canım hamam otu yagı
zehirsiz bu
Akrepçik.bu gun yüzümü ağda yaptırdım.dolunaya denk geldimi
genital bölge için mi mavi kullanıyorsun??? birde az acıyla alabileceeğim bi yöntem var mı?
akrepcik Allah senden razı olsuunn, inşallah çok mutlu yuva kurarsın hayırlı evlatların oluur.. şu kıl tüy derdime senin sayende çözüm bulmuş olduum.. çok şükür Allah'ıma.. daha 3 kere tarihlere uydum ve sonuç gerçekten çok çok iyi heleki koltukaltımda mükemmmeeel en son nisanın ilk tarihinde almıştım 3 hafta geçti o sert tek gözenekten 2-3 tüy çıkan koltukaltımdaki tüylerim resmen dokununca hissedilmiyor, ufacık yumuşacııkk, çok mutluyum cooookk inşallah bacaklarımdada koltukaltım kadar iyi sonuç alırım pazartesiyi iple çekiyorum
şimdi epilasyon yapsam tarihe uyarmı????
adetime daha var ama ne zaman yapım ben şimdi
yok tatlım genitalime lazere gidiyorum. vivetin mavisini koluma, bacağıma falan kullanıyorum eğer evde sir ağdam yoksa.
kaşları ne zaman aldırayım bir cevap ver akrepcik yhaaa :44: şu tüy alma vakti de gelse artık.bacaklarımdakilerde aralıklar olsa da çok seyrekte değil.ama yine de eskiye nazaran boşlukları var.daaa kalan tüyler de bayağı uzadılar.utanıyorum koçişten
anladım canım.ben genital için az acılı yöntem arıyorum da bulamadım hala.
ne utanıyon canım onlar utansın , biz onların kıllı bacaklarına bişey diyo muyuzpazartesi günü epilasyon başlıyor. az kaldı sabret
kaşlarına yeni şekil vermek istiyorsan ve çabuk uzasın diyorsan 25 nisan olmadan git bir an önce aldır.
kaşlarımdan memnunum fakat artık hiç çıkmasın diyosan epilasyon tarihlerinde aldır.
kaşlarımı alayım sadece geç çıksın diyorsan 26 nisan -10 mayıs arası aldırırsan geç çıkacaktır. fakat epilasyon tarihlerine denk getirme, ilerde şeklini değiştirmek istersen çok uğraşırsın
işte beklediğim cevap.çok çok teşekkür ederim akrepcik.evleniyorum diye unutma sakın bizi
ne yazıkki büyüyen fazdayız ayın 25 inden sonra küçülen faza geçiyoruz, keşke o zaman alsaydın . insan bi sorar
eneee ne unutacam sizi bee :120: ben sizin için evime bilgisayar ve internet aldırıyorum merak etmeyin
Hay daa.23 ü diye kalmış beynimde.halbuki 25 i yaptıra bilirdim.acelesi yoktu.ama vucudumu yaparım perşembeye İNŞAALLAH