cnm mesajını üzülerek okudum gerçekten. Talihsizlik yaşamışsınız ama inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın bebeğini. Hepimiz alırız inşallah. Seni çok iyi anlıyorum böyle bir tecrübe yaşadıktan sonra insan herşeye karşı şüpheyle bakar. Ben de biraz senin gibiyim biraz değil hatta epey. Yaşanmışlıklar diyosun ya çok doğru. Ben de babamı çok erken yaşında (37) hepatit b den kaybettim. O zamandan sonra hastalıklar konusunda çok hassas oldum. Benim de hamileliğimin başlangıcında sinir bozucu bir olay yaşadım. Çok sinir değil aslında ama tedirgin edici diyelim. 21 Mart son regl tarihim, 19 martta kan tahlili yaptırdım sonuç negatif. Ben de tetanos aşılarıma başlamıştım. Sonuç negatif olunca gittim oldum aşıyı. 2. aşımdı. 5 gün sonra bir daha test baktıkki pozitif. Normalde biliyosun 20. haftadan sonra yapıyolar bu aşıyı ve bu aşının içinde de civa var. Delirdim tabi. Meğerse 1 hafta geç yumurtlama olmuş. Doktor dediki sen aşıyı yaptırdığında daha organları oluşmaya başlamadı 2 haftalık, hatta döllenme yeni tamalanmış, birşey olmaz zaten bier problem olursa düşük yaparsın. Tetkiklerde de çıkar, dedi. Başka doktorlarla görüştük ettik neyse problem yok dediler. Şimdiye kadar tetkiklerde herşey normal gidiyor inşallah da sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma. Organ oluşumundan önce olduğu için yine biraz daha az kafaya taktım. Bi de cansız virüs dediler vs. Böyle işte.
Doğum konusunda allah gönlüne göre versin. Nasıl içinden geliyosa öyle olur inş. Aras zamanında gelir inş.
Makaleleri okıcam birazdan...
Doğum konusunda allah gönlüne göre versin. Nasıl içinden geliyosa öyle olur inş. Aras zamanında gelir inş.
Makaleleri okıcam birazdan...