Dondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?

sonrasinda peki? embiryo transferinden 1-2 gun once rahim istenilen kalinliga ulasmis mi diye kontrol etti mi?
He şimdi anladım reglın 3 cu gunu bakdı , estoferm yazdı şu an kullanıyorum reglın 21 xı gunu çağurdı kan vercem sabah ve kalınlıga bakcak ulrtasonala uygunsa transfer gunu vercek

Evt negatif .Birde asil beni sinirlendiren transferden 2 gun sonra asiri bir bel agrim oldu artik ne yatabiliyordum ne yuruyebiliyordum dr selçuk selçuk ile iletisime gectim cagirdi ultrason ile bakti iste kalinlik cok iyi, sizden umutluyum ,tutacak gibi vs. Recete yazmasi gerekti gebe yazdi ah iste Allah soyletti falan filan. Aslinda hata bende en bastan beri icimde bir kusku vardi ama adinin onundeki profosor ünvanina guvendim
Aynı doktor ile aynı yollardan geçmişiz o kadar pişmanım ki o doktora gittiğime o kadar umutlandırdı ki beni hep senden umutluyum dedi transfer günü bebek odanızı hazırlamaya başlayın bu iş tamam kesin hatta dedi 2 defa aynı doktora transfer oldum ve bir sürü tedavi uyguladı ödediğim paraların haddi hesabı yoktu ama ikiside olumsuz sonuçlandı ve mantıklı tek açıklama yapılmadı denemeye devam dedi belki 3-4-5- inci de tutar bellimi olur dedi 😂

Aynı doktor ile aynı yollardan geçmişiz o kadar pişmanım ki o doktora gittiğime o kadar umutlandırdı ki beni hep senden umutluyum dedi transfer günü bebek odanızı hazırlamaya başlayın bu iş tamam kesin hatta dedi 2 defa aynı doktora transfer oldum ve bir sürü tedavi uyguladı ödediğim paraların haddi hesabı yoktu ama ikiside olumsuz sonuçlandı ve mantıklı tek açıklama yapılmadı denemeye devam dedi belki 3-4-5- inci de tutar bellimi olur dedi 😂
Yani normal yollardan gebe kalmak Dr. Selçuk Selçuk 'dan sonuç beklemekten daha büyük ihtimal demekki

Bende amh 2.8 , her ayda 28 cı gun regl oluyorum saat gıbı? Istanbulda yaşıyor acıbadem gıdıyorum bılemedım ama bende ilaçlı yapıldı
Merhaba amh acaba hiç bir ilaç kullndm once mi ölçüldü , benim transfer öncesi hazırlık sürecim bitti salı günü transferim olacak kontrol günü doktorumdan amh istedim 2.7 çıkmış hormonlara bağlı bı Yükselme mi yoksa normal mi

Merhaba amh acaba hiç bir ilaç kullndm once mi ölçüldü , benim transfer öncesi hazırlık sürecim bitti salı günü transferim olacak kontrol günü doktorumdan amh istedim 2.7 çıkmış hormonlara bağlı bı Yükselme mi yoksa normal mi
Selam yok kullanmadan doktos gıtfyımfr ılk randevu ıstemişdi yapmışdım , güzel geçer ınshAllah pozitif haber alırısz

5. Gün embiryosu salı günü tranfer olcak tam 24. Güne denk geliyor normal mi acaba farklılıklar neden acaba
Herkesin bünyesi, değerleri farklı. Doktorunuz en doğrusunu seçmiştir eminim. Onlara güvenmekten başka şansımız yok artık. Ben bu kısımları pek bilmiyorum valla

Back
X