• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi dondurucuya meyve koysak nasıl olur

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

akdenizli15

hoşgeldin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
115
0
46
Denizli
selam arkadaşlar inşallah herkes iyidir oruç tutanlar oruçla aranız nasıl ben de tutuyorum kayrayla oruç aynı anda biraz zor oluyo ama Allah sabrını veriyo şükür.benim bi sorum olacak sizlere.şeftali üzüm gibi mevsim meyvelerini zamanı geçmeden blenderdan geçirip küçük mama kavanozlarına koyup dondurucuya atsak kışın bebişlere versek sizce nasıl olur?meyveleri bütün koyunca bi garip oluyo ama blenderden geçirince nasıl olur acaba dondurucuda?yazık bebişler kışın elma portakal yemekten sıkılacaklar arada bir değişiklik yaparız

canım benim meyveler dondurucada da olsa zamanla tatlarında değişme olur die düşünüyorum...böle bişeyi daha önce denemedim..deneyen var mı? bende merak ettim debilmiyorumkismile

selam arkadaşlar inşallah herkes iyidir oruç tutanlar oruçla aranız nasıl ben de tutuyorum kayrayla oruç aynı anda biraz zor oluyo ama Allah sabrını veriyo şükür.benim bi sorum olacak sizlere.şeftali üzüm gibi mevsim meyvelerini zamanı geçmeden blenderdan geçirip küçük mama kavanozlarına koyup dondurucuya atsak kışın bebişlere versek sizce nasıl olur?meyveleri bütün koyunca bi garip oluyo ama blenderden geçirince nasıl olur acaba dondurucuda?yazık bebişler kışın elma portakal yemekten sıkılacaklar arada bir değişiklik yaparız

merhaba bu sıcaklarda oruç tutmak zor oluyor.dediğin gibi Allah sabrını veriyor.bence her meyve mevsiminde yenmelidir ki vitamin değeri olsun.

bende vişne koyuyorum ama cıkarıpta taze meyve yemek için değilde işte bazen pastalara kullanıyorum ya da komposto yapıyorum, ister istemez tadlarında bi değişme oluyor, söz konusu bebeğin olunca koyma derim ,doktorlarda illa mevsim meyveleri diyor zaten

Back