'Domuzdan hamile kaldım''

Yok be yaa bu fotodaki gerçek domuzmus sakat doğmuş ayrıca görüntülerde asya dili konuşuluyor Amerika da değil
Kadına gelince kafayı yemis bence kendisinin domuzda gözü vardı iftira ediyor kimbili kimdende domuza yamamaya çalışıyor :63::63:

tövbe yarabbim domuz nerden bilecek neresinden tecavüz edileceğini bence kendisi tecavüz etmişde hayvanlara cinsel saldırıdan ceza almamak için öyle diyordur.iğrendim resmen insanı şeyden soğutur bu haber :KK57:

Ultrasonda gözükmüyor mu bu 'mutant' bebek.. Uzaylılar tecavüz etti dese daha inandırıcı olurdu.

şaka bi tarafa belgesellerde falan görüyoruz atla eşeğin çiftleşmesinden katır oluyo ne bilim at ile zebranın çiftleşmesinide görmüştümde.merak ettiğim insanın insan dışı bi varlıktan hamile kalması tıbben mümkünmüdür.varsa doktor veya genetik mühendislerinden bilimsel açıklama bekliyoruz :63:

şaka bi tarafa belgesellerde falan görüyoruz atla eşeğin çiftleşmesinden katır oluyo ne bilim at ile zebranın çiftleşmesinide görmüştümde.merak ettiğim insanın insan dışı bi varlıktan hamile kalması tıbben mümkünmüdür.varsa doktor veya genetik mühendislerinden bilimsel açıklama bekliyoruz :63:
ay bir uzman bizi aydınlatsa haberi ortaya atıyorlar gerisi yok

Gene saygisizca bisuru yorum :KK9:daha yuruyup ozgurlesecek onlar hem neden inanmiyosunuz bi domuz insanlara ilgu duyamamz mi kadin kadinla erkek erkekle oluyo normal de hayvanla olunca ni degil ustelik hayvanin aklida yok o daha masum..
Oteki konu kapandi ben yeni uyandimda :KK37:

X