Dolunay epilasyonu

Aklandık paklandık mı kızlarr? gece gece uğraştım, bu gün bütün sırtım tutulmuş valla..

Ya misafir gelmedi ama çocuklar vardı evde habire kapıya dayanıyorlardı napıyosun içerdeeee diye!!!! Kolumu ve yarım bacağı anca alabildim.haftaya gerisini yapıcam artık. :KK43: bu arada Allah mesut etsin :)

Son düzenleme:
Canım sana birşey sorucaktım benim adetim ayın 14 ünden 21 ne kadar oluor ben ne zaman yapiim ağdamı :KK17:

Yaa ben fransada yaşıyorum acaba ayın şekilleri ve saatleri Türkiye'yle aynı mı olur acaba

Ha birde Türkiye'yle Fransa'nın arasinda 1 saat fark var (yani türkiyede saat 15.00 sa fransada 14.00 )

21 i akşam 19.35 e kadar zamanın var. bu saatten önce biterse 19.35 e kadar ağdanı yapabilirsin bacım :KK54:

saat farkına gelince : burda 14.00 da başlayacak diyorsa orda saat farkı 1 saat ise 15.00 da başlayacaktır :KK54:

Allah mutlu etsin ikinizide çizelgenin urlunu verebilirmisiniz

kullanıcı kontrol paneli var sayfanın yukarı sağ kısmında. oraya tıklayınca sağ tarafta profili düzenle yazısına tıkla. en aşağı in ;

hitap şekliniz, özel gün türü - tarihini seç ve görsel resim numarasını seç ve aşağıda değişiklikleri kaydet kısmından kaydet bacım :KK54:

Merhabalar
Bu tarihler neye gore ayarlaniyor? Ben biraz okudum ama anlamadim. Cumartesi aksam epilasyon yapmistim ben. Dolunay epilasyonun tarihleri nasil oluyor? Ben kacirdimmi yanlis zamandami yaptim? Faydalari neler birde? Cok sordum insallah cevaplarsiniz :))

Ben simdi ilk sayfayi okudum . Hazirlayan arkadasa cookk tesekkurler. Simdi bir sorum var. Ben ayin 12sinde gece yaompmistim epilasyonumu. Ve 13 u gecede adetim basladi. Tarih tutuyor ama adetime bir gun vardi faydasi olmayacakmi?

21 i akşam 19.35 e kadar zamanın var. bu saatten önce biterse 19.35 e kadar ağdanı yapabilirsin bacım :KK54:

saat farkına gelince : burda 14.00 da başlayacak diyorsa orda saat farkı 1 saat ise 15.00 da başlayacaktır :KK54:

Ay perisi banada cvp verir misin :)

Ben simdi ilk sayfayi okudum . Hazirlayan arkadasa cookk tesekkurler. Simdi bir sorum var. Ben ayin 12sinde gece yaompmistim epilasyonumu. Ve 13 u gecede adetim basladi. Tarih tutuyor ama adetime bir gun vardi faydasi olmayacakmi?

tam tarihte yapmışsın ama adetine en az 3 gün olması lazım ağda yapabilmek için, seninki ertesi gün olmuş. o yüzden kötü etkilenir tüylerin, çünkü adetliyken hormonlar tavan yapar ve tüylerin hızlı ve sert çıkar :KK31: yani faydasından çok zararı olacaktır :KK14: bi dahakine dikkat et. zamanın nasıl hesaplandığı tarihlerin aşağısına in hepsi yazar teker teker :KK54: ben zaten her ay yeniliyorum tarihleri evlenince aksayabilir belki. o yüzden hesaplama yöntemini yazdım siz kolayca hesaplayın diye :KK54:

X