saatte kimse yoktur ama uyuyamıyorum iyi düşünemiyorum napıcam ben yaa iyice psikolojim bozuldu allahım yardım etsin sanki hep tutmamış gibi geliyo sanki hep beta hcg 0 çıkçak gibi geliyo niye böyle napıyorum ben bu saat oldu hala uyuyamıyorum nasıl geçicek bu hadi geçti cumartesi nasıl gidip test yaptırıcam allahım yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…