larcivet başörtüm var o yerlidir
tamam varmış işte bende kapalı olduğum için ve işyeri soğuk olduğu için pardesü ile duruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
larcivet başörtüm var o yerlidir
bitanem benim Rabbim acil şifalar versin yanındayız her daim bacım, döner dönmez haber ver olur mu şimdiden geçmiş olsun bacım
Sana ve dua eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim canım, döndüm sonunda. Şimdi patoloji raporunu bekliyorum, İNŞALLAH tertemiz çıkar.
ay perisi sence bu 31 aralıkta başlayan tarihin 2 ocağa kadar sürme ihtimali var mı? çarşamba 1 ocakta her yer kapalı olur ancak perşembe açılır
ilk ben söylimmmm.. benim yengeç nişanlım kovaa.. :26:
Bağımsızlığına düşkün kova siteme, imaya ve iğneleme gibi şeylere asla dayanamaz. Ayrıca bir kova için akıl, zeka çok önemlidir. Kovayla uzun yıllar evli kalmak istiyorsanız ya çok zeki olmalısınız yada kendinizi yetiştirmelisiniz. Özgürlüğünü kısıtlamanın karşılığında yengeç, sana rahat bir yuva sunar. Sürekli kısıtlanmak sinirlerini ve dengeni bozabilir. Belki de evlenmeden önce tekrar düşünmelisin.
teşekkür ediyorum.. gerçekten bu aralar epey gerginiz.. sitem ve imalar kısmı çok doğru :26:
gerginlik ,sinir, stres sevgiyi yıpratır. biraz daha rahat olun, herşeyi kafaya takmayın mutlu olmaya çalışın ve karşınızdakini mutlu edin. karşınızdaki mutlu oldukça o da sizi mutlu edecektir artık
aslında yan yanayken böyle problemler yaşamıyorduk ama askere gittikten sonra iyice asabi oldu.. anlamsız şeyleri sorun haline getirir oldu.. ben onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum ama o bir türlü mutlu olamıyor
yoğurdum askerlik anılarını anlatıyordu da orda hep böyle olurmuş, farklı bir ortam çevresi yakınları yanında değil, özlem var. sabırlı olun lütfen. nasıl bari askerliği bitmek üzere mi ?
52 günümüz kaldı :18: geldikten sonra normale dönerse iyi de dönmezse işimiz var..
döner İnşallah bacım merak etme, biraz daha olgunlaşır ailenin kıymetini anlar. hemkolay değil bunca süre kimsesiz kalmak, kendini onun yerine koy birde , çok zor durum çooook
canım benim kesinlikle çok zor bir durum olduğunu bildiğim için bunca zaman alttan aldım ama işte benim de bir sabrım var inşallah dediğin gibi olur olgunlaşır ve kıymet bilir
kim askerden döndüyse %95 i olgunlaşıp adam olur
inşallah benimki de o % 95 lik kısımda olur