İnşallahİnshAllah sonude aynı olur ))) güzei haber alırım , sende genetıklmı ıdı ? 1 embryın konuldu dımı? Bakalım hangı gun çağırcaklar daha 2 nisanda kontoela sedıler saabah 7/30 da ,benee anestezlı olcak transfer , yok ıstanbuldayım ama karşıdayım 40-44 dakıka araba ıle
Bende gwnetıklı karar vermedım 1 mı yoksa 2 mı hayla düşünüyorum , bende 2 cı yransfer baya zorlu olmuşdu , Bülent hoca kendı önerdı , bende hemen ıstedımİnşallahGenetikli 1 embriyo konuldu. Benim anestezisiz oldu. Acı olmadı ama idrar işi zordu çok sıkışmıştım
Bazen doktorlar ilaçlı daha kontrollü olduğu için onu da seçebiliyorlar. Elbet vardır doktorunun bir bildiği. Hep birlikte güzel sonuçlar alalım inşallahBende amh 2.8 , her ayda 28 cı gun regl oluyorum saat gıbı? Istanbulda yaşıyor acıbadem gıdıyorum bılemedım ama bende ilaçlı yapıldı
Kaçıncı gidişin doktora regl olduktan sonraBende 5 cı gun embryosu , ama tahmını hesaplama gore 24-26 cı gune denk gelcek
Amın canım amın , bende 3 cu olcak bu transfer üçüde ilaçlı oldu , ınshAllah sondur bu pozotıfı hörürümBazen doktorlar ilaçlı daha kontrollü olduğu için onu da seçebiliyorlar. Elbet vardır doktorunun bir bildiği. Hep birlikte güzel sonuçlar alalım inşallah
Regl oldum 3 cı gunu çağrıldım gitdim birde 2 cı hunde gel transfere karar verelim denıldıKaçıncı gidişin doktora regl olduktan sonra
nasıl rahat ediyorsanız öyle olsun. Hiç aksilik olmadan tamamlanır inşallahBende gwnetıklı karar vermedım 1 mı yoksa 2 mı hayla düşünüyorum , bende 2 cı yransfer baya zorlu olmuşdu , Bülent hoca kendı önerdı , bende hemen ıstedım
Ben regl de gittiğimi saymazsak üçüncü gidişimde belli olmuştu canım transfer tarihim. Herkeste değişiyor demek kiRegl oldum 3 cı gunu çağrıldım gitdim birde 2 cı hunde gel transfere karar verelim denıldı
Bir şey olmuyor canım embriyolar hareketle düşecek şeyler değil. Eğer tutunmazlarsa atıyor vücut onlarıKızlar bende pcos var yumurtalarım ilaçsız çok yavaş büyüyor. Nisandaki reglim de 5.gün çift embriyo transferim olacak inşallah. Benim de mi ilaçlı olur acaba? Birde arabayla 4-5 saatlik mesafe var nasil olacak acaba
Ay insan ister istemez endişeleniyor inşallah bir şey olmazBir şey olmuyor canım embriyolar hareketle düşecek şeyler değil. Eğer tutunmazlarsa atıyor vücut
Amın canımnasıl rahat ediyorsanız öyle olsun. Hiç aksilik olmadan tamamlanır inşallah
reglı gıdınce doktor ilaç veırıse o zaman belli olur, doktor soyler bence ama sorun olmaz araba yolculuğu uçağa izim yokKızlar bende pcos var yumurtalarım ilaçsız çok yavaş büyüyor. Nisandaki reglim de 5.gün çift embriyo transferim olacak inşallah. Benim de mi ilaçlı olur acaba? Birde arabayla 4-5 saatlik mesafe var nasil olacak acaba
Bıenım 2 cıde soyluyceyız dedı saba 7/30 kan ver kan ve ultrason bakışında gunu karar verız dedıBen regl de gittiğimi saymazsak üçüncü gidişimde belli olmuştu canım transfer tarihim. Herkeste değişiyor demek ki
Ben de korkmuştum hemşirem söylemiştiAy insan ister istemez endişeleniyor inşallah bir şey olmaz
İnşallah alır gelirsin transfer tarihini canımBıenım 2 cıde soyluyceyız dedı saba 7/30 kan ver kan ve ultrason bakışında gunu karar verız dedı
İnshAllah canım şunan estoferm başladım bakalım kanda ve ultrasonda sorun çıkmaz yaparlar 5-7 nısan arası ) hesaplamalarıma. Göreİnşallah alır gelirsin transfer tarihini canım
Anladım canım. Oh iyi araba yolculuğunda sorun yoksareglı gıdınce doktor ilaç veırıse o zaman belli olur, doktor soyler bence ama sorun olmaz araba yolculuğu uçağa izim yok
İnşallah canımİnshAllah canım şunan estoferm başladım bakalım kanda ve ultrasonda sorun çıkmaz yaparlar 5-7 nısan arası ) hesaplamalarıma. Göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?