- 3 Nisan 2013
- 616
- 6
kız 29 unda epilasyon tarihi var o zaman aldır
Olmaaaz.adetim bitdimi yapmam lazım.kaldı bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız 29 unda epilasyon tarihi var o zaman aldır
Kız bu bilgisayarsız ve internetsiz halin mi Vızır vızırsın maşallah Bi de eve net alınca 7/24 burdasın demektir
geçen hafta meme küçültme ameliyatı olucam diye, tüm tüylerimi ağdayla aldım. haftası gelmeden çıkmaya başladılar.gereğinden fazla büyüyo herşeyim (boyum hariç) bu dolunayı deniyeceğim eğer bende işe yararsa herkese fayda sağlar :)
Ben nasıl görmemişim bu konuyuGünlerdir üşeniyordum kuaföre gitmeye iyiki üşenmişim 29unu bekleyim bari
Olmaaaz.adetim bitdimi yapmam lazım.kaldı bu sefer
yok evime derken evlenince oturacağım eve şimdi bizim evde yok, marketimizde var. vardıyam başladığı zaman cevap veriyorum ancak sorulara
adetim biteli 1 hafta oluyor
ayın 29unda ben de deneyeceğim
inşallah çabuk etki eder :)
niye adetin ne zaman ki:44:
Bana hep online gibisin
Hâli hazırda adetliyim.ve bacaklarım çok fena.bekleyemem.eşim yurtdışında,o zamana dönücek İNŞAALLAH.bu halde.....olmaz kii
yani ürün satışı değil, sonuçta epilasyona gidiyoruz, bu günlere denk getir de faydasını gör bari
Bana hep online gibisin
ne zaman bitecek peki ?
öğle 3 gece 12 arası işte :44:
Aynen üşenip kaçırmazsam tarihleri
Sendmi burdasın kavunun annesi
Cuma abdest alırım herhalde İNŞAALLAH
Elin işte gözün oynaşta demek
neeee yok kız daha o noktaya gelemedim
e iyi 29 unda yapabilirsin. ya da mayıs'ın 8 i gibi tarih var yine. fakat kocan 29 u olmadan önce gelecekse en azından 26 sı gibi yap
İlgin için çok teşekkür ederim.ALLAH razı olsun.
Hepimizden canım hepimizden.
BU ARADA YENİ BAKIM DİLİMİ EKLENDİ. Saçlarınızı boyayabilirsiniz..!!!