- 29 Eylül 2009
- 120
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi mermaid_34
Tokalaşmanın dışında aynı ortamda bulunmak dahi domuz gribine yakalanma riskini artırıyor. O yüzden ben evde olmayı ve dinlenmeyi planlıyorum zaten artık son haftalara girdik.
Kendi ailem olsa aman kızım der sakınırlar ama kendi ailen olmayınca bakmıyorlar can mı taşıyosun , grip salgını mı var .. Öpmek istemezsen burnu büyük diyip yapıştırıyorlar sıfatı..Azcık aklı başında olan büyüklüğü bi kenara bırakır el bile öptürmez hamileye şu zamanda ama nerdeeeee...
Bana kalsa şu bayram tatile gidicem kimseye eyvallah demeden ama benim eşim kopamaz anneciğinden bayram bayram..
:lepi: :lepi: :lepi: AL BENDEN DE O KADAR AttaQue... Erkek tarafı herşeye bi yapıştırma buluyor değil mi?hiç seni düşünen yok,hasta mıdır,iyi midir değil mdir? hiiiççç...
neyin var diye sormazlar,kendilerini niye arayıp sormuyoruz diye laf ederler...ohooooooo..1 ayı geçkindir aramıyorum kayınvalidemleri,bakalım onlar arayacak mı diye..nerdeeeeee....aramadıkları gibi bi de sitem var oğullarına :neden aramıyorsunuz diye..
ben hamileyim sonuçta ara da bir sor kızım iyimisin bi ihtiyacın var mı diye...
Elden insana yar olmuyor beee...ne varsa insanın kendi anasında babasında var....