Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ben fransada yaşıyorum acaba ayın şekilleri ve saatleri Türkiye'yle aynı mı olur acaba
çizelgeyi kaldırsam mı ne yapsam gördükçe heyecan basıyor ama kaldırsam da meraktan çatlarım
çizelgeyi kaldırsam mı ne yapsam gördükçe heyecan basıyor ama kaldırsam da meraktan çatlarım
bende onun gibi bir eşe sahip olduğum için çok şanslıyım, Rabbim daim etsin İnşallah :123:
Canım sana birşey sorucaktım benim adetim ayın 14 ünden 21 ne kadar oluor ben ne zaman yapiim ağdamı
Yaa ben fransada yaşıyorum acaba ayın şekilleri ve saatleri Türkiye'yle aynı mı olur acaba
Ha birde Türkiye'yle Fransa'nın arasinda 1 saat fark var (yani türkiyede saat 15.00 sa fransada 14.00 )
Aklandık paklandık mı kızlarr? gece gece uğraştım, bu gün bütün sırtım tutulmuş valla..
Allah mutlu etsin ikinizide çizelgenin urlunu verebilirmisiniz
sakın kaldırma bu kız ne zaman evlendigi diye düşünmeyelim
amin canım rabbim kem gözlerden fesat insanlardan korusun sizi
Ya misafir gelmedi ama çocuklar vardı evde habire kapıya dayanıyorlardı napıyosun içerdeeee diye!!!! Kolumu ve yarım bacağı anca alabildim.haftaya gerisini yapıcam artık. bu arada Allah mesut etsin :)
21 i akşam 19.35 e kadar zamanın var. bu saatten önce biterse 19.35 e kadar ağdanı yapabilirsin bacım
saat farkına gelince : burda 14.00 da başlayacak diyorsa orda saat farkı 1 saat ise 15.00 da başlayacaktır
Amin bacım İnşallah hepimizi korusun
Ben simdi ilk sayfayi okudum . Hazirlayan arkadasa cookk tesekkurler. Simdi bir sorum var. Ben ayin 12sinde gece yaompmistim epilasyonumu. Ve 13 u gecede adetim basladi. Tarih tutuyor ama adetime bir gun vardi faydasi olmayacakmi?
amin bacım ben agdayı ctesi yaptım ertesi gün yani dün yine adetim geldi vucudum bu aralar normal degil gecen ayda böyle oldu pericik kılları etkiler mi ????:26::26::26::26::26: