ahlak neye göre. mayo ve bikini giyen ahlaksızmı. ben ,annem etrafım ahlaksızmı.. ahlaklı olmak ,dürüst olmak,,haram yememek,hak gaspetmemek vs benim için.gereksiz gereksiz laflar
kendi ahlakını başka insanlara dayatmaya çalışan tiplerden hiç haz etmiyorum
tamam sen kendince ahlaklısın sanane benim ahlakımdan
ahir zamanmış
laflara bak.
ahlak neye göre. mayo ve bikini giyen ahlaksızmı. ben ,annem etrafım ahlaksızmı.. ahlaklı olmak ,dürüst olmaki,haram yememek,hak gaspetmemek vs benim için.
çıplak gezmek sokakta nasıl olıuyor onuda anlayamadım. anadan uryandır çıplaklık. kim anadan doğma gezer sokakta. sadece deliler.
ya işte sonrada derlerki biz sizin kıyafetinize karışmıyoruz hiç.sizler hep bize karıştınız.yok olmaz oranı buranı kapayınca çok ahlaklı oluyorsun. sonra istersen görümcenin eltinin dedikodusunu yap, ona buna ahlaksız diye iftira at falan çok ahlaklı olursun bak.
teşhircilikte kastınız ne. mayo giymekmi. sınırınız neÇıplakta kendini biliyor ahlaksızda ben demiyorum ki kapalı ahlaklıdır. Teşhirciliğe karşıyım
teşhircilikte kastınız ne. mayo giymekmi. sınırınız ne
teşhircilikte kastınız ne. mayo giymekmi. sınırınız ne
aynen sınır ne ben de onu merak ediyorum. çıplaklık sınırı neymiş bir öğrenelim
Herkes kendi sıırını bilir.
Sokakta gögüsleri fırlamış biri benim için teşhircidir kafanı çevir görme değil iş. Kendi öyle gezmek istiyorsa eyvallah ama görmemek için kaçıyorum emin olun. kendi kadınlığımdan utanıyrm
bu sizin tercihiniz tabii. beni rahatsız etmez mesela.ha utanmamda kadınlığımdan. bana neki. o giymişHerkes kendi sıırını bilir.
Sokakta gögüsleri fırlamış biri benim için teşhircidir kafanı çevir görme değil iş. Kendi öyle gezmek istiyorsa eyvallah ama görmemek için kaçıyorum emin olun. kendi kadınlığımdan utanıyrm
Önemli olan ne biliyor musun kafaların çıplak olması onların boş olması sınır bu!
Ben açık insanlar demedim siz açık olabilirsiniz yanlış anlamayın lafımı sokakta gözleri fıldır fıldır gezenler varya ben onları kasdediyorum. herkes özgürsiz niye utanıyorsunuz
o da onun tercihi
şahsen beni kapalısı da rahatsız etmiyor
o zaman kapalı değilim diye kapalılardan kafa mı çevireyim kadınlığımdan mı utanayım
bu sizin tercihiniz tabii. beni rahatsız etmez mesela.ha utanmamda kadınlığımdan. bana neki. o giymiş
Hanımefendi algida israil malı olsa bile (ki değil,alakası yok.) onu almayarak boykot etmiş olmuyorsunuz.Mesela israil malı olan Coca Colayı ele alalım.Coca colayı boykot etmek için ticaret odasının karar alıp ithalatını durdurması gerekiyor.Mesela Venezuela bunu yaptı,şu anda ülke olarak İsraili boykot ediyorlar.Biz ise coca colayı ithal ediyoruz,yani belli bir miktar alıyoruz diyelim,israil zaten malından parasını bu kısımda alıyor ve coca colalar büyük işletmelere ordan da bakkallara vs satılıyor.Siz bakkaldan veya marketten kola almayarak israili boykot etmiş olmuyorsunuz,bakkal amcayı boykot etmiş oluyorsunuz,para kaybeden ne israil (onlar malı tr'ye sattı.),ne büyük işletme (o da bakkal amcaya sattı.) oluyor.Kaybedenimiz bakkal amca oluyor.İsrailin Filistin üzerindeki politikasını ben de tiksindirici bulıyorum ama dediğim gibi boykot etmek için ülkeler arası ticaretin kesilmesi gerekiyor,bu durumda olan bakkal amcamıza oluyor.Soruyorum peki,BAKKAL AMCAMIN SUÇU NE?şunu daha düz anlatırsan daha iyi anlarım
öncelikle algida israilin israilin öyle değilmi
ben israilin ne olduğunu biliyormuyum biliyorum
bildiklerimden sorumlumuyum sorumluyum
ve karınca misali varamasamda yolunda ölürüm
payıma düşeni yaparım
konuya gelince
sexsells :sex unsurlarini kullanarak bir sarkicinin veya bir sirketin piyasaya sundugu malzemeyi veya yeni cikan bir filmin pazarlanmasi icin uygulanan kolay sayilabilecek bir metod. genellikle kullanin unsurlar ciplak bayanlardir. son zamanlarda kullanimi fazlasiyla artti.(ekşi sözlükten aldım)
peki neden kullanılıyor başka bir açıklamada daha var sex sattırır
neden tema sex
bilinçaltına işlemek neyi işlemek istediğini açıklamama gerek yok sanırım
sadece lafı dolandırmamış direkt söylemiş
ama hitap ettiği herkesimden insan olduğunu ve nereye gideceğini çarpıtılacağını düşünerek konuşması gerekirdi
hep zaten okuyucu kitlesi belli yani onun reklama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum popçu kız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?