- Konu Sahibi birumutdogsun
5. Gün embriyosu 9. Gün sonucumdu. İnşallah artışı devam eder. Sürekli kaşıkla batma dışında bir şey yaşamadım amaHayirli olsun tatlim saglikla kucagina al kacinci gunundubelirtilerin nelerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Gün embriyosu 9. Gün sonucumdu. İnşallah artışı devam eder. Sürekli kaşıkla batma dışında bir şey yaşamadım amaHayirli olsun tatlim saglikla kucagina al kacinci gunundubelirtilerin nelerdi
İnsallah kuzum bende dun test yaptim evde cift cizgiyi gordum. Kanda bakalim insallah artisi devam eder.kalp atislarinida duyup saglikla kucagimiza aliriz5. Gün embriyosu 9. Gün sonucumdu. İnşallah artışı devam eder. Sürekli kaşıkla batma dışında bir şey yaşamadım ama
Bende 22 haziranda çift embriyo transferi oldum doktorum 7 temmuzda test istedi ama yarın kan vermeyi düşünüyorum .Merhaba kızlar , 22 haziranda transfer oldum 5.gün iki embriyo transferi yapıldı. Yarın test versem erken mi olur ?
Bize 3 Temmuz dedi ama yarın için kararsız kaldım bendeBende 22 haziranda çift embriyo transferi oldum doktorum 7 temmuzda test istedi ama yarın kan vermeyi düşünüyorum .
Benimde 8 Temmuz kan verme günüm ama bende erkenden yapıcam zaten hastanem evime çok uzak yakındaki hastaneye gitmeyi düşünüyorum pazartesi 7.günüm pazartesi evde test yapmayı düşünüyorum valla dayanamamBende 22 haziranda çift embriyo transferi oldum doktorum 7 temmuzda test istedi ama yarın kan vermeyi düşünüyorum .
22,9 çıktı çok tedirginimBenimde 8 Temmuz kan verme günüm ama bende erkenden yapıcam zaten hastanem evime çok uzak yakındaki hastaneye gitmeyi düşünüyorum pazartesi 7.günüm pazartesi evde test yapmayı düşünüyorum valla dayanamam
Bizde de 6.38 çıktı 10.gün bugün olumsuz bence22,9 çıktı çok tedirginim
2 katı olarak artması lazım 2 gün sonra bidaha ver bence kan testi bol bol dua oku canım benim gönlünü ferah tut stres yapma ki oda etkilenmesin sen ona tutun oda sana tutunsun sıkı sıkı inşallah üzme kendini Rabbim büyüktür22,9 çıktı çok tedirginim
Testi yenileyin benceBizde de 6.38 çıktı 10.gün bugün olumsuz bence
Çok teşekkür ederim moralim düştü biraz ama yapacak birsey yok hayırlısı olsun inşallah2 katı olarak artması lazım 2 gün sonra bidaha ver bence kan testi bol bol dua oku canım benim gönlünü ferah tut stres yapma ki oda etkilenmesin sen ona tutun oda sana tutunsun sıkı sıkı inşallah üzme kendini Rabbim büyüktür
Evet pazartesi tekrar gideceğimTesti yenileyin bence
Hayır ya düşürme moralini Rabbim hayırlısını versin inşallah sakın kötüyü düşünme iyi düşün iyi olsunÇok teşekkür ederim moralim düştü biraz ama yapacak birsey yok hayırlısı olsun inşallah
İnşallah yükselir değeriniz Rabbim gönlünüze göre versin hepimize hayırlı sonuçlar nasip eylesin inşallahEvet pazartesi tekrar gideceğim
Çok teşekkür ederim moralim düştü biraz ama yapacak birsey yok hayırlısı olsun ins2 katı olarak artması lazım 2 gün sonra bidaha ver bence kan testi bol bol dua oku canım benim gönlünü ferah tut stres yapma ki oda etkilenmesin sen ona tutun oda sana tutunsun sıkı sıkı inşallah üzme kendini Rabbim büyüktür
Kabak çekirdeği yiyolar tutunması için yediniz mi deneyebilirsn benceÇok teşekkür ederim moralim düştü biraz ama yapacak birsey yok hayırlısı olsun inşallah
Yemedim acikcasiKabak çekirdeği yiyolar tutunması için yediniz mi deneyebilirsn bence