- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
valla benim yoğurdum %95 lik kısımda
o zaman maaşallah senin yoğurduna %5 lik kısım çok ürkütücü :18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla benim yoğurdum %95 lik kısımda
ay perisi sence bu 31 aralıkta başlayan tarihin 2 ocağa kadar sürme ihtimali var mı? çarşamba 1 ocakta her yer kapalı olur ancak perşembe açılır
canım 2 ocak 19.00 gibi bitecek
canım 2 ocak 19.00 gibi bitecek
ay çok güzel haber
çok büyük geçmiş olsun bacım, umarım sonuçlar temiz çıkar
ooof of içim çok dertli gibi sanki
Hayrola periiiii:44:
ooof of içim çok dertli gibi sanki
bilmiyorum işte buralardan gidesim var, gidip bi banka uzanıp soğuktan ölesim var
bilmiyorum işte buralardan gidesim var, gidip bi banka uzanıp soğuktan ölesim var
Canım bugün herkes dertli bende hiç iyi değilim niye böyle oluyoki neyin var senin ?
Annem olsa duysa dediklerini, sus kız deli deli konuşma koş mutfağa salatayı yap da yemek yiyelim derdi
Havalardan canım insanı karamsar yapıyor
Benim de sana surdan bir tane patlatasim var Pericim
Annem olsa duysa dediklerini, sus kız deli deli konuşma koş mutfağa salatayı yap da yemek yiyelim derdi
Havalardan canım insanı karamsar yapıyor
Epilasyon sonrası farklı yöntemler uygulayan arkadaşlardan olumlu sonuç alan var mı ?
Hangisini öneririsini ?
ben limon tuz sürdüm bir süre de, çok canımı yaktığından bıraktım
üstleri epey azaltmıştı ama dedim ya çok yaktı beni sadece sürdüm sürüp ovalayamadım bile
aynen limon ve tuz çok yakıyo ama işe yaradığına inanıyorum,elimdn geldkçe yapmaya çalışıyorum, bazen de elma sirkesi sürerim o da asitli ya hani kökleri yakma ihtimali var:)
havadan canım havadan sıkma canını geçer
benimki olsa, '' kendini dinleyip durma git kitap falan oku'' der
Epilasyon sonrası farklı yöntemler uygulayan arkadaşlardan olumlu sonuç alan var mı ?
Hangisini öneririsini ?
ben limon tuz sürdüm bir süre de, çok canımı yaktığından bıraktım
üstleri epey azaltmıştı ama dedim ya çok yaktı beni sadece sürdüm sürüp ovalayamadım bile
aynen limon ve tuz çok yakıyo ama işe yaradığına inanıyorum,elimdn geldkçe yapmaya çalışıyorum, bazen de elma sirkesi sürerim o da asitli ya hani kökleri yakma ihtimali var:)
sirke konusunu bilemiyorum denemedim ama inşallah bir dahaki epilasyonda tekrar tuz limonu yapmak istiyorum