• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Hareketleri: Gerçekleşmesini istediğiniz şeyleri gerçekleşmiş gibi hayal edin.Gözlerinizi kapatın ve hayalinizin devamlılığını sağlayın.Hatta o hayaliniz gerçekleştiği zaman olacak diğer seyleri de bir sinema filmi gibi zihninizden izleyin.Hayalinizi canlı bir şekilde izleyin..

GÜNÜN RENGİ: KIRMIZI

GÜNÜN OLUMLAMASI: BEN HER AN SAGLAM ADIMLAR ATTIĞIMIN FARKINDAYIM.

KAYNAK : http://www.nuraysayarishop.com/

Evet kızlar bugünün olumlaması ve ekstraları böyle :16: ve ne oldu anlatayım. tam olumlamaları araştırırken içimden dedim ki keşke bugünün rengi KIRMIZI olsa, çünkü bugün kırmızı ruj sürmem çok mutlu etmişti beni ve sanki farklı duruyordu bende :53: ve günün renginin kırmızı olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım :52:

Son düzenleme:
ay perisi sence bu 31 aralıkta başlayan tarihin 2 ocağa kadar sürme ihtimali var mı? çarşamba 1 ocakta her yer kapalı olur ancak perşembe açılır :(

olumlama vermemiş nuray sayari bugün, evlilikte burç uyumları isteyenler kendisi ve eşinin / sevgilisinin burcunu söylesin bakem :51:

ilk ben söylimmmm.. benim yengeç nişanlım kovaa.. :26:

Bağımsızlığına düşkün kova siteme, imaya ve iğneleme gibi şeylere asla dayanamaz. Ayrıca bir kova için akıl, zeka çok önemlidir. Kovayla uzun yıllar evli kalmak istiyorsanız ya çok zeki olmalısınız yada kendinizi yetiştirmelisiniz. Özgürlüğünü kısıtlamanın karşılığında yengeç, sana rahat bir yuva sunar. Sürekli kısıtlanmak sinirlerini ve dengeni bozabilir. Belki de evlenmeden önce tekrar düşünmelisin. :54:

Son düzenleme:
ben akrep, yoğurdum ise yengeç :16:

İki burcun su grubunda olmasından dolayı her iki burçta da sezgiler çok güçlüdür, bu sebeple yengeç duygularınızı hissedip ona göre hareket edecek, birlikteliğiniz boyunca sizi mutlu etmek için istediğinizden fazlasını sunacaktır. Ruh eşinizdir! Muhteşem uyumlu evlilik hayatınız olur. Tutkulu, sevgi dolu uzun soluklu bir ilişki olur. Akreple inatlaşmayın, onu kıskandırmayın birde sakın köşeye sıkıştırmayın. :23:

Bağımsızlığına düşkün kova siteme, imaya ve iğneleme gibi şeylere asla dayanamaz. Ayrıca bir kova için akıl, zeka çok önemlidir. Kovayla uzun yıllar evli kalmak istiyorsanız ya çok zeki olmalısınız yada kendinizi yetiştirmelisiniz. Özgürlüğünü kısıtlamanın karşılığında yengeç, sana rahat bir yuva sunar. Sürekli kısıtlanmak sinirlerini ve dengeni bozabilir. Belki de evlenmeden önce tekrar düşünmelisin. :54:

teşekkür ediyorum.. gerçekten bu aralar epey gerginiz.. sitem ve imalar kısmı çok doğru :26:

teşekkür ediyorum.. gerçekten bu aralar epey gerginiz.. sitem ve imalar kısmı çok doğru :26:

gerginlik ,sinir, stres sevgiyi yıpratır. biraz daha rahat olun, herşeyi kafaya takmayın mutlu olmaya çalışın ve karşınızdakini mutlu edin. karşınızdaki mutlu oldukça o da sizi mutlu edecektir artık :54:

gerginlik ,sinir, stres sevgiyi yıpratır. biraz daha rahat olun, herşeyi kafaya takmayın mutlu olmaya çalışın ve karşınızdakini mutlu edin. karşınızdaki mutlu oldukça o da sizi mutlu edecektir artık :54:

aslında yan yanayken böyle problemler yaşamıyorduk ama askere gittikten sonra iyice asabi oldu.. anlamsız şeyleri sorun haline getirir oldu.. ben onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum ama o bir türlü mutlu olamıyor :50:

aslında yan yanayken böyle problemler yaşamıyorduk ama askere gittikten sonra iyice asabi oldu.. anlamsız şeyleri sorun haline getirir oldu.. ben onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum ama o bir türlü mutlu olamıyor :50:

yoğurdum askerlik anılarını anlatıyordu da orda hep böyle olurmuş, farklı bir ortam çevresi yakınları yanında değil, özlem var. sabırlı olun lütfen. nasıl bari askerliği bitmek üzere mi ?

Son düzenleme:
yoğurdum askerlik anılarını anlatıyordu da orda hep böyle olurmuş, farklı bir ortam çevresi yakınları yanında değil, özlem var. sabırlı olun lütfen. nasıl bari askerliği bitmek üzere mi ?

52 günümüz kaldı :18: geldikten sonra normale dönerse iyi de dönmezse işimiz var..

döner İnşallah bacım merak etme, biraz daha olgunlaşır ailenin kıymetini anlar. hemkolay değil bunca süre kimsesiz kalmak, kendini onun yerine koy birde , çok zor durum çooook :43:

canım benim kesinlikle çok zor bir durum olduğunu bildiğim için bunca zaman alttan aldım ama işte benim de bir sabrım var :5:inşallah dediğin gibi olur olgunlaşır ve kıymet bilir :31:

Back