Herkese merhaba , 5 yillik bir sūrece 6 tane tūp bebek siğdirmiş bir kadin olarak belirtmeliyim ki ; kariyer mariyer saçmaliğina kapilip 38 yasinda ilk evliligini yapmis biri olarak diyorum ki en gec 25 yaslara kadar bir bayan evlenmeli yoksa böyle uğrasir durur yavrusunun kokusunu hissedebilmek icin ..... Neyse defalarca denenen olumsuz sonuclanan islemler sonrasi bir arkdasimin donasyon yöntemini denesene demesiyle bir kez daha gūçlenerek bu sūrece başladim araştirmalarim sonucu ve eşiminde onayiyla Kibris Dr HIT le basladik bu yola , donörūmūz secildi benim özellkklerime yakin 16 tane yumurta toplandi 7 tanesi birinci kalite 5. Gūn embriyosu oldu transfer gerceklesti 2 tane bugūn transfer sonrasi 11. Gūnūm yarin būyūk gūn test yapilacak... Arkadaşlar o kadsr cok yoruldum , gerildim ki inanin hic bir sey hissetmiyorum , belimde agridi göguslerimde hassasiyetde oldu lekelenmede oldu yani forumlarda ne yaziyorsa hepsini 11 gūndūr yasiyorum . Artik bundan sonra hersey NASÎP ya arkdaslarimin cocuklarini sevmeye dvm eder 2 kisilik hayatimiza dvm ederiz yada yarin bir MUCìZE olur 3 kisi oluruz .... Hìcbir sey hissetmiyorum duygular bitti ... Canim Kocam seni Cok seviyorum desteğin ve varliğin icin şūkūrler olsun . Kurban olduğum ALlahim yardimcimiz olsun , tūm benimle ayni durumda olan icten ice hep eksik olan būtūn kadinlara da sevgilerimi sunuyorum ...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Donasyon ile gebelik sūrecim....
- Konu Sahibi savana72
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
canım sonucun ne oldu bebişlerin tutunmuştur umarımHerkese merhaba , 5 yillik bir sūrece 6 tane tūp bebek siğdirmiş bir kadin olarak belirtmeliyim ki ; kariyer mariyer saçmaliğina kapilip 38 yasinda ilk evliligini yapmis biri olarak diyorum ki en gec 25 yaslara kadar bir bayan evlenmeli yoksa böyle uğrasir durur yavrusunun kokusunu hissedebilmek icin ..... Neyse defalarca denenen olumsuz sonuclanan islemler sonrasi bir arkdasimin donasyon yöntemini denesene demesiyle bir kez daha gūçlenerek bu sūrece başladim araştirmalarim sonucu ve eşiminde onayiyla Kibris Dr HIT le basladik bu yola , donörūmūz secildi benim özellkklerime yakin 16 tane yumurta toplandi 7 tanesi birinci kalite 5. Gūn embriyosu oldu transfer gerceklesti 2 tane bugūn transfer sonrasi 11. Gūnūm yarin būyūk gūn test yapilacak... Arkadaşlar o kadsr cok yoruldum , gerildim ki inanin hic bir sey hissetmiyorum , belimde agridi göguslerimde hassasiyetde oldu lekelenmede oldu yani forumlarda ne yaziyorsa hepsini 11 gūndūr yasiyorum . Artik bundan sonra hersey NASÎP ya arkdaslarimin cocuklarini sevmeye dvm eder 2 kisilik hayatimiza dvm ederiz yada yarin bir MUCìZE olur 3 kisi oluruz .... Hìcbir sey hissetmiyorum duygular bitti ... Canim Kocam seni Cok seviyorum desteğin ve varliğin icin şūkūrler olsun . Kurban olduğum ALlahim yardimcimiz olsun , tūm benimle ayni durumda olan icten ice hep eksik olan būtūn kadinlara da sevgilerimi sunuyorum ...
- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
- 9 Eylül 2013
- 476
- 661
- 103
InsalHerkese merhaba , 5 yillik bir sūrece 6 tane tūp bebek siğdirmiş bir kadin olarak belirtmeliyim ki ; kariyer mariyer saçmaliğina kapilip 38 yasinda ilk evliligini yapmis biri olarak diyorum ki en gec 25 yaslara kadar bir bayan evlenmeli yoksa böyle uğrasir durur yavrusunun kokusunu hissedebilmek icin ..... Neyse defalarca denenen olumsuz sonuclanan islemler sonrasi bir arkdasimin donasyon yöntemini denesene demesiyle bir kez daha gūçlenerek bu sūrece başladim araştirmalarim sonucu ve eşiminde onayiyla Kibris Dr HIT le basladik bu yola , donörūmūz secildi benim özellkklerime yakin 16 tane yumurta toplandi 7 tanesi birinci kalite 5. Gūn embriyosu oldu transfer gerceklesti 2 tane bugūn transfer sonrasi 11. Gūnūm yarin būyūk gūn test yapilacak... Arkadaşlar o kadsr cok yoruldum , gerildim ki inanin hic bir sey hissetmiyorum , belimde agridi göguslerimde hassasiyetde oldu lekelenmede oldu yani forumlarda ne yaziyorsa hepsini 11 gūndūr yasiyorum . Artik bundan sonra hersey NASÎP ya arkdaslarimin cocuklarini sevmeye dvm eder 2 kisilik hayatimiza dvm ederiz yada yarin bir MUCìZE olur 3 kisi oluruz .... Hìcbir sey hissetmiyorum duygular bitti ... Canim Kocam seni Cok seviyorum desteğin ve varliğin icin şūkūrler olsun . Kurban olduğum ALlahim yardimcimiz olsun , tūm benimle ayni durumda olan icten ice hep eksik olan būtūn kadinlara da sevgilerimi sunuyorum ...
insallah isteginize kavusursunuz..ben de 40 imda evlendim..sanirim ayni yastayiz 72 li iseniz.. bir asilama negatif..tup bebege basliycaz hadi filan derken menopoz( donasyon dusunuyorum ama esim olimsuz bakiyor..allah yardimcimiz olsun hepimizin..Herkese merhaba , 5 yillik bir sūrece 6 tane tūp bebek siğdirmiş bir kadin olarak belirtmeliyim ki ; kariyer mariyer saçmaliğina kapilip 38 yasinda ilk evliligini yapmis biri olarak diyorum ki en gec 25 yaslara kadar bir bayan evlenmeli yoksa böyle uğrasir durur yavrusunun kokusunu hissedebilmek icin ..... Neyse defalarca denenen olumsuz sonuclanan islemler sonrasi bir arkdasimin donasyon yöntemini denesene demesiyle bir kez daha gūçlenerek bu sūrece başladim araştirmalarim sonucu ve eşiminde onayiyla Kibris Dr HIT le basladik bu yola , donörūmūz secildi benim özellkklerime yakin 16 tane yumurta toplandi 7 tanesi birinci kalite 5. Gūn embriyosu oldu transfer gerceklesti 2 tane bugūn transfer sonrasi 11. Gūnūm yarin būyūk gūn test yapilacak... Arkadaşlar o kadsr cok yoruldum , gerildim ki inanin hic bir sey hissetmiyorum , belimde agridi göguslerimde hassasiyetde oldu lekelenmede oldu yani forumlarda ne yaziyorsa hepsini 11 gūndūr yasiyorum . Artik bundan sonra hersey NASÎP ya arkdaslarimin cocuklarini sevmeye dvm eder 2 kisilik hayatimiza dvm ederiz yada yarin bir MUCìZE olur 3 kisi oluruz .... Hìcbir sey hissetmiyorum duygular bitti ... Canim Kocam seni Cok seviyorum desteğin ve varliğin icin şūkūrler olsun . Kurban olduğum ALlahim yardimcimiz olsun , tūm benimle ayni durumda olan icten ice hep eksik olan būtūn kadinlara da sevgilerimi sunuyorum ...
- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
Merhaba umarım herşey güzel olur sizler için. Ben de donasyon macerasının başındayım. Araştırma aşamasında bu siteden çok fazla şey okudum. Yaş nedeniyle (73 doğumluyum) artık yumurta üretemiyorum malesef. 2 yıldır sürekli tüp benek tedavisindeyim sadece 1 kez yumurta toplama aşamasına geldik zaten 1 yumurtam olmuştu ve o Da kalitesiz çıktı. Sonunda donasyon karar verdik ve Kıbrıs Dr Berk Angün ile ilerlemeye karar verdik. Buradaki doktorum hazırlıyor beni ve 20 Mart ta kontrolüm var. Umarım herşey yılında gider. Bu yöntemi düşünenlere faydası olur mu bilmiyorum ama yaşadıklarımı özetlemek isterim. Adetin 2 yada 3. Gün doktor kontrolüne gidiyorsunuz ve ultrasonla kist vs var mı diye kontrol ediliyor. Ardından rahim duvarının kalınlaşması ve bebeğe hazırlanması için ilaç başlanıyor. Bana estrofem verdi Dr ve günde 3 tane kullanmaya başladım. Geçen ay da kullanmıştım ama kanamam sürekli devam ettiği için tedaviyi kestiler bu süreçte kanama olmaması gerekiyor. Her Dr kontrolü sonrası Kıbrıs dan aranıyorum ve çok ilgileniyorlar her aşama ile. Benden ve eşimden istedikleri tüm testleri kendilerine gönderdik. Süreç başaralı bir şekilde devam ederse son kontrolden sonra herşey olumlu ise donör arayışına başlanıyor. Donör için sizin istediğiniz özellikler dikkate alınıyor. Bu yöntemi düşünenlere tavsiyem kimseye bahsetmesinler ilerde sorun çıkabilir. Benim eşim dışında kimse bilmiyor sürecimizi. Dilerim hepimiz için mutlu haberler gelir. Sevgiler
- 9 Mart 2016
- 75
- 59
- 38
Slm arkadaslar bende 71 liyim yumurtarim kalmamis. Menopozada girdim ve denedim cok tatli bi oglum oldu. Yanliz gen benim degil hic bebek benim mis gibi gelmiyor. Seviyorum fakat sahiplenemiyorum.baskasinin cocugu gibi geliyor ya sizin nasil icinize siniyor ?
Birde kendimi yeni dogmus bir bebek icin yaşli hisediyorum. Cocuk tam ergenlik cagina geldiginde ben belkide ölecegim.
Böyle böyle düşünceler beynimde yanlişmi düşünüyorum acaba
Birde kendimi yeni dogmus bir bebek icin yaşli hisediyorum. Cocuk tam ergenlik cagina geldiginde ben belkide ölecegim.
- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
bunları düşünmek için c geç kaldınız.ne yazikki cunku olmuşa ölmuşe çare yok.sonuç itibariyle biyolojik olarak annesi olmasanız bile siz dogurdunuz emzirdiniz.belki size benzemediği içinde böyle düşünüyor olabilirsiniz.çoğu zaman çocuklar gerçek annesinede benzemiyorlar .bu duygulardan kurtulmaya bakın oglunuzla mutlu olun.yoksa kendinizi de etrafinizdakileri huzursuz edersiniz.basta da oglunuzu çünkü bu dünyaya gelmeyi o secmedi.iclerinizdede en masumuda o!!Slm arkadaslar bende 71 liyim yumurtarim kalmamis. Menopozada girdim ve denedim cok tatli bi oglum oldu. Yanliz gen benim degil hic bebek benim mis gibi gelmiyor. Seviyorum fakat sahiplenemiyorum.baskasinin cocugu gibi geliyor ya sizin nasil icinize siniyor ?
- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
Sırf sızın kromozomlarınızı tasımıyor diye yuregınız akmıyorsa ılık ılık bır bebege anne olamamıssınız gercekten.
Cok cabalamıs zorlu yollardan gecıp cocuk sahıbı olmussunuz oysakı. Dılerım bu bır gecıs donemıdır. Anne olmak cok baska bırsey dna larınızdan cok yuregınızle hıssedebılecegınız bır durum.
Cok cabalamıs zorlu yollardan gecıp cocuk sahıbı olmussunuz oysakı. Dılerım bu bır gecıs donemıdır. Anne olmak cok baska bırsey dna larınızdan cok yuregınızle hıssedebılecegınız bır durum.
- 9 Mart 2016
- 75
- 59
- 38
bunları düşünmek için c geç kaldınız.ne yazikki cunku olmuşa ölmuşe çare yok.sonuç itibariyle biyolojik olarak annesi olmasanız bile siz dogurdunuz emzirdiniz.belki size benzemediği içinde böyle düşünüyor olabilirsiniz.çoğu zaman çocuklar gerçek annesinede benzemiyorlar .bu duygulardan kurtulmaya bakın oglunuzla mutlu olun.yoksa kendinizi de etrafinizdakileri huzursuz edersiniz.basta da oglunuzu çünkü bu dünyaya gelmeyi o secmedi.iclerinizdede en masumuda o!!
Evet haklisiniz cokda tatli ama öyle kötü düsünceler ara ara geliyor aklima.
Yorumunuz icin tsk ederim
mEvet haklisiniz cokda tatli ama öyle kötü düsünceler ara ara geliyor aklima.
Yorumunuz icin tsk ederim
meral15 Şaşirdim ve çok ūzūldūm hatta sonra sinirlendim kac mlimlik bir yumurta aldiniz dūşūnsenize ve sizin kaninizla caninizla būyūdū aldiğiniz her nefesi hissetti 9 ay neler yaşadiniz ve şimdi benimsiyemiyorum diyorsunuz anlamak imkansiz tarifsiz bir aci hissettim yazdiklarinizla kendinize gelin ve bebeğinize sımsıkı sarilin.
- 22 Mayıs 2017
- 86
- 48
- 8
Merhabalar.. Ben 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Hiç hamilelik yaşamadım ama hep çevremde çok özendim için acıyarak baktım. Çünkü çok uzun zamandır sağlıklı bir bebiş için uğraşıyorum. Siz bir evlada sahip olmuşsunuz sıkı sıkı sarılın ona. Unutmayın o sizin içinizde can buldu büyüdü beslendi ve şimdide size ve sevginize muhtaç o minik. Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.
- 9 Eylül 2013
- 476
- 661
- 103
Yasiniz gencmis..farkli doktorlara da danisin..sonra aklinizda kalmasin..ben de donasyon dusunuyorum ama benim yasim 44..Allah gonlunuze gore versin insallahMerhabalar.. Ben 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Hiç hamilelik yaşamadım ama hep çevremde çok özendim için acıyarak baktım. Çünkü çok uzun zamandır sağlıklı bir bebiş için uğraşıyorum. Siz bir evlada sahip olmuşsunuz sıkı sıkı sarılın ona. Unutmayın o sizin içinizde can buldu büyüdü beslendi ve şimdide size ve sevginize muhtaç o minik. Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.
- 9 Mart 2016
- 75
- 59
- 38
Merhabalar.. Ben 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Hiç hamilelik yaşamadım ama hep çevremde çok özendim için acıyarak baktım. Çünkü çok uzun zamandır sağlıklı bir bebiş için uğraşıyorum. Siz bir evlada sahip olmuşsunuz sıkı sıkı sarılın ona. Unutmayın o sizin içinizde can buldu büyüdü beslendi ve şimdide size ve sevginize muhtaç o minik. Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.
Slm,siz yumurta donasyonumu yaptiniz ?
Yani baskasinin yumurtasi olmasina rağmenmi tutmadi ? Cok üzüldüm umut edip tutmamasi. Insallah Allah sizede bebişinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Yorumunuz icinde tşk ederim haklisiniz kendi suyum,kanim diyorum. Yanliz baba hic benzemiyor tam tamina sahiplenemiyorum. Elbetdeki gözümden gözüme vermiyorum.bastan cok düsündüm acaba diye rüyamda irmaklar filan görünce hayirlisidir diye,böyle birseyi kabul etdim.
Sanirim biraz zamana ihtiyacim var sonucda sizin genetikinizi tasimiyan bir bebek dogurdunuz. Bakalim artik sagol yorum icin.
- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- 9 Mart 2016
- 75
- 59
- 38
meral15 eğer babaya benzemiyorsa dna testi yapın içiniz rahatlasin.hatta bi psikolojik destek almanızda yarar var.))peki baba ne hissediyor onunla bu konuyu konustunuz mu??
Babaya benziyor hemde cok hos 1 aylik oldu. Haklisiniz psikolojik yardimda alabilirim. Bakalim zamanla alisirim belkide.