Domol temzilik malzemesi kullananlar acil !!!

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.651
46.056
Domolun hani fırın falan temizlenen köpük temizleyicisi var ya. 2 gün önce onunla fırın temizledim. Bugün fırını kullanacaktım. Isınsın diye açtım. 15 dk sonra kapağı bi açtım genzim yandı çok kötü bi koku çıktı fırından. Pişirdiğim yiyecek kokar mı? Başına gelen var mı?

Canım aklinda bulunsun bir daha firini temizlediginde firinin kapagini 1 gun acik birak ki koku icerde kalmasin ben oyle yapiyorum. Ama yemege kokunun sinecegini sanmam

cok guzel durulaman gerekirdi
Birde sirkeli suyla en son sil canim bi daha
Ben iyice temizledikten sonra firinin agzi acik 10 dk calistiriyordum
O koku guzunden artık domol
Kullanmıyorum
Aslında silmiştim ama durulayamadım demek ki. Şimdi fırın soğusun tekrar sileyim inşallah koku çıkar

Havalandirip iyi durularsaniz koku olmaz ama yemeklere eninde sonunda o kimyasalların sinecegini düşünüyorum hiçbir zaman tam durulamaz fana ve reziztansa asla degmemeli.

Ben her sildikten sonra biraz kapağı açık çalıştırıp kokunun çıkması içinde 1gün açık kapak bekletiyorum

Fırını başka bir şeyle de temizleseniz ısınınca kokuyor, benim de başıma geldi. İyice duruladıysanız kimyasal bulaşmamıştır yemeğe.

Ben hangisi deterjanla temizlersem temizleyeyim iyice duru suyla silerim. Bir de boş çalıştırırım bir kaç defa..
Soğurken kapağını açık bırakırım ki kokulu buhar dışarı çıksın..
Bazıları daha fazla koku bırakıyor. Highgenic köpük daha iyi..

Çok iyi temizliyo ama kokusu berbat gerçekten. Ve çıkmıyo. Çok iyi durulamal gerekiyo. En sonda sirkeli suyla silip kapagını açık bekletiyorum.

Domolun hani fırın falan temizlenen köpük temizleyicisi var ya. 2 gün önce onunla fırın temizledim. Bugün fırını kullanacaktım. Isınsın diye açtım. 15 dk sonra kapağı bi açtım genzim yandı çok kötü bi koku çıktı fırından. Pişirdiğim yiyecek kokar mı? Başına gelen var mı?
ben kullanıyorum ısındıktan sonra tekrar havalandır bişey olmaz sinmez koku yemeğe

Ben hangisi deterjanla temizlersem temizleyeyim iyice duru suyla silerim. Bir de boş çalıştırırım bir kaç defa..
Soğurken kapağını açık bırakırım ki kokulu buhar dışarı çıksın..
Bazıları daha fazla koku bırakıyor. Highgenic köpük daha iyi..
Evet artık highgenic kullanıyorum
Azıcık fırını ısıtıp sıkınca En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Fırın soğuyunca sirkeli suyla iyice sildim ve kapağı açık bıraktım koku yok gibi. Hepinize teşekkürler

Firini normal fairy+sirke kombinasyonu ile temizle canim. Eger cok pis ise ve baze seyler yapismis ise, önce sirke ve karbonat ile temizle, yagi sökülür.

Fazla kimyasal seyleri kullanma canim yani.

Bence o kokudan kurtulmadan içinde yemek pişirmeyin.ağır bir kimyasal kullanmış olabilirsiniz.size geçmesin. Bol bol silin fırının içini

Canım fırınımı gidip bir daha öpeyim 😘
Ne deterjan ne başka bişey sadece suyla silmemle çıkıyor herşey. Aklınızda bulunsun fırın değiştirecekler iletişime geçin numaram 0900 🤣 şaka tabi mesaj atın siteden söyleyeyim.

X