Dolunay epilasyonu

Aynen devam. Arada bir mecburiyet olsa ve tarihlere uyulması bile sonrasında yine devam sabırla. Faydasını görüyorum Maşallah.:nazar:

Miyav_su Miyav_su Bende bugün 18.00 sonra alıyorum inşallah bir iş karışmazsa.

Yaptıysan şifa olsun canım.
Sağol canım yaptım şimdi de mart 20 başlıyor 23 bitiyormuş aklında olsun @ay_perisi sayfa başına yazmış

Saçımı kel yapacağım egzama var :KK43: hızlı uzatmak için mart ayında ne zaman kesmem lazım sacimi lütfen yardımcı olurmusunuz

En azından kısa kestiririm losyonum için
Mart ayında hangi tarihte hangi saat diliminde saçımı kesmem lazım acil yardımcı olurmusunuz

En azından kısa kestiririm losyonum için
Mart ayında hangi tarihte hangi saat diliminde saçımı kesmem lazım acil yardımcı olurmusunuz

Dün ve bugün sabaha kadarmış ama süre bitti. 2. Tarihleri hesapladım senin için 9 veya 10 Martta istediğin saatte kestirebilirsin. Geçmiş olsun.

" Saç Kesimi - Hızlı Uzayan Tırnak Kesimi TARİHLERİ, MART 2017"

"8 MART 2017, 19:45 Başlangıç

11 MART 2017, 00:07 Bitiş."

" Saç Kesimi - Hızlı Uzayan Tırnak Kesimi TARİHLERİ " Hesaplaması : Ay KOÇ-ASLAN burçlarında büyüdüğünde saç kesim tarihi gelmiş demektir. Yine yukarıdaki gibi ok işaretini ay işaretinin üzerine getirin ama tıklamayın. AZALAN AY diyorsa küçülen fazdayız demektir, YÜKSELEN AY derse büyüyen fazdayız demektir. Bu sefer bize lazım olan, resmin YÜKSELEN AY demesi. Yükselen ay ve KOÇ-ASLAN burçlarından biri aynı günde bulunuyorsa saç kesimi yapacağız. Yine başlangıç saatine 1 saat ekleyerek hesaplamamızı yapmış oluyoruz. Tabii o an adetliysek yapmıyoruz..

Kızlar kusura bakmayın. 10 şubatta sancım tuttu ve 22.00 sularında doğum yaptım. 35 haftalık doğum yaptığım için bebeğimin ciğerleri gelişmemişti. 16 gün yoğunbakımda kaldı bebeğim. Şükür şu an evimizdeyiz.

derindenizlerden derindenizlerden bacım tarihlerin verildiği sitedeki verilen tüm tarihleri ilk sayfaya yazmıştım kusura bakma burada değildim cevap veremedim. Ekim dikim konusunda ise pek bilgi sahibi değilim o yüzden yanıltmak istemem seni. Ama ay takvimi sitesinde ekim dikim için iyi zamanları gösteriyor site. Ne derece doğrudur bilmem. Senin için araştırırdım bu konuyu ama artık iki bebek sahibiyim :) int e girmek lüks oldu :))

Kızlar kusura bakmayın. 10 şubatta sancım tuttu ve 22.00 sularında doğum yaptım. 35 haftalık doğum yaptığım için bebeğimin ciğerleri gelişmemişti. 16 gün yoğunbakımda kaldı bebeğim. Şükür şu an evimizdeyiz.

derindenizlerden derindenizlerden bacım tarihlerin verildiği sitedeki verilen tüm tarihleri ilk sayfaya yazmıştım kusura bakma burada değildim cevap veremedim. Ekim dikim konusunda ise pek bilgi sahibi değilim o yüzden yanıltmak istemem seni. Ama ay takvimi sitesinde ekim dikim için iyi zamanları gösteriyor site. Ne derece doğrudur bilmem. Senin için araştırırdım bu konuyu ama artık iki bebek sahibiyim :) int e girmek lüks oldu :))
Kardeşim geçmiş olsun ve gözün aydın, "Vatana Millete Hayırlı Evlat" olsun İnşallah. Ben seninkini görmeden hesapladım ama ilk olarak çok kısa bir süre daha var. Tam dolunaydan geçiş zamanı. Tereddüte düştüm seninkini görünce, yazmamışsın o ilk kısa tarihi, acaba gözünden mi kaçtı yoksa o zamanı baz almıyor muyuz diye?

S Sonsuzzzz bir bakar mısın, Martta ay, dolunaydan sonra başak burcunda kısa bir süre küçülüyor. O saatlerde epilasyon yapılmaz mı? Aşağıda yazdım gün ve saatleri.

1. Tarihler

12 Mart Pazar 16:55 başlangıç

13 Mart Pazartesi 07:28 bitiş.

2. Tarihler

20 Mart Pazartesi 18:30 başlangıç

23 Mart Perşembe 04:28 bitiş.

12 mart 16.55 te dolunay var. Dolunay olunca 1 gün + 1 saat ekliyoruz. Yani ;

Başlangıç 13 Mart 17.55
Bitiş 14 Mart 07.28 olacak..

Kardeşim geçmiş olsun ve gözün aydın, "Vatana Millete Hayırlı Evlat" olsun İnşallah. Ben seninkini görmeden hesapladım ama ilk olarak çok kısa bir süre daha var. Tam dolunaydan geçiş zamanı. Tereddüte düştüm seninkini görünce, yazmamışsın o ilk kısa tarihi, acaba gözünden mi kaçtı yoksa o zamanı baz almıyor muyuz diye?
Amin . Allah razı olsun canım :)

Gözümden kaçmış düzelttim Canım :)

Amin . Allah razı olsun canım :)

Gözümden kaçmış düzelttim Canım :)

öncelikle tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün...

bu başlıkta yazılanları 250. sayfaya kadar okuyabildim.gerisini okuyamadım.Sen farklı yöntem uygulayanları bi kenara yazıyordun.sonuç ne oldu.limon -tuz,sirke,soğan suy,kantaron yağı, vb ....bu yöntemlerden hangisi etkili oluyor.limon tuz olayını denemek istiyorum.biryan etkisi ,zararı oluyor mu?

Canım emin misin? 13 Mart sabah 07.28 da, ay terazi burcuna geçiyor ve daha önce dolunaydan burca geçişte 1 gün eklemiyorduk sanki???

kozmik bakım sitesinde tarihler 12 Mart 2017 18.55’ten 13 Mart 2017 03.28’e kadar diye yazmışlar.burda 13.03.2017 17:55 - 14.03.2017 07:28 diye yazılmış.hangisi doğru .mutlaka dolunay epilasyonu yöntemini uygulamak istiyorum.tarihler arasında ortak bir saat olsaydı .o saatte yapardım.hangisi doğru acaba?

kozmik bakım sitesinde tarihler 12 Mart 2017 18.55’ten 13 Mart 2017 03.28’e kadar diye yazmışlar.burda 13.03.2017 17:55 - 14.03.2017 07:28 diye yazılmış.hangisi doğru .mutlaka dolunay epilasyonu yöntemini uygulamak istiyorum.tarihler arasında ortak bir saat olsaydı .o saatte yapardım.hangisi doğru acaba?
Ben, 17 şubatta hesaplayıp burada paylaştım ilk tarihi ama ay perisi yoğunluktan atlamış daha sonra da kafası karıştı herhalde 13 ü yazmış ben de 12 si hesapladım, tekrar yazayım.

1. Tarihler

12 Mart Pazar 17:55 başlangıç

2. Tarihler

Ben, 17 şubatta hesaplayıp burada paylaştım ilk tarihi ama ay perisi yoğunluktan atlamış daha sonra da kafası karıştı herhalde 13 ü yazmış ben de 12 si hesapladım, tekrar yazayım.

1. Tarihler

12 Mart Pazar 17:55 başlangıç

2. Tarihler

cevapverdiğin için teşekkürler.bu işlerden hiç anlamıyorum.ama yöntemi mutlaka uygulamaya karar vermiştim.az zaman kaldı.bugün ilk sayfada yazan bunun nasıl hesaplandığı kısmına baktım..rhythmofnature sitesinde baktım .dediğin gibi 13 mart pazartesi 7:28 de bitmesi gerekir.terazi burcuna geçiyor.12 mart bana çok uyuyor.ama tam başlangıç saat konusunda emin misin?17:55 mi ,yoksa ona 1 saat ekleyip 18:55 mi olması gerekir
bi de o sitede ayın 13ünden sonrasında terazi burcunda olmasına rağmen epilasyon yapılması için uygun simgesi var.bu doğru olabilr mi sence

Canım emin misin? 13 Mart sabah 07.28 da, ay terazi burcuna geçiyor ve daha önce dolunaydan burca geçişte 1 gün eklemiyorduk sanki???

cevapverdiğin için teşekkürler.bu işlerden hiç anlamıyorum.ama yöntemi mutlaka uygulamaya karar vermiştim.az zaman kaldı.bugün ilk sayfada yazan bunun nasıl hesaplandığı kısmına baktım..rhythmofnature sitesinde baktım .dediğin gibi 13 mart pazartesi 7:28 de bitmesi gerekir.terazi burcuna geçiyor.12 mart bana çok uyuyor.ama tam başlangıç saat konusunda emin misin?17:55 mi ,yoksa ona 1 saat ekleyip 18:55 mi olması gerekir
bi de o sitede ayın 13ünden sonrasında terazi burcunda olmasına rağmen epilasyon yapılması için uygun simgesi var.bu doğru olabilr mi sence

derindenizlerden derindenizlerden canım dolunayın etkisinden tamamen kurtulmak için 1 günü kesin geçmesi gerekiyor. O yüzden Başlangıç Tarih 13 Mart. Saate de 1 saat ekleyince tamamdır.

melis akhan melis akhan canım o siteye sadece tarih ve saate bakmak için giriyoruz. Doğru bakım bilgilerini vermiyor site maalesef.. ve üyeler düzenli bilgi vermediği için ekstra azaltma yöntemlerini takibi bıraktım ki belirli bir yöntem yok azaltan zannımca..

X