- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
domuzun maaşı mazot parasına yetebilecekmi bide o varDomuzun işi var mi gücü var mi? Eger yoksa sakin ikinciyi yapma
Bu nerden uydurulmus acaba? Kadinin fotosu eski bir foto. Simdiye dogurmustur bile. Cidden merak ettim ya
Domuzun işi var mi gücü var mi? Eger yoksa sakin ikinciyi yapma
Bu nerden uydurulmus acaba? Kadinin fotosu eski bir foto. Simdiye dogurmustur bile. Cidden merak ettim ya
ay bir uzman bizi aydınlatsa haberi ortaya atıyorlar gerisi yokşaka bi tarafa belgesellerde falan görüyoruz atla eşeğin çiftleşmesinden katır oluyo ne bilim at ile zebranın çiftleşmesinide görmüştümde.merak ettiğim insanın insan dışı bi varlıktan hamile kalması tıbben mümkünmüdür.varsa doktor veya genetik mühendislerinden bilimsel açıklama bekliyoruz
hahah yarıldımuzman ne arar la kk da
vardır ya k.k nın hanımları eğitimliler bence uzman yoksa yardımcısınada razıyım :)uzman ne arar la kk da
yapacak bişey yok
dizini kırıp domuzu kocan yapacan
artık sen onun helalisin
valla allah günah yazmasın ama dünyada ki olayları çocukları gördükçe batsa da daha çok vicdanlar sızlamasa diye geçiriyorum içimden...eğer bu haber doğruysa kıyamet yaklaştı demektir.