• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 haziran 5. Gun dondurulmus embriyo transferi olanlar buyrunnnn

Merhaba Kızlar 26 haziranda transfer oldum dondurulmuş 1 adet 4AA kalitesi 5.gün embriyosu transfer edildi henüz test yapmadım ama içim içimi yiyor belirti olarak göğüslerde aşırı şişkinlik oldu ve hassasiyet oluştu boğazımda asit gibi bi yanma oluyor özellikle sabahları dünden beri kasıklarım da ara ara batmalar oluyor bu sabah daha yoğundu ama geçti bide dün kasıklarımda bildiğimiz deniz dalgası gibi bişey oldu böyle kıpır kıpır bişeyler hissettim akıntım ara ara geliyor bide kuyruk sokumunda ağrı var hafiften sizde belirti var mı yada bunlar belirti mi acaba 🥰🥰🤲

Bende 22 haziranda çift embriyo transferi oldum doktorum 7 temmuzda test istedi ama yarın kan vermeyi düşünüyorum . 😆
Benimde 8 Temmuz kan verme günüm ama bende erkenden yapıcam zaten hastanem evime çok uzak yakındaki hastaneye gitmeyi düşünüyorum pazartesi 7.günüm pazartesi evde test yapmayı düşünüyorum valla dayanamam 😂😂

2 katı olarak artması lazım 2 gün sonra bidaha ver bence kan testi bol bol dua oku canım benim gönlünü ferah tut stres yapma ki oda etkilenmesin sen ona tutun oda sana tutunsun sıkı sıkı inşallah üzme kendini Rabbim büyüktür 🤲
Çok teşekkür ederim moralim düştü biraz ama yapacak birsey yok hayırlısı olsun inşallah

2 katı olarak artması lazım 2 gün sonra bidaha ver bence kan testi bol bol dua oku canım benim gönlünü ferah tut stres yapma ki oda etkilenmesin sen ona tutun oda sana tutunsun sıkı sıkı inşallah üzme kendini Rabbim büyüktür 🤲
Çok teşekkür ederim moralim düştü biraz ama yapacak birsey yok hayırlısı olsun ins

Back