Domuz gribine rağmen bayramlaşacak mısınız ?

off bayramda napıcaz diye bende düşündüm. eşimin memleketinde el öpmezsen terbiyesizliktir ama ben yabancı gelin olduğum için hiiç de sallamam. ama eşim gider hepsinin elini bi güzel öper sonra bana bulaştırırsa nolacak :1shok: zaten psikopata bağlattı bu virüs beni. keşke bi mucize olsa da gitmesek Allahım :Saruboceq:

bayramlaşma olayı beni de çok düşündürüyor.hamile değilim,oğlum için korkuyorum.gitsen bir türlü gitmesen bir türlü.deli oldum bu grip yüzünden.

Ayrıca yanımızda ki esinde opmemesk gerek hafta sonu kayannaya gittik opusmyelim dedim girdim arkamdan esim Şapur supur öptü bu hamilelik bana agresiflik kattı box macı yapabilirsin o an koca kafalı esimle ,eslerimiz bayramlascaksa ne olacak peki ? Aman dert ayrıca gargara yapmak bı b.k a yaramiyous benim dr hocası bu domuz gribi komitesinde el yıkamasak tamamda jellrin bil önleyici oldunu dusunmuyolarmis tuzlu gargrada öyle

gülencim o zaman hepten b.. u yedik kızım 80 kişilik kreşe gidiyor, eşim 500 kişilik bir iş
yerinde çalışıyor, ben hiç dışarı çıkmasam bile tehlikedeyim kaldıki bayramda annemlere görümceme gidicem bayramdan sonra kayınvalidemler hacıdan gelicek ( kabus gibi) onlara gelen giden mecbur bende orda olucam almaya çalıştığımız önlemlerde bir işe
yaramıyorsa yanmışız

Offfff su aşılar bır gelsede vuruluyormuyuz vurulmuyormuyuz na yapacaksak yapsak şaştım kaldım yaa:KK43:(
Zaten ben hep evdeyim gebeliğim riskli gectiği için dısarı fazla cıkmıyorum herkesin bayramını telefonda kutlucam ama eşime laf anlatamıyorum tokalasıyorda opusuyor da milletle Allah yardımcımız olsun.

hehe--ama canim daha son haftalara girmis olmuyorsunki cevrende gicik insanlar varsa o gün seni cok cekistirirler eminim...benim eltimde son haftalardayim diye bi dügüne gelmemisti herkess aa neden gelmedi diye sorup durmustu:KK70:millletin agzi durmaz

Bir elin parmakları kadar kaldıysa doğuma, son haftalara girmiş oluyoruz esin21! Sanırım hemile değilsin ve yaşamadın da. 36. haftadan sonra her an gelebilir bebişler ve yarın artık 36 hafta oluyorum, dikkatini çekerim. Çevremdeki insanların beni eleştirmeleri ya da yadırgamaları hiç umrumda olmaz bir, ikincisi sağolsun kayınvalidemler ve eşimin tüm akrabaları çok anlayışlılar, hiç bir sorun olmayacak bu durumda. Sen tasalanma tatlım yani..

X