• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım bugün herkes dertli bende hiç iyi değilim niye böyle oluyoki :( neyin var senin ?

Annem olsa duysa dediklerini, sus kız deli deli konuşma koş mutfağa salatayı yap da yemek yiyelim derdi:9:

Havalardan canım insanı karamsar yapıyor :43:

havalardan yoksa hiç bir sorunum yok kızlar, mesela bugün de acayip mutluyum :16: buraya bir kar yağdı sormayın gitsin :52:

bilmiyorum işte :43: buralardan gidesim var, gidip bi banka uzanıp soğuktan ölesim var :14:

havadan canım havadan sıkma canını geçer :31:

Annem olsa duysa dediklerini, sus kız deli deli konuşma koş mutfağa salatayı yap da yemek yiyelim derdi:9:

Havalardan canım insanı karamsar yapıyor :43:

benimki olsa, '' kendini dinleyip durma git kitap falan oku'' der :9:

Epilasyon sonrası farklı yöntemler uygulayan arkadaşlardan olumlu sonuç alan var mı ?
Hangisini öneririsini ?

Epilasyon sonrası farklı yöntemler uygulayan arkadaşlardan olumlu sonuç alan var mı ?
Hangisini öneririsini ?

ben limon tuz sürdüm bir süre de, çok canımı yaktığından bıraktım
üstleri epey azaltmıştı ama dedim ya çok yaktı beni sadece sürdüm sürüp ovalayamadım bile :(

üstleri epey azaltmıştı ama dedim ya çok yaktı beni sadece sürdüm sürüp ovalayamadım bile :(

aynen limon ve tuz çok yakıyo ama işe yaradığına inanıyorum,elimdn geldkçe yapmaya çalışıyorum, bazen de elma sirkesi sürerim o da asitli ya hani kökleri yakma ihtimali var:)

aynen limon ve tuz çok yakıyo ama işe yaradığına inanıyorum,elimdn geldkçe yapmaya çalışıyorum, bazen de elma sirkesi sürerim o da asitli ya hani kökleri yakma ihtimali var:)

sirke konusunu bilemiyorum denemedim ama inşallah bir dahaki epilasyonda tekrar tuz limonu yapmak istiyorum:31:

Hangisini öneririsini ?

sirke konusunu bilemiyorum denemedim ama inşallah bir dahaki epilasyonda tekrar tuz limonu yapmak istiyorum:31:

limon + tuz yapanlara her zaman hayran kalmışımdır, ne tür bi psikopatlıklıktır bu ya :52:

Back