Domol temzilik malzemesi kullananlar acil !!!

ben de böyle fırını temizlemiştim markasını hatırlamadığım, bir kaç gün sonra kek pişirdim ve kekime sindi koku.

çok iyi temizler çok severim ama çook iyi durulamanız lazım, en son da sirkeli suyla silin kapağını da 1 gece açık bırakın , hatta kapak açık en düşükte fanla çalıştırın bi yarım saat isterseniz.

Ben domolun fırın ve ocak için köpüğünü kullanıyorum ve çok memnunum hiç sorun yaşamadım iyi durulamamışsınızdır belki de

Son düzenleme:
Aslında silmiştim ama durulayamadım demek ki. Şimdi fırın soğusun tekrar sileyim inşallah koku çıkar
Fırın sıcakken içine bir kapla duru yada vanilyalı su koyabilirsin kokusunu alır soğurken soğuyunca da sirkeli suyla durulayın güzelce

İcini temizliyoruz
Ne pisirdiysem arkasina siliyorum
Ağır yemek pistiyse ustuste
Yağ cozuyle bekletip
evet içine yağ çözücü sprey sıkıp iyice siliyoruz tepsi koyduğumuz demirleri falan da çıkartıp iyice temizliyoruz

ben tepsileri yıkarım, camını silerim de 5 aydır içini silmedim hiç. tehlikeli değil mi yani içinde su filan kalsa? yani benimki kumtelin düz bir modeli, en altta açık boru gibi bişey var orası ısınıyor. onu filan silmiyoruzdur heralde? bilemedim yani.

İyi durulamamissin

ısıtıcı kısmına bende dokunmuyorum korkarım :) ama yanları arkası hep yağ oluyor oraları temizlerim oralardan korkma bir şey olmuyor

Kullanıyorum çok iyi duruladıktan sonra yarım saat en son ayarda boş çalıştırın. Sonra kapağı açın koku çıkıyor.

ben domol kullandıktan sonra güzelce sadece suyla durulayıp ardından sirkeli suyla siliyorum. daha sonrada bir borcamın içinde sirkeli su kaynatıyorum yaklaşık 20 dk. sonra da kapağını açık bırakıyorum en az 12 saat kullanmıyorum.

Domol ürünlerini kullaniyorum ve begeniyorum .Daha önce başıma böyle bir şey gelmedi iyi durulayıp kapagini açık tutuyorum bir süre .

Bir de domol ürünleri yıldızlı ürün arasında .Sağlığa zararlı bir şey yok içinde .Instagram'dan takip edebilirsiniz .İncelenen ürün ve icindekilerini.

Ben fırının içini beyaz sirke dışında hiçbir şeyle temizlemiyorum. Yemeğe geçer.

Çok övülen,güzel temizleyen bir ürün fakat kimyasal en nihayetinde,kullanmıyorum.
Başka bir marka kullanmıştım ilk evlendigimde haftalarca çıkmadı kokusu.
Karbonat,sirke karışımı yapıp sürüyorum fırın ılıkken,sonra bekletiyorum,siliyorum temizleniyor.
Size önerim durulayıp kapağını açık bırakın havalansın. Çalıştırdığınızda kokuyorsa hala aynı işlemi tekrarlayın.

Fırın içine asla kullanmıyorum, sırf onun için üretilse bile. Ne kadar silinirse silinsin kalıntı kaldığını ve sonraki pişirdiğiniz yemeklere zararının olduğu söyleniyor. Eski fırınımda sıcakken nemli bezle üç dört kere silerdim ve asla kalıntı da leke de kalmaz, gıcır gıcır olurdu. Şimdi ki fırınımda iste malesef lekeler kalıyor, karbonat denedim yine çıkmadı ben de düşünüyorum ne kullanayım diye ama yine de onları kullanmam. O üründen evimde var ama kokusu bile korkunç, yiyecekle temas etmeyecek yerlerde kullanıyorum.

Ben çok severek kullanıyorum ama sadece domol değil, fırında hangi tür kimyasal kulllansam ardından muhakkak fırını iyice silip en son sirkeli suyla temizliyor ve 10-15 dakika kapak kapalı bir 10-15 dakikada kapağı yarım açık fanlıda çalıştırıyorum. Hiç koku falan olmuyor. Bu arada fırın sıcakken son kez beyaz sirkeli suyla durulama yapıyorum.

Hep olan şey. Kapağı açık çalıştırıyorum bir saat kadar geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…