- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
valla benim yoğurdum %95 lik kısımda![]()
o zaman maaşallah senin yoğurduna

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benim yoğurdum %95 lik kısımda![]()
ay perisi sence bu 31 aralıkta başlayan tarihin 2 ocağa kadar sürme ihtimali var mı? çarşamba 1 ocakta her yer kapalı olur ancak perşembe açılır![]()
canım 2 ocak 19.00 gibi bitecek![]()
canım 2 ocak 19.00 gibi bitecek![]()
çok büyük geçmiş olsun bacım, umarım sonuçlar temiz çıkar![]()
ooof ofiçim çok dertli gibi sanki
![]()
Hayrola periiiii:44:
ooof ofiçim çok dertli gibi sanki
![]()
bilmiyorum işteburalardan gidesim var, gidip bi banka uzanıp soğuktan ölesim var
![]()
bilmiyorum işteburalardan gidesim var, gidip bi banka uzanıp soğuktan ölesim var
![]()
Canım bugün herkes dertli bende hiç iyi değilim niye böyle oluyokineyin var senin ?
Annem olsa duysa dediklerini, sus kız deli deli konuşma koş mutfağa salatayı yap da yemek yiyelim derdi
Havalardan canım insanı karamsar yapıyor![]()
Benim de sana surdan bir tane patlatasim var Pericim![]()
![]()
Annem olsa duysa dediklerini, sus kız deli deli konuşma koş mutfağa salatayı yap da yemek yiyelim derdi
Havalardan canım insanı karamsar yapıyor![]()
Epilasyon sonrası farklı yöntemler uygulayan arkadaşlardan olumlu sonuç alan var mı ?
Hangisini öneririsini ?
ben limon tuz sürdüm bir süre de, çok canımı yaktığından bıraktım
üstleri epey azaltmıştı ama dedim ya çok yaktı beni sadece sürdüm sürüp ovalayamadım bile![]()
aynen limon ve tuz çok yakıyo ama işe yaradığına inanıyorum,elimdn geldkçe yapmaya çalışıyorum, bazen de elma sirkesi sürerim o da asitli ya hani kökleri yakma ihtimali var:)
havadan canım havadan sıkma canını geçer
benimki olsa, '' kendini dinleyip durma git kitap falan oku'' der![]()
Epilasyon sonrası farklı yöntemler uygulayan arkadaşlardan olumlu sonuç alan var mı ?
Hangisini öneririsini ?
ben limon tuz sürdüm bir süre de, çok canımı yaktığından bıraktım
üstleri epey azaltmıştı ama dedim ya çok yaktı beni sadece sürdüm sürüp ovalayamadım bile![]()
aynen limon ve tuz çok yakıyo ama işe yaradığına inanıyorum,elimdn geldkçe yapmaya çalışıyorum, bazen de elma sirkesi sürerim o da asitli ya hani kökleri yakma ihtimali var:)
sirke konusunu bilemiyorum denemedim ama inşallah bir dahaki epilasyonda tekrar tuz limonu yapmak istiyorum![]()