Dolunay epilasyonu

Kızlar birsey sormak istiyorum. Ama lütfen kusura bakmayın belki daha önce yazılmıştır, ama çok fazla mesaj olduğu için okuyamadim .
Ben de yüzümdeki kaş ve dudak üstü için bu tarihleri dikkate alarak epilasyon yapmak istiyorum. İple alıyorum. Bu tarihler dışında çıkan tüyleri hiç almıyor musunuz? Yani sadece bu tarihlerde mi epilasyon yapılabilir? Bir sonraki epilasyon tarihine kadar arada çıkan tüyleri ne yapıyorsunuz?

Çok acilse küçülen faz aralığında alabilirsin canım..

Ben bunu yeni görüyorum ve merak ettim ay_perisi anladığım kadarıyla sen 2013 ten beri bunu uyguluyorsun peki tüylerde yüzde kaçlık azalma oldu ?

Ben bunu yeni görüyorum ve merak ettim ay_perisi anladığım kadarıyla sen 2013 ten beri bunu uyguluyorsun peki tüylerde yüzde kaçlık azalma oldu ?
Canım şu an hamileyim. Tüylerim hiç uzamıyor. Aylardır temz temiz dolanıyorum :) hamilelik sonrası belli olur.

Ay bu arada her an doğum yapabilirim. Bebek iriymiş taşıyamıyorum artkk. Erken doğum olmasın diye 2 gün yatırdılar hastanede. Ama artık pes ediyorum. Yarın sabah kontrole gideceğim. Beveğin durumu iyiyse alın benden buraya kadar diyeceğim.. dua edin..

bende bi kaç aydır eldiven ve agda kullanıyorum bikini bölgeme zaten koltuk altı ve bacaklarımı makine uyguluyodum ama makinem bozulunca agdaya gecim. bikini bölgemide 2 aydır falan eldivenle ve agdayla almaya calişıyorum tamemen temizlenmiyo malesef bide hamilelikten dolayı göremiyorum aynada işe yaramıyo zaten. aslında takvime uymayı çok istiyorum ama hep aldıktan sonra aklıma geliyo dün almıştım bugün aklıma geldi bakmak ne güzel yarınmış alma günü ama kaçırdım merak ettigim bi faydası olur mu yinede. bide hangi agdayı önerirsiniz

Ne güzel bende deneyeceğim bakalım ümitlendim Mesela artık inceldi mi tüylerin nasıl
Allah yardımcın olsun canım inş kolay bir doğum olur sağlıcakla doğar

Dua ediyorum canım sağlıcakla gelsin bebiş

Malesef daha yeni almıştım ama yinede az çıkanlar var artık onlardan başlıyayım bir sonraki ay tamamen uyacağım takvime yeterki kurtulalım
Aynen devam. Arada bir mecburiyet olsa ve tarihlere uyulması bile sonrasında yine devam sabırla. Faydasını görüyorum Maşallah.

Miyav_su Bende bugün 18.00 sonra alıyorum inşallah bir iş karışmazsa.

Yaptıysan şifa olsun canım.

S Sonsuzzzz bir bakar mısın, Martta ay, dolunaydan sonra başak burcunda kısa bir süre küçülüyor. O saatlerde epilasyon yapılmaz mı? Aşağıda yazdım gün ve saatleri.

1. Tarihler

12 Mart Pazar 16:55 başlangıç

13 Mart Pazartesi 07:28 bitiş.

2. Tarihler

20 Mart Pazartesi 18:30 başlangıç

23 Mart Perşembe 04:28 bitiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…