Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğal değilmiş canım baksana. :44:
peki şimdi ıyy yapacaksınız ama dolunay zamanında tüyler alındıktan sonra idrar sürüldü mü bir daha çıkmaz diye bir efsane var deneyen var mı?
Ben denicem galba:26:
ya bu idrar konusu baya bi popüler bu ara, her yerde rsatlıyorum. bende 10 sene kadar önce bi kitap sergisinde cilt bakımıyla ilgili değişik çok eski yayın tarihli bir kitap karıştırmıştım. bir iki ot ismi vardı sanırım otları hatırlamıyorum ama merkep sidiği yazıyordu, bu aklıma kazınmış. o yüzden idrarlı bi konu gördüğüm zaman pür dikkat okuyorum. deneyen varmı, gerçekten işe yarar mı diye. bende denerim aslında sonuçta insan idrarının sağlığa bir zararı yok, sadece benim küçük kızım var. sürekli temas halindeyiz, yemeği falan.. o yüzden şimdilik uzağım. ama deneyecek arkadaşlara ıyyy falan da demiyorum çünkü idrar yeri geldiği zaman içilebilir ve en iyi yara dezefektanıdır. kıl problemine çözüm olabileceğine inanıyorum.
idraretkili olsa herhalde genital bölgenin altında hiç tüy kalmazdı bence hiç bi mantığı yok
peki şimdi ıyy yapacaksınız ama dolunay zamanında tüyler alındıktan sonra idrar sürüldü mü bir daha çıkmaz diye bir efsane var deneyen var mı?
Ben denicem galba:26:
idrar nötr bi ph ya sahip değildir tüyler alınınca sonuçta köklerinin yerleri yeni bi kıl fokikülü oluşana kadar boş olduğundan yanması çok normal limonu da yakıcı yapan asidik ph sıdır ama her asit aynı değildir;bazen tuvalette biraz uzun kaldığımızda oluyor sonuç olarak:)ne kadar silme yıkama vs girmeyeyim detaya:)deri mutlaka bir kısmını içine alıyodur günde min 2 kez tuvalete girilse:)denemek sizin seçiminizama o bölgeyi hemen kuruluyoruz. uzun süre etki ettirmiyoruz. ağda dan sonra ilk idrarım çok yakar mesela benim genital bölgemi. ama silince geçer hemen. limon gibi olsa gerek, anında etki etmese de zamanla azaltabilir, ama sürüp etki etmesini beklemek gerek bence.
selam arkadaşlar. topici bi süredir okuyordum ama en son dayanamayıp yazıyorum. bende varımm :) geçenlerde fırsat sitesinden hamam otu yağı aldım, hologramlı orjinal falan diyolar ama inşallah öyledir. adet dönemim yüzünden hep tarihleri kaçırdım 29 una odaklıyım ama adetim yine o civarlar olacak. bakalım artık, gelişmeleri paylaşırız. akrepcik özel hayatında güzel anıların oluşuyor, bu günler çok değerli, tadını çıkar, her anı doya doya yaşa.
kafamda durmayan tüyler vücudumda çıkmaya başladı ağlayacam(((((((((((((((((
lazere epilasyona verecek param yok cesaretimde yok açıkçası
hamam otu yağından bahsedenler var acaba nasıl oldu azalma varmı tüylerde
ya bu idrar konusu baya bi popüler bu ara, her yerde rsatlıyorum. bende 10 sene kadar önce bi kitap sergisinde cilt bakımıyla ilgili değişik çok eski yayın tarihli bir kitap karıştırmıştım. bir iki ot ismi vardı sanırım otları hatırlamıyorum ama merkep sidiği yazıyordu, bu aklıma kazınmış. o yüzden idrarlı bi konu gördüğüm zaman pür dikkat okuyorum. deneyen varmı, gerçekten işe yarar mı diye. bende denerim aslında sonuçta insan idrarının sağlığa bir zararı yok, sadece benim küçük kızım var. sürekli temas halindeyiz, yemeği falan.. o yüzden şimdilik uzağım. ama deneyecek arkadaşlara ıyyy falan da demiyorum çünkü idrar yeri geldiği zaman içilebilir ve en iyi yara dezefektanıdır. kıl problemine çözüm olabileceğine inanıyorum.
ben anında yaparım napim bi süre tiksinirim kendimden ama pırıl pırıl ten için değer
idrar nötr bi ph ya sahip değildir tüyler alınınca sonuçta köklerinin yerleri yeni bi kıl fokikülü oluşana kadar boş olduğundan yanması çok normal limonu da yakıcı yapan asidik ph sıdır ama her asit aynı değildir;bazen tuvalette biraz uzun kaldığımızda oluyor sonuç olarak:)ne kadar silme yıkama vs girmeyeyim detaya:)deri mutlaka bir kısmını içine alıyodur günde min 2 kez tuvalete girilse:)denemek sizin seçiminiz
Rabbim hepimizden razı olsun, hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiin tarihler bu konunun ilk mesajında hep güncel olarak veriliyorum bidenem
özel hayatımda ise yarın küçük sözümü yapacaklar, haftaya cumartesi ya da pazar ise büyük söz kahvem içilecek içimde bi burukluk var ya, normalde kaç senedir ağlamam ben, yani bi başım ağrırsa ona ağlarım. duygusal yönden ağladığımı hiç hatırlamıyorum. ama o gün işte bi gelinin babası ağlıyodu onu gördüm bende ağladım