- 8 Ekim 2011
- 1.109
- 476
Çok acilse küçülen faz aralığında alabilirsin canım..Kızlar birsey sormak istiyorum. Ama lütfen kusura bakmayın belki daha önce yazılmıştır, ama çok fazla mesaj olduğu için okuyamadim.
Ben de yüzümdeki kaş ve dudak üstü için bu tarihleri dikkate alarak epilasyon yapmak istiyorum. İple alıyorum. Bu tarihler dışında çıkan tüyleri hiç almıyor musunuz? Yani sadece bu tarihlerde mi epilasyon yapılabilir? Bir sonraki epilasyon tarihine kadar arada çıkan tüyleri ne yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim canım. Bu başlığı iyice bir okuyayım ben en iyisi.Çok acilse küçülen faz aralığında alabilirsin canım..
Rica ederim.Adetli degildim tsk ederim yorumunuz icin..
Canım şu an hamileyim. Tüylerim hiç uzamıyor. Aylardır temz temiz dolanıyorum :) hamilelik sonrası belli olur.Ben bunu yeni görüyorum ve merak ettim ay_perisi anladığım kadarıyla sen 2013 ten beri bunu uyguluyorsun peki tüylerde yüzde kaçlık azalma oldu ?
Ne güzel bende deneyeceğim bakalım ümitlendim Mesela artık inceldi mi tüylerin nasılCanım şu an hamileyim. Tüylerim hiç uzamıyor. Aylardır temz temiz dolanıyorum :) hamilelik sonrası belli olur.
Ay bu arada her an doğum yapabilirim. Bebek iriymiş taşıyamıyorum artkk. Erken doğum olmasın diye 2 gün yatırdılar hastanede. Ama artık pes ediyorum. Yarın sabah kontrole gideceğim. Beveğin durumu iyiyse alın benden buraya kadar diyeceğim.. dua edin..
Evet, yer yer yok oluyor, yer yer incelip zayıflıyor ama sebatla devam. Bu akşam başlıyor. Unutmayın kızlar.Ne güzel bende deneyeceğim bakalım ümitlendim Mesela artık inceldi mi tüylerin nasıl
Allah yardımcın olsun canım inş kolay bir doğum olur sağlıcakla doğar
Dua ediyorum canım sağlıcakla gelsin bebişCanım şu an hamileyim. Tüylerim hiç uzamıyor. Aylardır temz temiz dolanıyorum :) hamilelik sonrası belli olur.
Ay bu arada her an doğum yapabilirim. Bebek iriymiş taşıyamıyorum artkk. Erken doğum olmasın diye 2 gün yatırdılar hastanede. Ama artık pes ediyorum. Yarın sabah kontrole gideceğim. Beveğin durumu iyiyse alın benden buraya kadar diyeceğim.. dua edin..
Bende bugün 18.00 sonra alıyorum inşallah bir iş karışmazsaEvet, yer yer yok oluyor, yer yer incelip zayıflıyor ama sebatla devam. Bu akşam başlıyor. Unutmayın kızlar.
Malesef daha yeni almıştım ama yinede az çıkanlar var artık onlardan başlıyayım bir sonraki ay tamamen uyacağım takvime yeterki kurtulalımEvet, yer yer yok oluyor, yer yer incelip zayıflıyor ama sebatla devam. Bu akşam başlıyor. Unutmayın kızlar.
Aynen devam. Arada bir mecburiyet olsa ve tarihlere uyulması bile sonrasında yine devam sabırla. Faydasını görüyorum Maşallah.Malesef daha yeni almıştım ama yinede az çıkanlar var artık onlardan başlıyayım bir sonraki ay tamamen uyacağım takvime yeterki kurtulalım
Merhaba 3 mart lazer epilasyon icin uygunmu. 6 marttada regl olacagim.Çok acilse küçülen faz aralığında alabilirsin canım..
Merhaba 3 mart lazer epilasyon icin uygunmu. 6 marttada regl olacagim.
Mecburen gidicem 3 gun sonrada regli olucam. Aksatsam duzen bozulacak. Tsk ederim.Merhaba, uygun değil.
Rica ederim.Mecburen gidicem 3 gun sonrada regli olucam. Aksatsam duzen bozulacak. Tsk ederim.
regl iken dolunay epilasyonu yaptırmak işe yaramaz mı.bende tarihler hep çakışıyorMerhaba, uygun değil.
Hormonlar yüzünden olmuyor maalesef.regl iken dolunay epilasyonu yaptırmak işe yaramaz mı.bende tarihler hep çakışıyor