Dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer hakkında bilgisi olan yazabilir mi

Nuralleis35

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
46
13
24
Hanımlar merhaba. 1 hafta önce opu oldum. 5. Gün embriyoları donduruldu. Çok yumurtam toplandığı için rahim dinlendirme yapacağını söyledi doktor. 1 ay sonra transfer olucam. Tek embriyo konulacak yaştan dolayı. Transfer acılı bir işlem mi, işlem ne kadar sürüyor, transfer öncesi ve sonrası iğne ilaç kullanıyormuyuz detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Bu arada yaşım 24, eşimden kaynaklı tüp bebek yaptırıyoruz

hiç korkma transfer acılı bir işlem değil . Hastanede transfer saonrası yarım saat gibi dinlendiriyorlar sonra benim doktorum normal hayatına devam edebilirsin dedi . Transfer öncesi rahimi hazırlamak için de transfer sonrası da iğne ilaç kullanıyorum .

Normal rutin doktor kontrolu gibi cok buyuk bir farki yok hafif bi basinc oluyor ama anlik zaten 5 dakika suruyor ve bitiyor. Oncesinde normal ilaclarina devam ediyorsun , son gun biraktirir doktor belki . Transfer sonrasinda progrstan igne ve fitil devam ediyorlar normalde sonuc alana kadar. 5. Gun embriyosu oldugundan transfer gunu haric 10. Gun de guzel sonucunu alirsin insallah.

Merhaba sürecimiz aynı gibi embriyo kalitesi neydi sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…