Nevosuummm çok teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Rica ederim canımNevosuummm çok teşekkür ederimyardımların icindeee iyi ki varsın
Zerdecal hiç duymamıştım canım ama karabiber bende koydum. Birde isteğe bağlı olduğu için yerkende nane döktüm uzerine, bence yakıştıEllerinize sağlık çok güzel görünüyor. Ben de çok yaparım bu pilavı. Son zamanlarda zerdeçal ve karabiber de koyuyorum çok yakışıyor.
Afiyet olsun, eşim lübnana falan gitmişti orada zerdeçal çok kullanıyorlarmış, bir de çok faydalı bir baharat, pilavı sarı yapıyor rengini.Zerdecal hiç duymamıştım canım ama karabiber bende koydum. Birde isteğe bağlı olduğu için yerkende nane döktüm uzerine, bence yakıştıçok teşekkür ederim canım benim, bende çok sevdim
Teşekkür ederim canım, zerdecal bende çok severim. Çayını yaparim ve mercimek çorbasında çok kullanirim. Pilavda da denerim o zamanAfiyet olsun, eşim lübnana falan gitmişti orada zerdeçal çok kullanıyorlarmış, bir de çok faydalı bir baharat, pilavı sarı yapıyor rengini.
Çok teşekkür ederim canım benim,ben ilk defa yaptım ama çok sevdim. Çok lezzetli oluyormuş. Domates asitli bir yiyecek olduğu için asit dengesini sağlamak için kullanılıyor. Çok asitik bir pilav olmasin diyeEline sağlık.bol şans yarışmada başarılar diliyorum.
Ben domatesli pilavı severim.
Yaparımda.
Küp şeker ne için kullandın?
İlk defa gördüm ondan soruyorum..
AnladımÇok teşekkür ederim canım benim,ben ilk defa yaptım ama çok sevdim. Çok lezzetli oluyormuş. Domates asitli bir yiyecek olduğu için asit dengesini sağlamak için kullanılıyor. Çok asitik bir pilav olmasin diyebirde domatesli pilavin dibi tutmuş altı kızarmış olanı makbuldür, o yüzden dibini tutturdum daha güzel oldu
Yasom sedanın pilavinda banada gelmedi, bende merak ettimBildirim neden gelmedi ya
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar diliyorum.
Yaaaa bu yorumuna içim eridi resmen gözlerim doldu be kuzumEllerine sağlık birtanem, kırmızı olan tüm tarifler ve süslemeler sana o kadar yakışıyor ki; şu başlığa senin için uğruyorum desem yeridir
Ev alacakmışsınız, o evi sen ne güzel kokutursun var ya; evinden mis gibi yemekler yapacağın günleri dört gözle bekliyorum. Canımın içi, her şey gönlüne göre olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?