'Domuzdan hamile kaldım''

hayvanların iradeleri olmadığını bu sebeple de hayvanla girilen cinsel ilişkinin hayvana tecavüz suçu oluşturduğunu ama 2 yetişkin arasındaki rızaya dayalı ilişkinin sizin kendi fantezi dünyanız dışında ve kendi pisliğinde boğulan ortadoğu ülkeleri dışında hiçbir yerde suç olmadığının farkındasınız değil mi?
mesela bana göre de dar görüşlü insanlar evlenip sevişip çocuk sahibi olmamalı ama ben çıkıp da kendimi paralamıyorum ahlaksızlık, insanlığın zeka düzeyini düşürüyorlar diye.
rızaları olduğu sürece yapabileceğim hiçbir şey yok, çocuklarına üzülmekten başka.

----
konuya yorum:
kadın elbette domuzdan hamile değil, muhtemelen tecavüze uğradı bunu domuza uyarlayarak kendi hasarlı psikolojisinde normalleştirmeye (artık nasıl bir normalse o) çalışıyor.

yüzünden akli dengesinin ne alemde oldugu belli. bence dogum yapar yapmaz o bebegı almalılar bundan.

Domuz spermiyle insan yumurtasının döllenmesi mümkün değil. Kromozom sayısı eşit olsa dahi olmazdı. Sadece yakın türler arasında böyle şeyler olabiliyor. At-eşek Köpek-kurt gibi.

Bu arada yorum yazmışken söylemeden geçemicem. Kadın ağır ruh hastası. Zoofili olma ihtimali yüksek. Yazık domuzcuğa.

İç çamaşırının olmaması domuza kolaylık sağlamış bi de pohaha

Abla domuz istese ağzından girip şeyinden yani burnundan çıkardı delik deşik ederdi seni sen hala çamaşır diyorsun

İç çamaşırının olmaması domuza kolaylık sağlamış bi de pohaha

Abla domuz istese ağzından girip şeyinden yani burnundan çıkardı delik deşik ederdi seni sen hala çamaşır diyorsun
Yuh be domuzcuk bu nasıl bir yokluktur ki bu çirkin karıya musallat oldun

Bide öyle bir anlatıyor ki sanki karşısında bir insan var. Domuzcuk yıllardır o anin hayalini kurmuş seni çıplak bulmuş bırakır mi hiç ? aşk olsun madem öyle bi niyeti vardı tumanini cekemedin mi Coşkun kıĺıklı domuzdan hamile kalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…