'Domuzdan hamile kaldım''

Domuz da tam bi domuz yani. Meymenetsiz surat. Kadin demissin, en güzel varlık, yani insan olmaktan, aşşağının en aşşağısına gönüllü iniş yapmış! İnna lillahi, ve inna ileyhi raciun

Hani insan düşünen bir hayvandi.dusunen bir domyz:)...o halde o da bir insan ,bu bir celiski midir?goruntu olarak yakin buldu galiba :KK36::KK70:

@cryptic okuyorsan lütfen dön. . Özledim kız senin deli fişek yorumlarını.
Konu her hortladoginda sen geldin sanıyorum :KK61:

Doğmuş domuza benziyormuş internetten bakın

ABD'de domuz suratlı bebek doğdu
Texas'ta yaşayan hamile bir kadın, suratı domuza benzetilen bir bebek dünyaya getirdi.

ÜZERİMDE İÇ ÇAMAŞIRIM YOKTU
Yıllardır domuzun kendisine tecavüz etmek istediğini belirten kadın ''O gece üzerimde iç çamaşırım yoktu, bu onun için kolaylık sağladı.'' açıklamasında bulundu.

1_5048_1.jpg

"BEBEĞİM MUTANT DOMUZA BENZEMEZ UMARIM"
Hamileyken yaptığı açıklamasında "Bekleyip görmek istiyorum bebeğim nasıl bir şeye benzeyecek. Mutant bir domuza benzemez umarım." diyen Houston, bebeğini dün doğurdu. Houston'ın bebeğini görenler domuz suratına benzetti.

2_6812.jpg

Texas'ta yaşayan hamile bir kadın, suratı domuza benzetilen bir bebek dünyaya getirdi.

Yıllardır domuzun kendisine tecavüz etmek istediğini belirten kadın ''O gece üzerimde iç çamaşırım yoktu, bu onun için kolaylık sağladı.'' açıklamasında bulundu.

1_5048_1.jpg

Hamileyken yaptığı açıklamasında "Bekleyip görmek istiyorum bebeğim nasıl bir şeye benzeyecek. Mutant bir domuza benzemez umarım." diyen Houston, bebeğini dün doğurdu. Houston'ın bebeğini görenler domuz suratına benzetti.

2_6812.jpg

Ya Allah askina boyle haberleri paylasmayin, hamileler vs var.
Yalan haber oldugu cok belli. Keske bu konu artik kapansa..

1_5048_1.jpg

ayni babasi :KK53:

2_6812.jpg

X