• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 haziran 5. Gun dondurulmus embriyo transferi olanlar buyrunnnn

Tek umudum geride embriyolarımın olması zaten 27 yumurta toplanmıştı 8 tanesi 5.güne gitmişti 4AA kalitesindeler inşallah güzel sonuçlar verir 🌸
Hımmm ozaman sende pko var canım öylemi genelde pko lularda yumurta sayısı çok oluyor Benim transfer edilen emriyolarım 2 si 4aa kalitedeydi tuttu canım bitane dondurulmuş kaldı oda 3ab bilmiyorum onun sonucu ne olacak ama şans da verilmesi lazım minik mercimeğe 😍🌺

Hımmm ozaman sende pko var canım öylemi genelde pko lularda yumurta sayısı çok oluyor Benim transfer edilen emriyolarım 2 si 4aa kalitedeydi tuttu canım bitane dondurulmuş kaldı oda 3ab bilmiyorum onun sonucu ne olacak ama şans da verilmesi lazım minik mercimeğe 😍🌺
Hayır pko yok bizim sorunumuz erkek infetilesi zaten eşimde var ben tüm kontrollerimi tahlillerimi rahim filmimi amh falan hepsine baktırdım temiz çok şükür hepsi ve bir doktorla kalmadım 7 tane kadın doğum doktoruna göründüm çok şükür bir sorun yok regl falan hepsi düzenlidir benim ama tutmadı işte nasip artık

Maalesef benimde negatif sonuçlandı çok umutluydum herşeye o kadar çok dikkat ettim ama nasip artık diyecek birşeyim kalmadı ben elimden gelen çabayı gösterdim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda biz de hayırlı haberlerimizi alırız çok üzüldük ama elden bir şey gelmiyor maalesef ikinci transfere hazırlanıyorum şimdi adetimi bekliyorum adetin 2.günü tekrardan kontrole gidicem transfer hazırlığına başlayacağız geride 7 tane embriyom var dondurulmuş 5.gün embriyosu yine umarım bu sefer olur 2.denemem olacak Rabbim yardımcımız olsun 😔
Canım hemen hemen aynı günlerde transfer olmuştuk senin adına üzüldüm. Rabbım en kısa zamanda kucağımıza evlat versin. Maalesef benimde değerlerim 53.9 dan sonra yukselmedi ve düştü ilaçları bıraktım adet olmayı bekliyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda. Benim 5gun 5ab iki embriyo transferi oldum 3 denemem diye bende ısrarla çift embriyo transferi istedim ama bu işler gerçekten nasip işi Allah ol deyince olacak biz yine mücadeleye devam edelim 😔

Canım hemen hemen aynı günlerde transfer olmuştuk senin adına üzüldüm. Rabbım en kısa zamanda kucağımıza evlat versin. Maalesef benimde değerlerim 53.9 dan sonra yukselmedi ve düştü ilaçları bıraktım adet olmayı bekliyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda. Benim 5gun 5ab iki embriyo transferi oldum 3 denemem diye bende ısrarla çift embriyo transferi istedim ama bu işler gerçekten nasip işi Allah ol deyince olacak biz yine mücadeleye devam edelim 😔
Çok üzüldüm sizin sonucunuza sevinmiştim mesaj attığınızda.. Rabbim doğru zamanda nasip edecek gerçekten artık sadece buna inanıyorum minik kalplerimiz bize gelmek istedikleri zaman gelecek inşallah bizler elimizden geleni yaptık ama herşey nasip Rabbim yardımcımız olsun pes etmeden devam edicem bende vardır Rabbimin bir bildiği ol deyince olur zaten artık üzülmüyorum o yüzden

Bende ilaçları bıraktım adeti bekliyorum adetin 2.gününde gidicem 2.transfere hazırlanıcaz Allah’ın izni ile bu sefer inşallah olacak inancımı kaybetmemeye çalışıyorum morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum yine çok dikkat edicem yine çok çabalıcam pes etmeyi düşünmüyorum

Merhaba 10 temmuzda 3.gun embriyosu transferim yapıldı.sabah test yaptırmayı düşünüyorum.(11.gunum)bir taraftanda çok korkuyorum. 9.gunde evde test yaptım tek çizgi çıktı.benimle benzer durumda olan var mı arkadaşlar

Back