- 10 Mart 2013
- 3.831
- 416
cımbız çoğu zaman kırdığı için kalın çıkartır. iz leke kalmıyo bende, ben evde kendim yapıyorum kuaför acıtıyor
deneyecem inşallah beceririm çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cımbız çoğu zaman kırdığı için kalın çıkartır. iz leke kalmıyo bende, ben evde kendim yapıyorum kuaför acıtıyor
deneyecem inşallah beceririm çok teşekkür ederim
Yap güzelleş ben bu aralar yapamıyorum malum söz işi falan
canım bende ip öneriyorum, hatta king in bi makinası var evde kendin alabilmen için. baya bi yorum okudum herkes çok memnun. bende ondan almayı düşünüyorum.
tüylerin incelse bile delikler gidecektir bende de aynı sorun vardı cillop gibi bacağımı alsamda o delikler ben çok rahatsız ediyodu ıpl yaptırdım(kesinlikle lazer değil) kimi tüyler gitmedi inceldi ama o delik görüntü gitti tüylerin incelince gider görüntü bi de yazın bacaklarını güneşlendirirsende daha homojen bi görüntü olur;bu arada bitmeyen tüylerimi almak için vivet ağda kullanmaya başladım gerçekten tüyleri beslemeyen iyi bir sir ağda inceltmeye çok yardımcı bulmasıda kolay
yüz alma ipi gibi pratik ürünler mevcut bu da benim aklıma yatıyor. gerçi ben kendim yapıyorum, fakat bu tarz bişeyle çabuk bitiririm işimi
yüz alma ipi gibi pratik ürünler mevcut bu da benim aklıma yatıyor. gerçi ben kendim yapıyorum, fakat bu tarz bişeyle çabuk bitiririm işimi
ben yüüzümü almıyorum sadece bıyık bölgesi işte başıma dert oldu bu ordada kullanılırmı
bende bakayım ona hiç duymadım. ama ipi deneyecem hepinize teşekkür ederim bide hamam otu yağı kullanıyolar onuda çok merak ediyorum acaba yüzde kullanılırmı
canım king bıyık bölgesindede çok kullanışlıymış. ama lütfen önce ikisinide araştırıp kullanıcı yorumlarını oku, çok yardımcı olacaktır. king butterfly yazarsan çıkar.
canım hamam otu yagı
zehirsiz bu
ben hamam otu yağı aldım ama daha hiç kullanmadım, bildiğim kadarıyla yüze de kullanılıyor. bence yüz için en etkili yöntem iğneli epilasyon. helede senin bölgen belli bıyık diyorsun daha kısa sürer seansların. yaptırdıktan sonra bi hafta kadar minik minik yaracıklar oluyor ama rahatsız edici değil. onuda araştır istersen. dakikasını 1.5 tl ye falan yapıyolar.
canım bende genital ile koltuk altıma lazere başladım, Ipl değil galiba benimki. genitale farklı, kol altıma farklı makina kullanıyolar. daha 2 seans gittim ama koltuk altımı daha önce epilatör ile alırdım bacağım gibi delik delikti geçti. genital bölgemde de ağda kaynaklı kararma vardı o da geçti. şimdi sorun bacaklar ve diğer yerler. bende vivetin mavisini kullanıyorum çok memnunum. yaa keşke imkan olsada lazere gidip yatsam ne görüyorsan al desem :))
beyazlatmak için soruyorsan limon suyu ve karbonatı karıştırıp dişlerini fırçala, fakat bu karışıma batırdığın fırça ile diş etlerini fırçalama ağrıtır birazcık ölçüleri kendin yapabilirsin.