• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmuş blastokist transferi sonrası beklemek 😱

Nolurgel

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
93
66
8
3 haziran arife günü transfer oldum. 14 ünde kan testim olacak. ama zaman geçmiyor sanki. bir an çok umutlanıyorum bir an umutlarım sıfır. test yapsam mı diye düşünüyorum sonra vaz geçiyorum. bazen belirttiği zannettiğim şeyler oluyor bazen olmuyor. kafam çok karışık.
benim gibi sonuç günü bekleyenler yazında azcık sohbet edelim.

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canim dilerim hayırlı sonuç alırsın.
Ama konuyu tüp bebek bölümüne açsan daha cok kisiye ulaşırsın.

3 haziran arife günü transfer oldum. 14 ünde kan testim olacak. ama zaman geçmiyor sanki. bir an çok umutlanıyorum bir an umutlarım sıfır. test yapsam mı diye düşünüyorum sonra vaz geçiyorum. bazen belirttiği zannettiğim şeyler oluyor bazen olmuyor. kafam çok karışık.
benim gibi sonuç günü bekleyenler yazında azcık sohbet edelim.
Şuan kan yapsan çıkar aslında idrarda olmaya bilir de. 3.gün ebriyosu 7 yada 8. Gün cıkıyo 5. Gün daha erken

transferin 2. günü vajinal jelin akıntısı kahverengiydi
transferin 3. günü tortu şeklinde küçük kahverengi devam etti
transferin 3. günü hafif mide bulantısı oldu sabah arada kasık batmasına benzeyen minnak ağrılar
transferin 4. günü mide bulantısı ara sıra oldu
transferin 5. günü kalp çarpıntısı sinirlilik hakimdi alt karın bölgemde ağrı arada oluyordu
transferin 6. günü halsizlik kalbim çok hızlı atıyordu midemin içi yanıyordu. halsizlik vardı ayağa kalkınca başım dönüyordu hatta su içmek için kalktığımda tüm kan basıncı beynime fırlamıştı sanki mide bulantısı ile birlikte masada oturdum kaldım başını basaya dayadım geçmesini bekledim. 3 .5 dksonra geçti hergün kasık ağrım oluyor belşi aralarda
transferin 7. günü sabah saatlerinde kalbim hızlı atıyor öğleye kadar çok stres oluyorum sonra sakinliyorum. karın ağrısı gibi ağrılar devam ediyor arada sırada 7. günün gecesi rahimin olduğu bölge sanki adet olacakmışım gibi ağırıdı baya sanki adet olunca kan akarken rahim aşağı doğuru çeker ya öyle bi ağrıydı biraz sürdü sabah geçmişti
transferin 8. günü sabah hiç bişi yoktu öğleye doğru arada kasık batmaları oluyor. ve az önce vajinama çok şiddetli ağrı girdi ve o ağrı kasığımın üstünden çıktı bükülür gibi çok kısa saliselik bi andı ama çok şiddetliydi.

yarında devamında ne hissettiklerimi yazarım artık. bunları belirti olarak yazmıyorum. bedenimde ki dikkatimi çeken şeyleri yazıyorum. normal zamandada yaşıyorumdur belki ama şuan kendimi dinlediğim için farkediyorum. insan umutlanacak işaretler arıyor ister istemez. umarım hepimizin sonuçları pozitif olur. allahın izni ile.

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canim dilerim hayırlı sonuç alırsın.
Ama konuyu tüp bebek bölümüne açsan daha cok kisiye ulaşırsın.
teşekkür ederim konuyu nereye açmışım ki çok fazla kullanmayı bilmiyorum . konu açma yerini bile baya aradım 😂 alışmışız uygulamalara böyle form üzerinden zor biraz.

çok kararsızım test konusunda bi an yaptırmak istiyorum sonra vazgeçiyorum.
Er yada gec öğreneceksin canım. Kanda şimdiden çıkar. Tercih senın tabıkı ama mesela yarın sabah yaptıran bılırsın

teşekkür ederim konuyu nereye açmışım ki çok fazla kullanmayı bilmiyorum . konu açma yerini bile baya aradım 😂 alışmışız uygulamalara böyle form üzerinden zor biraz.
Hamilelik belirtileri bölümüne açmışsın o yüzden yazan az olabilir. 🤭
Sonucun hayırlı olsun inşallah canım.

Inslalah hayırlısı hakkınız da bende durmayıp 10. Gun yaptım ve şuan bebegım var çok şükür Rabbim herkese nasip etsin hayırlıca bekliyorum haberlerini ınslalah

Yıne de 12.gün sonucunu istiyorlar ve Bı hafta 10 gun sonra kese gormeye gidiyorsun ondan 1 hafta sonra da kalp atısı. Yanı kalp atısı olana kadar 6 hafta olmus oluyo ama kalp atısı olcak ki bebek benimle yasıyo demen için inşallah güzel devam eder. HADI gözün aydın. Aramıza hos geldin.

Sormak istediğin olursa bana yazabilirsin istersen

Sormak istediğin olursa bana yazabilirsin istersen
çok teşekkür ederim. inş herşey yolunda gitmeye devam eder. ama çok güzel bişimiş sonucu görene kadar iananamadım.
tüp bebek doktorunuz mu çağırıyor kese görmeye ve kalp atışı duymaya yoksa kadın doğumcumu.

Ben dedım sana. İyiki dinledin 😊😊😊😊😊benımde 250 cıkmıstı ilk. Sonra arttı da arttı. HADI gözün aydın. Ama daha hersey yenı baslıyo. 😊
kesinlikle siz söyleyince bi cesaret toplayıp gittim. bugün idrar testimi yapsam beklesim mi napsam modundaydım ne yapacağımı bilmiyordum. sabredemiyordumda. 😘

kesinlikle siz söyleyince bi cesaret toplayıp gittim. bugün idrar testimi yapsam beklesim mi napsam modundaydım ne yapacağımı bilmiyordum. sabredemiyordumda. 😘
Canım hayırlı olsun tekrar. Bende aynı oyle yaptım bide ilkı olmadı 1 ay sonra 2. Yı yaptık. Dondurulmus ıle. İlkinde idrar testinde cıkmamıstı.zaten yokmus. 2.de cesaret edip gıttım kan testinde ohh mis cıktı.. Canım tüp bebek merkezini aradım ben.dedım kan testo sonucum o da dedı kı 12.gün bır daha kan ver o sonucu soyle dedı. Bazı ılacları degıstı. Sonra baya gun attı bana ama benle aynı gun aynı merkezde olan kıza erken cagırmıs kese için bende iş yerine Kagıt vermem lazımdı hamıle diye. O yuzden yakındaki özel hastaneye 1 hafta sonra gıttım zaten 1 oncekı adet tarihini baz alıyorlar ya 5 haftalık olmus kese olmustu. Gorduk sonra tam 10.gun hastanenin bedava kontrolu oldugunu ogrendık. 10 gun içinde 2.muayeene ücretsızmos madem oyle kalp atısını gıdıp duyalım dedık. 6. Hafta idi. 7.hafta izin günümde tüp bebek merkezine gıttım. Orda da muayene olduk baktık sonra da gitmedim merkeze. 2 kere de devlet hastanesine gıttık. Nerdeyse her hafta gıttım ınankı. 12.haftadam sonra özelde bır dr bulduk onla devam ediyoruz sımdı. Süreç boyle gıdıyo canım.

Back