Dolunay epilasyonu

AY PERİSİİ MAYIS AYI İÇİN :)) epilasyon tarihlerini dört gözle bekliyoruz ve şükranlarımızı sunuyoruz :KK16::KK54:[/COLOR]​

:KK49: en birici benim :KK33:
ama saçlarını uzatmak isteyenlere tavsiyem yapacakları bakımlarla kesim tarihlerine dikkat etmeleri şimdi herkes saçıma yaptığım bakımları ve nasıl bu kadar uzattığumı soruyor:KK53: Geçen ay kuaföre tarif ve tarihleri verdim:KK51:
Teşekkürler pericik:KK16:

yeak yeaaa kimmiş en birinci ? benmişim meğerse :110:

uzayan saçlarında hayırlı olsun bacım da saç konusunda da en birinci benim herhalde kalçalarımı geçiyor :KK12:

yeak yeaaa kimmiş en birinci ? benmişim meğerse :110:

uzayan saçlarında hayırlı olsun bacım da saç konusunda da en birinci benim herhalde kalçalarımı geçiyor :KK12:

Bu tarihleri vererek bilgilendiren sensin tabiki deEn Büyük KK
Benim de kalçaya değiyordu kestirdim bilerek kilo almamı engelliyor diye tam bel kıvrımımın altında:KK53: Maşa yaptığımda tam belimde:KK49:

Peki ay perisi :)) saçımı kestircemde .. İnternetten baktım 6 mayıs uygun diyo sencede uygun mu ? Sağlıklı saçlarım olsun istiyorum:KK31:

Peki ay perisi :)) saçımı kestircemde .. İnternetten baktım 6 mayıs uygun diyo sencede uygun mu ? Sağlıklı saçlarım olsun istiyorum:KK31:

ayın ASLAN burcunda büyüdüğü günler kaçırılmaması gereken en önemli saç kesim günüdür. bu sadece saçını uzatır. küçülen fazın aslan burcunda kesim yaparsan uzama yavaşlar fakat güçlenir. biraz ters gibi ama böyle :KK19:

ben düğün stresi diye düşünüyorum :44:

Canım en güncel seni gördümn yazayım dedim ılık ağda aldım acaba bu ağda sirle aynımı ve nasıl yapacağım anlamadım üstünde ince yapıştırıp bezle çekin diyor? Bu klasik el ağdasımı yoksa kağıtla yapılanmı???

canım en güncel seni gördümn yazayım dedim ılık ağda aldım acaba bu ağda sirle aynımı ve nasıl yapacağım anlamadım üstünde ince yapıştırıp bezle çekin diyor? Bu klasik el ağdasımı yoksa kağıtla. Yapılanmı???
cabım marketteb satılan ağdalarda şeker var oda kıl köklerini güçlendirir sen kuaför malzemeleri satılan yerden alıcaksın

Arkadaslar konuya yeni dahil oldum. Bircok arkadasim olumlu sonuc almis. Tuy sorunundan muzdaribim.evliyim ve cok zorr :KK43: Bu ay mayista hangi tarihler oneriliyor. Ayrica bugun adetim basladi. 4 gun suruyor. Yardim lutfennn.

X