Baba diye yanliş yazmisim bana yazacaktimmeral15 eğer babaya benzemiyorsa dna testi yapın içiniz rahatlasin.hatta bi psikolojik destek almanızda yarar var.))peki baba ne hissediyor onunla bu konuyu konustunuz mu??
Baba diye yanliş yazmisim bana yazacaktim
Haklisiniz biraz zamana ihtiyacim var ve saskinlik karisik bir duygudur umarim. Sagolunmeral15 Şaşirdim ve çok ūzūldūm hatta sonra sinirlendim kac mlimlik bir yumurta aldiniz dūşūnsenize ve sizin kaninizla caninizla būyūdū aldiğiniz her nefesi hissetti 9 ay neler yaşadiniz ve şimdi benimsiyemiyorum diyorsunuz anlamak imkansiz tarifsiz bir aci hissettim yazdiklarinizla kendinize gelin ve bebeğinize sımsıkı sarilin.
Alışma sürecindesin
o yavru senin içinde yaşadı,
karnında taşıdın 9 ay..
ne fark eder ki sana benzememesi?
Benim bir çok arkadaşımın
cocukları kendine benzemiyo..
Bu kadar zorlukla elde ettiğin için
şaşkınlıkla duyguların karışmış olabilir
yoksa cennet kokan bir bebeği
benimsememek pek normal değil..
Haklisiniz....
Saskinlik. Alisma süreci. Şok hersey olabilir.
Evet evet zamana ihtiyacim var.
Bu yaşda birden böyle bir Melegi Allah bana nasip etmiş kiymetini bilmeliyim.
Sagol belki böyle güzel bir iki yorumlar icimi ferahlatip kabullenmeme yardimci olur.
Tsk. Güzel yorum icin.[/QUOTE belliki çok zor surec lerden geçmişiniz.inanın benim kizim bana hiç benzemiyor.ben beyaz tenliyim kizim baya esmer her gören söylüyor.ne sana nede babasına benziyor.bu kiz kime benziyor sorup duruyorlar.üstelik biyolojik annesi babası biziz ama hiç benzemiyor gerçekten eğer bunun içinse lütfen hiç takmayin bide daha bir aylık )))))) siz lausalik sendromu yaşıyorsunuz.bence bazen boyle olabiliyor.öz anneler bile bebeklerini benimsemeye biliyorlar. eğer gerçekten biseyi kendinize dert edecekseniz dini boyutunu dert edin.gerisi teferruat
Haklisiniz....
Saskinlik. Alisma süreci. Şok hersey olabilir.
Evet evet zamana ihtiyacim var.
Bu yaşda birden böyle bir Melegi Allah bana nasip etmiş kiymetini bilmeliyim.
Sagol belki böyle güzel bir iki yorumlar icimi ferahlatip kabullenmeme yardimci olur.
Tsk. Güzel yorum icin.
Allah sabir versin,kimseye Allah evlat acisi göstermesin.Rica ederim ne demek.
Geçen sene erken doğumla bebeğimi
kaybettim.
Oğlum 6 aylık doğdu ve cigeri gelişmediği için yaşamadı..
Lohusaydım, sütüm geliyordu ama bebeğim yoktu..
Şükredin her halinize...
Reklam için mi açtınız tüp bebek demişsiniz.kızlar bende cocuk sahıbı oldum.2. cocuk için arnavutlukta ünlü bi doktor yaptı cok memnunum.bence dunyanın en guzel şeyı cocuk sahıbı olmak .ama bı arkadasım daha yaptrdı baska bır doktorda fakat hiç memnun degıl guvenılır bır yer olması cok onemlı.
Tsk ederim evet bu yazilari okumustum unutmussummeral15 canim konu sahibi sen değilsin.ama aynen derdini dile getirmissin.yanlisliklada başkasını etiketledim.b urdada sana cvp verilmiş.
En son 2 ocak 2019 da girmiş konu sahibiMeral hnm merhaba,
Şu an hesabım göre 50 yaşındasınız ve çocuğunuz 4 yaşında. Şu an duygularınız nasıl oğlunuza karşı? Neden soruyorum ben de düşünüyorum donasyon ve ben de sizin hamile kaldığınız yaştayım
Hislerinizi paylaşırsanız sevinirim
Merhaba durumunuz ne oldu acaba çok merak ettim ben de sizin gibiyim çok.yoruldum artık ne olur cevap yazinMerhabalar.. Ben 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Hiç hamilelik yaşamadım ama hep çevremde çok özendim için acıyarak baktım. Çünkü çok uzun zamandır sağlıklı bir bebiş için uğraşıyorum. Siz bir evlada sahip olmuşsunuz sıkı sıkı sarılın ona. Unutmayın o sizin içinizde can buldu büyüdü beslendi ve şimdide size ve sevginize muhtaç o minik. Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?