- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 44
Doğurmus bebek de buymus haberde öyle yazıyor arama motorundan aratabilirsinizEki Görüntüle 1568552
Baktim ve yok artik diyorum !!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğurmus bebek de buymus haberde öyle yazıyor arama motorundan aratabilirsinizEki Görüntüle 1568552
Yazık çocuğuna almaları lazım elinden
Ahhaha ofisimkontes doğacak olan çocuk ve domuz karışımı "çomuz" mu olacak o zaman
uzman ne arar la kk da
acep o domuz kadını da kendı cınsınden mı zannettı
benzer şeyleri duymuştumBizde de hamamda yıkanırken hamile kaldığını iddia edenler var. Ona inananlar buna da inanır elbet
Efsanedir bu halk arasında. Çok denişik fantezilerimiz varbenzer şeyleri duymuştum
küvet vs gibi yerler,birde oturmalı tuvaletler riskli denir ama,dikkat etmek lasım yinede allah korusunEfsanedir bu halk arasında. Çok denişik fantezilerimiz var
öyle hamile kalınıyosa yazıklar olsun ozaman bana nerelere gideyim ben bi türlü kalamadım hemde normal yollaEfsanedir bu halk arasında. Çok denişik fantezilerimiz var
http://www.msn.com/tr-tr/haber/dunya/domuzdan-hamile-kaldım/ar-AAcclWW
merika'nın Teksas eyaletinde yaşayan Angie Houston, domuzun kendisine tecavüz ettiğini hatta ondan hamile kaldığını iddia ediyor.
Teksas'lı Houston bir gece golf oyunundan evine döndüğünde 'Pete' isimli domuz tarafından tecavüze uğradığını söylüyor. İnsanlar delirdiğimi ve psikolojik tedavi görmem gerektiğini söylüyor fakat ben böyle düşünmüyorum diyen kadın domuzun nasıl tecavüz ettiğini dahi anlatıyor.
Yıllardır domuzun kendisine tecavüz etmek istediğini belirten kadın '' O gece üzerimde iç çamaşırım yoktu, bu onun için kolaylık sağladı.'' açıklamasında bulundu.
Doğacak bebek için sabırsızlandığını belirten ilginç kadın Houston ''Bekleyip görmek istiyorum bebeğim nasıl bir şeye benzeyecek. Mutant bir domuza benzemez umarım'' dedi.
umarım babasına benzemez yavrucak
acaba tvlere falan çıkmak için böyle bir şeyler uydurmuş olabilirmi
umarım babasına benzemez yavrucak
mümkünacaba tvlere falan çıkmak için böyle bir şeyler uydurmuş olabilirmi
karnıda pek kocaman,yazık ya bebeği olsa herkes dalga gececek,gerizekalı kadınmümkün
yada gerçekten bayağı hasta