- 24 Haziran 2013
- 264
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en birici benim
ama saçlarını uzatmak isteyenlere tavsiyem yapacakları bakımlarla kesim tarihlerine dikkat etmeleri şimdi herkes saçıma yaptığım bakımları ve nasıl bu kadar uzattığumı soruyor Geçen ay kuaföre tarif ve tarihleri verdim
Teşekkürler pericik
We bende tuylerimden arindim
oh bee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
AY PERİSİİ MAYIS AYI İÇİN :)) epilasyon tarihlerini dört gözle bekliyoruz ve şükranlarımızı sunuyoruz [/COLOR]
yeak yeaaa kimmiş en birinci ? benmişim meğerse
uzayan saçlarında hayırlı olsun bacım da saç konusunda da en birinci benim herhalde kalçalarımı geçiyor
Peki ay perisi :)) saçımı kestircemde .. İnternetten baktım 6 mayıs uygun diyo sencede uygun mu ? Sağlıklı saçlarım olsun istiyorum
Emeğinize sağlık, bende bekliyorum Mayis ayını. Nisan ayında tarihleri tutturamadim hiç
Bu tarihleri vererek bilgilendiren sensin tabiki de
Benim de kalçaya değiyordu kestirdim bilerek kilo almamı engelliyor diye tam bel kıvrımımın altında Maşa yaptığımda tam belimde
benondan mı 6 kilo verdim 53 e düştüm
ahhh bir de ben verebilsem şu kiloları yahu
ben düğün stresi diye düşünüyorum :44:
benondan mı 6 kilo verdim 53 e düştüm
cabım marketteb satılan ağdalarda şeker var oda kıl köklerini güçlendirir sen kuaför malzemeleri satılan yerden alıcaksıncanım en güncel seni gördümn yazayım dedim ılık ağda aldım acaba bu ağda sirle aynımı ve nasıl yapacağım anlamadım üstünde ince yapıştırıp bezle çekin diyor? Bu klasik el ağdasımı yoksa kağıtla. Yapılanmı???
oh bacım bal kaymak olmuşsun, şifa olsun hepimize
cabım marketteb satılan ağdalarda şeker var oda kıl köklerini güçlendirir sen kuaför malzemeleri satılan yerden alıcaksın
Burda nerede oldugunu bilmiyorumki :/