hayırlı olsun canım sözün. Allah bir ömür mutlu etsin.
Allah razı olsun verildim gitti bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım sözün. Allah bir ömür mutlu etsin.
Amiiinn insaAllah cnm Cok sagol...
Tmm cnm gordum kusura bakma.
Règle olduktan yani bittikten 3 gun sonrami yapilmasi en guzeli su an benim son gunlerim bitti sayilir cok af edersiniz biraz bu noktayi anlatirmisiniz...
hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.off şimdi ne kadar karmaşık duygular içindesindir.Evlenene kadar da bu böyle büyüyerek sürüp gider.Ama o kadar gergin olduğu kadar keyifli bir dönemki.Yüce Allah birbirinize şirin göstersin.Görünce neler hissettin damat adayını :) için ısındı mı ?
Merhaba ben 28 nisanda temizlenicem insallah.tarih olarak 29 nisan vermissiniz ama ben 29 unda yolculuga cikiyorum 1 mayis da da epilasyon yapmam mumkun degil.acaba 28 nisanda mi yapayim yoksa mayisin ikinci tarihini mi bekleyeyim?
Tamam canim ben mayisin sonu gibi dusunmustum diger tarihi 8 i ise o zaman yapayimmayıs 8 gibi bir tarih daha var canım. onu bekle derim
Tamam canim ben mayisin sonu gibi dusunmustum diger tarihi 8 i ise o zaman yapayim
ilk konuşmamızda az ısınmıştı . ama bugün yaklaşık 1 saat karşılıklı oturduk konuştuk. muhteşem ısındım
akrepcik, belli ki sözlün senin kısmetine yazılmış. Allah tamamına erdirsin. sorunsuz, sıkıntısız su gibi aksın geçsin hazırlıklarınız. zaten Allah yuva kuranla, ev yapana çok yardım edermiş.
ya benim bacaklarım delik delik duruyo, ağdadan sonra bile böyle bembeyaz değil nokta nokta gözenekler çok büyüdü. bakalım bu hamam otu yağı azaltma yaparsa gözeneklerimde küçülür, görünümü düzelir mi acaba. bu gözeneklerin küçülmesine başka çaresi olan var mı?
akrepcik sözün hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin..huzurlu mutlu bi yuva kurman dileğiyle..
bende forumu takip ediyorum bu dolunay epilasyonunu merak ediyorum acaba gerçekten işe yarıyor mu??
yapıp da faydasını gören varmı acaba??
ben mesela sır agda yapıyorum sır agdanın tüyleri azalttığını duydum..
bu dolunaya epilasyonu ile beraber yaparsak daha mı faydalı olur..
bütün kadınların ortak meselesi şu kıl tüy meselesi..
keşke bi sihirli değnek olsada bi dokunmada hemencecik kurtuluversek:)))
seni takip etmeyi düşünüyorum yakalıdığım tarihlerde de uygularım..
umarım işe yarar şimdiden teşekkürler
canım hamam otu yağı aldın mı ?
tüylerin incelse bile delikler gidecektir bende de aynı sorun vardı cillop gibi bacağımı alsamda o delikler ben çok rahatsız ediyodu ıpl yaptırdım(kesinlikle lazer değil) kimi tüyler gitmedi inceldi ama o delik görüntü gitti tüylerin incelince gider görüntü bi de yazın bacaklarını güneşlendirirsende daha homojen bi görüntü olur;bu arada bitmeyen tüylerimi almak için vivet ağda kullanmaya başladım gerçekten tüyleri beslemeyen iyi bir sir ağda inceltmeye çok yardımcı bulmasıda kolayya benim bacaklarım delik delik duruyo, ağdadan sonra bile böyle bembeyaz değil nokta nokta gözenekler çok büyüdü. bakalım bu hamam otu yağı azaltma yaparsa gözeneklerimde küçülür, görünümü düzelir mi acaba. bu gözeneklerin küçülmesine başka çaresi olan var mı?
başka yerlerde de satılıyordu sanırım. belki the body shopta da olabilir ama emin değilim. farklı markalar var... bendeki böyle
Eki Görüntüle 690486 Eki Görüntüle 690487 Eki Görüntüle 690488
aldım güzelim bikaç hafta önce fırsat sitesinden. hologramlı orjinal falan diyolar ama inşallah öyledir de faydasını görürüm. ilk epilasyonda kullanmaya başlıycam burdan gelişmeleri paylaşıcam.
ozonlanmış kantaron yağı da alıcam, aldığımda tekrar paylaşırım.
canım mayıs ayı epilasyon tarihleri belli mi ?
çokkk çokk teşekkürler canımm. Bugün bakımlarımı yapacağımm bende .. Saç cilt inşallah güzel sonuçlar alırımm