- 28 Haziran 2011
- 61.355
- 154.140
- 898
Canım Esliiimmm çok teşekkür ederim, Cansın olacak olan anca bu kadarKirazım yanılmamışım yine muhteşem olmuş çok lezzetli görünüyor canım benim ellerine sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Esliiimmm çok teşekkür ederim, Cansın olacak olan anca bu kadarKirazım yanılmamışım yine muhteşem olmuş çok lezzetli görünüyor canım benim ellerine sağlık
Dene mutlaka SedoşAnladım
Evet.
Tamam
Yazı hatırlamak için konserve kullandım canocumm,iyi ki de öyle yapmışım çok lezzetli oldu,domates tadını hissetttim domatese doyduk çok şükür ahanda sunum işteNasıl güzel olmuş çok severim özellikle de yazın. Ellerine sağlık canım
Yarışmada başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederim canım benim, önceliğin yazdan konserve olsun tadı çok güzel oldu herkes yesin yedirsinEline sağlık beybim bu pilavı deneyeceğim
Yarışma da başarılar
Çok çok güzel olmuş canım benimCanım Esliiimmm çok teşekkür ederim, Cansın olacak olan anca bu kadar
Babaanne usulü dibi tutmuş olanmış bebiskom,bende çok sevdim çok yakışıyor aslında kışın yaparak riske mi girdim diye düşündüm ama konserve tadını değiştirmedi, çok güzel oldu çünkü insanlar genelde yazın tercih ediyor birde bundan sonra bende dağa çok yaparım, çeşit iyidir kuzuEline sağlık kuşum çok severimmm hele Yazın yanına cacıkla başka bi şey aramam
Ve evet özellikle biraz da dibinin tutmuş olması tercihimdir.
Pamuk kalplimÇok çok güzel olmuş canım benim
Yaaaaaa yicemmmm seniiii haaaÜffff bu neee yapmışsın yine
Pamuk kalplim
Doğrudur ben konserve tüketemiyorum kuşum tüketene olur niye olmasın.Babaanne usulü dibi tutmuş olanmış bebiskom,bende çok sevdim çok yakışıyor aslında kışın yaparak riske mi girdim diye düşündüm ama konserve tadını değiştirmedi, çok güzel oldu çünkü insanlar genelde yazın tercih ediyor birde bundan sonra bende dağa çok yaparım, çeşit iyidir kuzu
Kesinlikle katılıyorum kuzum,ins yaza bol bol yersinDoğrudur ben konserve tüketemiyorum kuşum tüketene olur niye olmasın.
Yazın mis kokulu domatesleriyle bir başka olur ama
Sanal bir kadın platformu olabilir; ama bazı kadınlarla gönül bağım var ne yalan söyleyeyim, sen de onlardan birisin. Burada kalbinin güzelliğini anonim bir nickin ardından gördüğüm, saf ve nahif enerjisi hissedebildiğim ve iyi dileklerimde, düşüncelerimde yer verdiğim sen; çok özel bir kadınsın. Sabrının sonu selamet olsun, hayallerini gerçekleştirdiğini de haber verirsin inşallah güzel kirazım, dünya nasipler yurdudur der annem; sen hayattan gül buketi beklerken, birden sonsuz gül bahçeleri önüne serilsin. İyi dileklerim daima seninle! Yemek başlığını işgal etmiş gibi oldum; ama profilin yoruma kapalıydı, mazur görülürüm umarımYaaaa bu yorumuna içim eridi resmen gözlerim doldu be kuzum güzel yüreğinden öperim seni kesin olarak alır mıyız bilmiyorum ama bir kıvılcım belirdi, duaya ihtiyacım var. İnş gerçek olur.bu yüzden sizin gibi güzel insanlardan dua istedim senin duan benim içimi titretti inş bir gün kendi evimden de bu yarışmaya katılmak nasip olur, canımmm kara kuğum öperim seniii