- 3 Eylül 2018
- 8.651
- 46.056
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında silmiştim ama durulayamadım demek ki. Şimdi fırın soğusun tekrar sileyim inşallah koku çıkarcok guzel durulaman gerekirdi
Birde sirkeli suyla en son sil canim bi daha
Ben iyice temizledikten sonra firinin agzi acik 10 dk calistiriyordum
O koku guzunden artık domol
Kullanmıyorum
Çıkar çıkar guzelce sil sirkeyleAslında silmiştim ama durulayamadım demek ki. Şimdi fırın soğusun tekrar sileyim inşallah koku çıkar
Tamam çok teşekkür ederimÇıkar çıkar guzelce sil sirkeyle
Azicikta çalıştır açık kalsın
Kokmaz yemek
ben kullanıyorum ısındıktan sonra tekrar havalandır bişey olmaz sinmez koku yemeğeDomolun hani fırın falan temizlenen köpük temizleyicisi var ya. 2 gün önce onunla fırın temizledim. Bugün fırını kullanacaktım. Isınsın diye açtım. 15 dk sonra kapağı bi açtım genzim yandı çok kötü bi koku çıktı fırından. Pişirdiğim yiyecek kokar mı? Başına gelen var mı?
Evet artık highgenic kullanıyorumBen hangisi deterjanla temizlersem temizleyeyim iyice duru suyla silerim. Bir de boş çalıştırırım bir kaç defa..
Soğurken kapağını açık bırakırım ki kokulu buhar dışarı çıksın..
Bazıları daha fazla koku bırakıyor. Highgenic köpük daha iyi..
Evet artık highgenic kullanıyorum
Azıcık fırını ısıtıp sıkınca
Bence o kokudan kurtulmadan içinde yemek pişirmeyin.ağır bir kimyasal kullanmış olabilirsiniz.size geçmesin. Bol bol silin fırının içiniDomolun hani fırın falan temizlenen köpük temizleyicisi var ya. 2 gün önce onunla fırın temizledim. Bugün fırını kullanacaktım. Isınsın diye açtım. 15 dk sonra kapağı bi açtım genzim yandı çok kötü bi koku çıktı fırından. Pişirdiğim yiyecek kokar mı? Başına gelen var mı?