Dolunay epilasyonu

Amiiinn insaAllah cnm Cok sagol...
Tmm cnm gordum kusura bakma.
Règle olduktan yani bittikten 3 gun sonrami yapilmasi en guzeli su an benim son gunlerim bitti sayilir cok af edersiniz biraz bu noktayi anlatirmisiniz...

sadece adetinden 1-2 gün önceye denk gelmesin yeter canım :KK54:

hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.off şimdi ne kadar karmaşık duygular içindesindir.Evlenene kadar da bu böyle büyüyerek sürüp gider.Ama o kadar gergin olduğu kadar keyifli bir dönemki.Yüce Allah birbirinize şirin göstersin.Görünce neler hissettin damat adayını :) için ısındı mı ? :KK19: :KK17: :KK9::KK9:

ilk konuşmamızda az ısınmıştı . ama bugün yaklaşık 1 saat karşılıklı oturduk konuştuk. muhteşem ısındım :KK17:

Merhaba ben 28 nisanda temizlenicem insallah.tarih olarak 29 nisan vermissiniz ama ben 29 unda yolculuga cikiyorum 1 mayis da da epilasyon yapmam mumkun degil.acaba 28 nisanda mi yapayim yoksa mayisin ikinci tarihini mi bekleyeyim?

mayıs 8 gibi bir tarih daha var canım. onu bekle derim :KK54:

ilk konuşmamızda az ısınmıştı . ama bugün yaklaşık 1 saat karşılıklı oturduk konuştuk. muhteşem ısındım :KK17:

akrepcik, belli ki sözlün senin kısmetine yazılmış. Allah tamamına erdirsin. sorunsuz, sıkıntısız su gibi aksın geçsin hazırlıklarınız. zaten Allah yuva kuranla, ev yapana çok yardım edermiş.

akrepcik, belli ki sözlün senin kısmetine yazılmış. Allah tamamına erdirsin. sorunsuz, sıkıntısız su gibi aksın geçsin hazırlıklarınız. zaten Allah yuva kuranla, ev yapana çok yardım edermiş.

Allah razı olsun, hep hayırlısını istedim Rabbimden . Gönlümü ferahlattın canım, tekrar çok sağol :13:

ya benim bacaklarım delik delik duruyo, ağdadan sonra bile böyle bembeyaz değil nokta nokta gözenekler çok büyüdü. bakalım bu hamam otu yağı azaltma yaparsa gözeneklerimde küçülür, görünümü düzelir mi acaba. bu gözeneklerin küçülmesine başka çaresi olan var mı?

akrepcik sözün hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin..huzurlu mutlu bi yuva kurman dileğiyle..
bende forumu takip ediyorum bu dolunay epilasyonunu merak ediyorum acaba gerçekten işe yarıyor mu??
yapıp da faydasını gören varmı acaba??
ben mesela sır agda yapıyorum sır agdanın tüyleri azalttığını duydum..
bu dolunaya epilasyonu ile beraber yaparsak daha mı faydalı olur..
bütün kadınların ortak meselesi şu kıl tüy meselesi..
keşke bi sihirli değnek olsada bi dokunmada hemencecik kurtuluversek:)))
seni takip etmeyi düşünüyorum yakalıdığım tarihlerde de uygularım..
umarım işe yarar şimdiden teşekkürler

ya benim bacaklarım delik delik duruyo, ağdadan sonra bile böyle bembeyaz değil nokta nokta gözenekler çok büyüdü. bakalım bu hamam otu yağı azaltma yaparsa gözeneklerimde küçülür, görünümü düzelir mi acaba. bu gözeneklerin küçülmesine başka çaresi olan var mı?

canım hamam otu yağı aldın mı ?

akrepcik sözün hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin..huzurlu mutlu bi yuva kurman dileğiyle..
bende forumu takip ediyorum bu dolunay epilasyonunu merak ediyorum acaba gerçekten işe yarıyor mu??
yapıp da faydasını gören varmı acaba??
ben mesela sır agda yapıyorum sır agdanın tüyleri azalttığını duydum..
bu dolunaya epilasyonu ile beraber yaparsak daha mı faydalı olur..
bütün kadınların ortak meselesi şu kıl tüy meselesi..
keşke bi sihirli değnek olsada bi dokunmada hemencecik kurtuluversek:)))
seni takip etmeyi düşünüyorum yakalıdığım tarihlerde de uygularım..
umarım işe yarar şimdiden teşekkürler

öncelikle Allah razı olsun :KK19:

tüylerden nefret etmeyin, Rabbimiz herşeyi bize faydalı kılmıştır. Tüylerin çıktığı yerde cilt kanseri olmaz. bu yüzden erkeklerin sırtında, kadınların ise bacak arkalarında çıkar genelde cilt kanseri. Çünkü oralarda tüy azdır.

bu ay epilasyonu gerçekten işe yarıyor, yorumları okuduysan görmüşsündür. belki büyükannelerinden de veya ninelerden de duymuşsundur. çünkü ay kilometrelerce uzakta fakat denizlerdeki gelgit'i o sağlıyor biliyorsundur. bize faydalı olsuğu ise konun ilk mesajında verdiğim ayette gizli :KK34: ben fayda gördüm, ailem ve akrabalarımdaki bayanlar gördü . bu sitede yüzlerce kadın gördü, biraz araştırırsan öğrenebilirsin. Şimdi ben link vereceğim, o konunun eski sahibi "benim üzerimden reklam yapma" vs. şeyler diyecek ve ben iyilik yapayım derken kötüleyenler çıkacak o yüzden link vermiyorum. fakat sen bu tarihlerde al, bende sir ile alıyorum. sir azaltıyo değil şöyle diyelim " diğer şekerli ağdalar gibi tüyü beslemiyor, bu yüzden sertleştirip çoğaltmıyor" :KK31:

aramıza hoşgeldin, önce kendini Rabbime sonra da bana emanet et :KK54:

canım hamam otu yağı aldın mı ?

aldım güzelim bikaç hafta önce fırsat sitesinden. hologramlı orjinal falan diyolar ama inşallah öyledir de faydasını görürüm. ilk epilasyonda kullanmaya başlıycam burdan gelişmeleri paylaşıcam.

ozonlanmış kantaron yağı da alıcam, aldığımda tekrar paylaşırım.

tüylerin incelse bile delikler gidecektir bende de aynı sorun vardı cillop gibi bacağımı alsamda o delikler ben çok rahatsız ediyodu ıpl yaptırdım(kesinlikle lazer değil) kimi tüyler gitmedi inceldi ama o delik görüntü gitti tüylerin incelince gider görüntü bi de yazın bacaklarını güneşlendirirsende daha homojen bi görüntü olur;bu arada bitmeyen tüylerimi almak için vivet ağda kullanmaya başladım gerçekten tüyleri beslemeyen iyi bir sir ağda inceltmeye çok yardımcı bulmasıda kolay

Son düzenleme:
çokkk çokk teşekkürler canımm. Bugün bakımlarımı yapacağımm bende .. Saç cilt inşallah güzel sonuçlar alırımm

aldım güzelim bikaç hafta önce fırsat sitesinden. hologramlı orjinal falan diyolar ama inşallah öyledir de faydasını görürüm. ilk epilasyonda kullanmaya başlıycam burdan gelişmeleri paylaşıcam.

ozonlanmış kantaron yağı da alıcam, aldığımda tekrar paylaşırım.

çünkü çoğu bayandan şöyle bir yorum aldım "4-5 kutu kullandım faydasını gördüm, fakat sonra bıraktım ve eski tüyler yeniden çıktı" :KK31: diyorum ya bana kalsa hiç bişey kullanmayın benim bildiğim hiç bir yöntem etkili değil :KK50:

X