• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Domuz (asiri kalkik) burun

Merhaba burnunuzun son durumu nedir bende ayni seyi yasiyorum

Tatlim senin actigin konuya yorum yapan bendim :) burun dudak mesafem fazla demistin hani..yani burnumun boyu uzadi mi bilmiyorum ama dudak mesafem duzeldigi icin artik gozume batmiyor.sislikler inince bence daha normal durucak cunku bir miktar kalkiklik dusecek

Merhaba..

Nisanlim gecen hafta dr muhammet dilbere ameliyat oldu. Tek kriteri burunu kalkik olmamasiydi. Ameliyat sonrasi malesef cok kalkik geldi bize, gordugumuz baska hastalarinin burunlari bu kadar kalkik degildi. Tamponlar yuzundendir diye dusunduk, dun tamponlar cikti ama degisen birsey yok.

Doktor beyle gorustuk tamponlar ciktiktan sonra ama oda bizi rahatlatamadi. Sakal uzatmadan vs bahsetti.

Onden ve yandan burun delikleri belli ve yandanda cok kalkik. Bir “tik” duser dedi doktor ama cok kalkik oldugu icin o bile degistiremez bu goruntuyu. Acikcasi sanki hata yaptigini bildigi icin pek net cevap veremedigini saniyoruz cunku birden sakaldan ve cenesi arkada oldugundan (oyle birseyde olmadigi halde) vs bahsetti

Bunu yasayan birileri varmi? Gercekten burun degisiyormu? Cokmu erken yorumlamak icin?
Merhaba aynı sorun bendede var 1.5 ay oldu hafif indi hala çok kalkık nişanlınızın kalkıklığı indi mi?

Merhaba..

Nisanlim gecen hafta dr muhammet dilbere ameliyat oldu. Tek kriteri burunu kalkik olmamasiydi. Ameliyat sonrasi malesef cok kalkik geldi bize, gordugumuz baska hastalarinin burunlari bu kadar kalkik degildi. Tamponlar yuzundendir diye dusunduk, dun tamponlar cikti ama degisen birsey yok.

Doktor beyle gorustuk tamponlar ciktiktan sonra ama oda bizi rahatlatamadi. Sakal uzatmadan vs bahsetti.

Onden ve yandan burun delikleri belli ve yandanda cok kalkik. Bir “tik” duser dedi doktor ama cok kalkik oldugu icin o bile degistiremez bu goruntuyu. Acikcasi sanki hata yaptigini bildigi icin pek net cevap veremedigini saniyoruz cunku birden sakaldan ve cenesi arkada oldugundan (oyle birseyde olmadigi halde) vs bahsetti

Bunu yasayan birileri varmi? Gercekten burun degisiyormu? Cokmu erken yorumlamak icin?
Merhaba aynı sorun bendede var 1.5 ay oldu hafif indi hala çok kalkık nişanlınızın indi mi?

Merhaba benimde burun ucum çok kalkık 40 günü geçti sizin kaç ayda indi?
40 günde hala kalkıksa düşme ihtimali az ama şöyle söyleyeyim. Şuan burun yeni ve şiş olduğu için seni rahatsız ediyor olabilir. O burun oturduğunda sanki burun aşağı düşüyormuş gibi bir his oluyor. Sende öyle olabilri. Bide foto at istersen bakayım. Belkide abarttığın kadar bişey yoktur.

40 günde hala kalkıksa düşme ihtimali az ama şöyle söyleyeyim. Şuan burun yeni ve şiş olduğu için seni rahatsız ediyor olabilir. O burun oturduğunda sanki burun aşağı düşüyormuş gibi bir his oluyor. Sende öyle olabilri. Bide foto at istersen bakayım. Belkide abarttığın kadar bişey yoktur.
Eskiden burun ucum düşüktü delikler az görünüyordu doktora kalkık olsun dedim yanlış anlayıp çok kaldırdı sanırım sizin kaç ay oldu?

Eskiden burun ucum düşüktü delikler az görünüyordu doktora kalkık olsun dedim yanlış anlayıp çok kaldırdı sanırım sizin kaç ay oldu?
Benim 7 ay oldu. Şuan dış görünüm iyi ama ben nefes problemi içinde olmuştum. Düzelmedi.burnum çoğu zaman tıkanıyor. Hala şişlikler var diye kendimi kandırıyorum işte

Benim 7 ay oldu. Şuan dış görünüm iyi ama ben nefes problemi içinde olmuştum. Düzelmedi.burnum çoğu zaman tıkanıyor. Hala şişlikler var diye kendimi kandırıyorum işte
Anladım geçmiş olsun umarım nefes sorununuz düzelir, peki 2.ay ile 7 arasında bariz fark var mı değişmem gibi geliyo ucu çok şiş burun kökümdeki kemik yok gibi üstelik üst ince alt şiş saçma duruyo eski simamla ilgisi yok.

Anladım geçmiş olsun umarım nefes sorununuz düzelir, peki 2.ay ile 7 arasında bariz fark var mı değişmem gibi geliyo ucu çok şiş burun kökümdeki kemik yok gibi üstelik üst ince alt şiş saçma duruyo eski simamla ilgisi yok.
Valla senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Değişiyor tabiki ama ben çok bariz fark görmedim çünkü her gün bakıyorsun anlamıyorsun ama eski fotolarıma baktım geçenlerde o burunun estetik görüntüsü kayboluyor doğallaşıyor. Benim burun sırtım hiç görünmüodu diyebilirim size. Ama oda belirginleşti şuan tek sıkıntı burun ucum şişlikten dolayı biraz geniş duruyor. Benim yüzüm geniş normalde doktor burnumu çok küçültmüş diye hayıflandım. İlk hali bile minnacıktı. Küçülürse nasıl olur diyordum. Burnum şuan küçülmüş ama sanırım ben alıştım kimse de bana küçük duruyor demedi.yani çok farklı bir burun oluşmuyor tabiki ama oturunca hoşunuza gidiyor. Eğer yeniyseniz her şey göüznğze batıyor. Burun çok estetikli gibi duruyor. Ama 6. Ayda daha hoşunuza gideceğine emin olabilirsiniz. Simanıza da alışıyorsunuz. Burun çok değiştiryr insanı sonuçta

Valla senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Değişiyor tabiki ama ben çok bariz fark görmedim çünkü her gün bakıyorsun anlamıyorsun ama eski fotolarıma baktım geçenlerde o burunun estetik görüntüsü kayboluyor doğallaşıyor. Benim burun sırtım hiç görünmüodu diyebilirim size. Ama oda belirginleşti şuan tek sıkıntı burun ucum şişlikten dolayı biraz geniş duruyor. Benim yüzüm geniş normalde doktor burnumu çok küçültmüş diye hayıflandım. İlk hali bile minnacıktı. Küçülürse nasıl olur diyordum. Burnum şuan küçülmüş ama sanırım ben alıştım kimse de bana küçük duruyor demedi.yani çok farklı bir burun oluşmuyor tabiki ama oturunca hoşunuza gidiyor. Eğer yeniyseniz her şey göüznğze batıyor. Burun çok estetikli gibi duruyor. Ama 6. Ayda daha hoşunuza gideceğine emin olabilirsiniz. Simanıza da alışıyorsunuz. Burun çok değiştiryr insanı sonuçta
Çok yapay geliyo malesef bence belli oluyor uamrım doğallaşır çok fazla fark olmuyor yani desenize artık hep çirkinim artık :( doktorumla görüşmüyorum yengemin ve kardeşlerinin güzel oldu benim kötü şans işte.

Çok yapay geliyo malesef bence belli oluyor uamrım doğallaşır çok fazla fark olmuyor yani desenize artık hep çirkinim artık :KK43: doktorumla görüşmüyorum yengemin ve kardeşlerinin güzel oldu benim kötü şans işte.
Ya öyle düşünmeyin ben demesim aynı kalır sadece diyprum ki çok büyük bir değişim beklemeyin ama oturunca emin olun yüzünüze yakışıyor bütünşeşiyor. Şuan yapay durduğu işin öyle hissediyorsunuz. Ben aynada evde burnumdaki bantları açtım. Şok ve hayal korıklığından olsa gerek düşüp bayıldım yani düşünün o kadar beğenmemiştim. Ama şuan burnum oturdu ve yüzüme yakışıyor.size tavsiyem hiç boşa bu günlerinizi sıkılarak geçirmeyin psikolojinize yazık

Canım aradan 4 yıl geçmiş nasıl burnunun kısalığı benımde bugun 2 ayım pişmanımmm

Benimde sargılıyken domuz burnu gibiydi hatta ilk 5 gün psikolojim aşırı bozuldu.Ne yapıcam nasıl insan içine çıkıcam diye düşünüyordum hem aynadan bakınca hem ameliyat fotosunu görünce. Doktorum sağolsun çok ilgili biri her mesajıma her sitemime sabırla cevap verdi. Düşeceğini defalarca kez dile getirdi. Forumlarda kafayı yedim kendimi rahatlatacak birkaç şey bulurum diye. Bugün 11. günüm ve şuan burnumun düşmesinden korkuyorum o kadar beğendim ki. Eminim sizinde öyle olacak. Birden farklı görünce beyin algılamıyor ve yadırgıyor göz zamanla alıştıkça daha iyi görünecek ve düşecek inanın. Bizde kuzenime Michael Jackson gibi olmuşsun diyip dalga geçerdik ilk aylarca sonra hem göz alıştı hemde burun düştü. Burun kanatları küçüldü yüzle uyumlu hale geldi. Şuan fazlasıyla ödemli dönemleri onlar geçecek burun kendini salacak bırakacak aşağıya. Çok kalkık geliyorsa biraz aşağıya doğru masajın etkisi olabilir ama hiç endişelenmeyin düşecek özellikle erkek burnu kalın derilidir daha çok düşecektir. İçiniz rahat olsun. İlerde de çok rahatsız olursanız ameliyatı ikinci planda tutun. Artık dolgu diye bir şey var ucuna kanatlarına yapıldımı sağlam bir doktorda daha iyi olur. İçinizi ferah tutun
bende 5.gündeyim aynalara bakamıyorum, aynaya baktığımda ağlıyorum. yazına denk geldim çok umut verici ve rahatlatıcı oldu. çok teşekkürler :)

Back