Ameliyat daha yeni karar vermek için çok erken biraz düşecektir. Doktorlar o acıyı hesaplayıp kaldırıyorlar. Benimkide başta öyşeydi şuan tam istediğim gibi . Foto atabiliysanız özelden yardımcı olurumMerhaba..
Nisanlim gecen hafta dr muhammet dilbere ameliyat oldu. Tek kriteri burunu kalkik olmamasiydi. Ameliyat sonrasi malesef cok kalkik geldi bize, gordugumuz baska hastalarinin burunlari bu kadar kalkik degildi. Tamponlar yuzundendir diye dusunduk, dun tamponlar cikti ama degisen birsey yok.
Doktor beyle gorustuk tamponlar ciktiktan sonra ama oda bizi rahatlatamadi. Sakal uzatmadan vs bahsetti.
Onden ve yandan burun delikleri belli ve yandanda cok kalkik. Bir “tik” duser dedi doktor ama cok kalkik oldugu icin o bile degistiremez bu goruntuyu. Acikcasi sanki hata yaptigini bildigi icin pek net cevap veremedigini saniyoruz cunku birden sakaldan ve cenesi arkada oldugundan (oyle birseyde olmadigi halde) vs bahsetti
Bunu yasayan birileri varmi? Gercekten burun degisiyormu? Cokmu erken yorumlamak icin?
Merhaba..Aşırı kalkık olup olmadığını 3. Aydan sonra değerlendirdim derim. Yıne de sizi çok rahatsız ediyorsa güvendiğiniz bir başka doktordan görüş sorun derim. Bu konuda ben Bahçelievler aile hastanesindeki Dr. İlhan Eğilmez beyi öneririm
Sizinki ne kadar kalkikti? Yandan COK kalkik ve onden bakinca burun delikleri gozukuyor. Yandan 90 derece degil cok asiri havada. Odem sis felan diyorlar ama burun okadar kalkik olmasaydi inandirici gelirdi ama cok kalkik yaptiburun düşüyor zamanla merak etmeyin doktorunuz doğru söylemiş benimde öyle oldu
Tsk ederim, ozelden resim gonderdimAmeliyat daha yeni karar vermek için çok erken biraz düşecektir. Doktorlar o acıyı hesaplayıp kaldırıyorlar. Benimkide başta öyşeydi şuan tam istediğim gibi . Foto atabiliysanız özelden yardımcı olurum
Merak etme düşer o benimde öyleydi. Domuz burnu gibi. Forumlarda çok dolaştım. Okudum. İnanasım gelmiodu ama şuan kalkıklığım tam istediğim gibi hiç stres yapma düşecek o burunLutfen ayni seyleri yasayan yani ameliyat sonrasi asiri kalkik onden delikleri gozuken birileri yazabilirmi burdan yada ozelden..? Gercekten bu tur burunlar duzelirmi?? Bazilari cok kalkik domuz burunu diyorlar ama resime bakiyorum okadar kotu degil.
Sizin burnunuz ne kadar kalkik? Yenimi oldunuz ameliyat? Foto gonderirmisiniz ozelden bende gonderebilirim nisanlimin burun resminiKalkıklığı düşenler ilk zamanlar nasıldı sonra nasıl oldu kaçıncı ayında düştü bir foto atabilirler mi? Bende doktoruma bugün sordum o düşecek dedi.
Yüzünü mozaikleyip sadece burun kalacak şekilde atsanız bizde duruma göre yorum yapsak ?Tsk ederim, ozelden resim gonderdim
Kizlar benim su an cok cok hafif kalkiklik var.ama asil sorunum eski burnuma gore boyu kisa duruyor.zamanla sislikler indikce burun asagi inip biraz daha uzun durma ihtimali var mi?yoksa sislikler inice daha mi kisa durur?yuzumu cok yadirgiyorum alisamadim bi turlu..
Burun ve dudak arası açıldığından küçük geliyordur. Dediği gibi şuan yadırgıyorsun senelerce aynada gördüğünle birden farklı gördüğün halin sonuçta alışacaksın ve iyi ki diyeceksin :)
Sizin burnunuz ne kadar kalkik? Yenimi oldunuz ameliyat? Foto gonderirmisiniz ozelden bende gonderebilirim nisanlimin burun resmini
Merhaba burnunuzun son durumu nedir bende ayni seyi yasiyorumKizlar benim su an cok cok hafif kalkiklik var.ama asil sorunum eski burnuma gore boyu kisa duruyor.zamanla sislikler indikce burun asagi inip biraz daha uzun durma ihtimali var mi?yoksa sislikler inice daha mi kisa durur?yuzumu cok yadirgiyorum alisamadim bi turlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?