'Dondurma Reklamları Fuhşiyatı Normal Gösteriyor'

gereksiz gereksiz laflar
kendi ahlakını başka insanlara dayatmaya çalışan tiplerden hiç haz etmiyorum
tamam sen kendince ahlaklısın sanane benim ahlakımdan
ahir zamanmış
laflara bak.
ahlak neye göre. mayo ve bikini giyen ahlaksızmı. ben ,annem etrafım ahlaksızmı.. ahlaklı olmak ,dürüst olmak,,haram yememek,hak gaspetmemek vs benim için.
çıplak gezmek sokakta nasıl olıuyor onuda anlayamadım. anadan uryandır çıplaklık. kim anadan doğma gezer sokakta. sadece deliler.

Son düzenleme:

yok olmaz oranı buranı kapayınca çok ahlaklı oluyorsun. sonra istersen görümcenin eltinin dedikodusunu yap, ona buna ahlaksız diye iftira at falan çok ahlaklı olursun bak.

yok olmaz oranı buranı kapayınca çok ahlaklı oluyorsun. sonra istersen görümcenin eltinin dedikodusunu yap, ona buna ahlaksız diye iftira at falan çok ahlaklı olursun bak.
ya işte sonrada derlerki biz sizin kıyafetinize karışmıyoruz hiç.sizler hep bize karıştınız.
tabii öyle hiç karışmıyorsunuz.pehhh

Çıplakta kendini biliyor ahlaksızda ben demiyorum ki kapalı ahlaklıdır. Teşhirciliğe karşıyım

"Allah sizin dış görünüşünüze ve mallarınıza bakmaz. Ama o sizin kalplerinize ve işlerinize bakar." (Müslim, Birr, 33; İbn Mâce, Zühd, 9; Ahmed b. Hanbel, 2/285, 539)

teşhircilikte kastınız ne. mayo giymekmi. sınırınız ne

Herkes kendi sıırını bilir.
Sokakta gögüsleri fırlamış biri benim için teşhircidir kafanı çevir görme değil iş. Kendi öyle gezmek istiyorsa eyvallah ama görmemek için kaçıyorum emin olun. kendi kadınlığımdan utanıyrm

siz niye utanıyorsunuz
o da onun tercihi
şahsen beni kapalısı da rahatsız etmiyor
o zaman kapalı değilim diye kapalılardan kafa mı çevireyim kadınlığımdan mı utanayım

bu sizin tercihiniz tabii. beni rahatsız etmez mesela.ha utanmamda kadınlığımdan. bana neki. o giymiş

siz niye utanıyorsunuz
o da onun tercihi
şahsen beni kapalısı da rahatsız etmiyor
o zaman kapalı değilim diye kapalılardan kafa mı çevireyim kadınlığımdan mı utanayım
Ben açık insanlar demedim siz açık olabilirsiniz yanlış anlamayın lafımı sokakta gözleri fıldır fıldır gezenler varya ben onları kasdediyorum. herkes özgür

bu sizin tercihiniz tabii. beni rahatsız etmez mesela.ha utanmamda kadınlığımdan. bana neki. o giymiş

İşte banane o giymiş değil bu sefer kadınlar adı altında açık kapalı hepimiz laf yiyoruz.
hepimiz için kötü düşünülüyo. Herkes kendinden sorumlu herkesin aile yapısı görüşü farklı saygım sonsuz ben emine hanımın söylediğine katılıyorum sonuna kadar. Herkes zaten zamanı gelince ne doğru ne yanlış öğrenicek. ben dahil.

yok hiç tehlikeli değil kadın öpüşmek için 45 tur döndürüyor ne sorun olacak

sonuçta öpüşmek için lunaparka gidip kaç dakika sürüyorsa ona göre başlamak bu işe

yoksa duygusal bişey değil yani sevmeklede ilgisi yok

amaç gidip lunaparkta öpüşmek dakika hesabı

bu reklam anlayışını alkışlamak ise paha biçilemez
göz göre göre kadınlar reklamlarda olmazsa biz satamayız
diyorlar
anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz
kadına değersizliğin pekalası var o reklamlarda

Hanımefendi algida israil malı olsa bile (ki değil,alakası yok.) onu almayarak boykot etmiş olmuyorsunuz.Mesela israil malı olan Coca Colayı ele alalım.Coca colayı boykot etmek için ticaret odasının karar alıp ithalatını durdurması gerekiyor.Mesela Venezuela bunu yaptı,şu anda ülke olarak İsraili boykot ediyorlar.Biz ise coca colayı ithal ediyoruz,yani belli bir miktar alıyoruz diyelim,israil zaten malından parasını bu kısımda alıyor ve coca colalar büyük işletmelere ordan da bakkallara vs satılıyor.Siz bakkaldan veya marketten kola almayarak israili boykot etmiş olmuyorsunuz,bakkal amcayı boykot etmiş oluyorsunuz,para kaybeden ne israil (onlar malı tr'ye sattı.),ne büyük işletme (o da bakkal amcaya sattı.) oluyor.Kaybedenimiz bakkal amca oluyor.İsrailin Filistin üzerindeki politikasını ben de tiksindirici bulıyorum ama dediğim gibi boykot etmek için ülkeler arası ticaretin kesilmesi gerekiyor,bu durumda olan bakkal amcamıza oluyor.Soruyorum peki,BAKKAL AMCAMIN SUÇU NE?

Uzlaştırıcı fikir:Türkiyenin İsrailden ithalatını durdurması için çalışmalar var,destek olalım.

bakkal amcamızdan marketimizden almazsak

satacak müşteri bulamazlar bulamayıncada almazlar

ama yok canım ben bakkal amcayı düşüneyim

bitsin nasılsa alınıyor birdaha alsın

ben kendi adıma boykot etmiş oluyorum

siz bakkal amcayı düşünerek (bahane ederek ) alın

bu arada bakkal amcamı kaldı ortada!!!

kırmızı ile yazdığınız yer destek olalım diye

nasıl olacak nası yapacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…