- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
dine getiremiceğim için bişi yazmıyorumda, dur özelden yazayım barivalla allah günah yazmasın ama dünyada ki olayları çocukları gördükçe batsa da daha çok vicdanlar sızlamasa diye geçiriyorum içimden...
Gene saygisizca bisuru yorumdaha yuruyup ozgurlesecek onlar hem neden inanmiyosunuz bi domuz insanlara ilgu duyamamz mi kadin kadinla erkek erkekle oluyo normal de hayvanla olunca ni degil ustelik hayvanin aklida yok o daha masum..
Oteki konu kapandi ben yeni uyandimda
şaka bi tarafa belgesellerde falan görüyoruz atla eşeğin çiftleşmesinden katır oluyo ne bilim at ile zebranın çiftleşmesinide görmüştümde.merak ettiğim insanın insan dışı bi varlıktan hamile kalması tıbben mümkünmüdür.varsa doktor veya genetik mühendislerinden bilimsel açıklama bekliyoruz
yok be varmıdır o kadar belkide eşekler korunuyordur bizim eşşeklerdenhayvanla ilişkiden hamile kalınsaydı, bizim ülke yarı eşek mutantlardan geçilmezdi.
yok be varmıdır o kadar belkide eşekler korunuyordur bizim eşşeklerden
Yuh yani vitrin mankenini süngeri falan duymuştum ama damacanayı ilk kez duyuyorumsadece eşekler olsa gene iyi, keçiler bile var. zoofilide dünya birincisi olabiliriz yani o derece. daha damacanaya ve vitrin mankenine hallenenleri yazmadım.
Yuh be domuzcuk bu nasıl bir yokluktur ki bu çirkin karıya musallat oldunİç çamaşırının olmaması domuza kolaylık sağlamış bi de pohaha
Abla domuz istese ağzından girip şeyinden yani burnundan çıkardıdelik deşik ederdi seni sen hala çamaşır diyorsun
http://www.milliyet.com.tr/-damacan...zar/yazardetay/26.07.2009/1121364/default.htmYuh yani vitrin mankenini süngeri falan duymuştum ama damacanayı ilk kez duyuyorum
O insanlara acıdım ya yazık damacanadan su içemezler artık.http://www.milliyet.com.tr/-damacan...zar/yazardetay/26.07.2009/1121364/default.htm
manyak mı ararsın, ondan bol ne var?
aldığı boş damacanayla şaapmış abi.O insanlara acıdım ya yazık damacanadan su içemezler artık.
Demekki nefes alsa yeter nabzı atsa yeter mantığı her sapık için geçerli değilmiş.bide damacananın içinden su akmasını önleyen kapak sistemi yok mu nasıl yani tövbe tövbeee
Yuh be domuzcuk bu nasıl bir yokluktur ki bu çirkin karıya musallat oldun
Bu gerçek mi??Olabilir mi ya???
Mumkun degil bence. Bu kadin manyak