- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İcini temizliyoruzya kızlar fırın temizlemek derken baya içini filan mı temizliyorsunuz?
ya kızlar fırın temizlemek derken baya içini filan mı temizliyorsunuz?
Fırın sıcakken içine bir kapla duru yada vanilyalı su koyabilirsin kokusunu alır soğurken soğuyunca da sirkeli suyla durulayın güzelceAslında silmiştim ama durulayamadım demek ki. Şimdi fırın soğusun tekrar sileyim inşallah koku çıkar
İcini temizliyoruz
Ne pisirdiysem arkasina siliyorum
Ağır yemek pistiyse ustuste
Yağ cozuyle bekletip
evet içine yağ çözücü sprey sıkıp iyice siliyoruz tepsi koyduğumuz demirleri falan da çıkartıp iyice temizliyoruz
İyi durulamamissinDomolun hani fırın falan temizlenen köpük temizleyicisi var ya. 2 gün önce onunla fırın temizledim. Bugün fırını kullanacaktım. Isınsın diye açtım. 15 dk sonra kapağı bi açtım genzim yandı çok kötü bi koku çıktı fırından. Pişirdiğim yiyecek kokar mı? Başına gelen var mı?
ben tepsileri yıkarım, camını silerim de 5 aydır içini silmedim hiç. tehlikeli değil mi yani içinde su filan kalsa? yani benimki kumtelin düz bir modeli, en altta açık boru gibi bişey var orası ısınıyor. onu filan silmiyoruzdur heralde? bilemedim yani.