• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perişko cuma ya da cumartesi saçımı kestirmem lazım çok fena bir durumda.
yorumun nedir? :18:

pericim gerçekten zaman la tamamen yok mu oluyor bu tarihlere uyarsak ben 4 5 dir uyuyorum ama geç çıkma olayı var hakkını söylemek lazım ama öyle gözle görülüğr oranda azalma olmadı

ben 1 yıl oldu ay hesabına uyuyom ama 2 ay düzenlise 3 ay es getim
fakat gözle görülür azalma oldu..
zaten koltuk altı artık alacak tüy bile yok bikini bölgeside iyice seyreldi
sende devam et

ayın azalan fazında (ki bu 14 günlük bi süreç) herhangi bi gün ağda yapsak verdiğin tarihlerden daha mı az etki eder tatlım? hani sonuçta bazen tam da o günlere uyamayabiliyoruz .aradaki fark nedir sence?veya uygulamayı bu şekilde de yapanlar varsa fikir verebilirler mi acaba?

ayın azalan fazında (ki bu 14 günlük bi süreç) herhangi bi gün ağda yapsak verdiğin tarihlerden daha mı az etki eder tatlım? hani sonuçta bazen tam da o günlere uyamayabiliyoruz .aradaki fark nedir sence?veya uygulamayı bu şekilde de yapanlar varsa fikir verebilirler mi acaba?

küçülen fazda yapılan epilasyon nötr etkiler.. yani ne azaltır ne de arttırır. olur da ilerde imkansızlıklar dahilinde buralarda olamazsam dolunaydan 1 gün sonra taa ki yeniaya kadar zamanınız olur en azından artmaz tüyleriniz ve bazende farkında olmadan epilasyon tarihine denk gelmiş olur böylece yavaş yavaşta azaltabilirsiniz ben olmadan. Elimden geldiğince tüyo veriyorum geleceğe yönelik, lütfen bu bilgileri unutmayın :54:

pericim gerçekten zaman la tamamen yok mu oluyor bu tarihlere uyarsak ben 4 5 dir uyuyorum ama geç çıkma olayı var hakkını söylemek lazım ama öyle gözle görülüğr oranda azalma olmadı

haydi hayırlı olsun epilasyon bitti :21::21::21::21::21::21:
misgibi oldum ohhh:21::21::21:

ben 1 yıl oldu ay hesabına uyuyom ama 2 ay düzenlise 3 ay es getim
fakat gözle görülür azalma oldu..
zaten koltuk altı artık alacak tüy bile yok bikini bölgeside iyice seyreldi
sende devam et

ohhh bal kaymak olmuşsun ne güzel :23: zelal bacımızın sorusunu da yanıtlamışsın ellerine sağlık bacım bana yardımcı olduğun için :29:

perişko cuma ya da cumartesi saçımı kestirmem lazım çok fena bir durumda.
yorumun nedir? :18:

sarma bacım yorumum şu yönde ;

küçülen fazda yaptırıyorsun saçların hızlı uzamayacak öncelikle. ve sağlıklı da uzamayacaktır ama pazar gününe bırakma yoksa kepeklenme yapar :20: cuma ve cumartesinin olumsuz etkileri bu yönde, olumlu bir etkisi de bulunmuyor :54:

sarma bacım yorumum şu yönde ;

küçülen fazda yaptırıyorsun saçların hızlı uzamayacak öncelikle. ve sağlıklı da uzamayacaktır ama pazar gününe bırakma yoksa kepeklenme yapar :20: cuma ve cumartesinin olumsuz etkileri bu yönde, olumlu bir etkisi de bulunmuyor :54:

cumartesi ağır basıyor ama bilemedim :26:

kızlar tam bilmiyorum ama bende basur gibi bişey olabilir :5: acı yiyince çok ama çok küçük bi şişlik oluşuyor makatta, en son bu durumu 2 yıl önce görmüştüm sanki :44: korkmuyorum çünkü küçücük bi şişlik var, basuru olan var mı ? acı yemekten kaçınmanın dışında ne gibi önerileriniz var :26:

küçülen fazda yapılan epilasyon nötr etkiler.. yani ne azaltır ne de arttırır. olur da ilerde imkansızlıklar dahilinde buralarda olamazsam dolunaydan 1 gün sonra taa ki yeniaya kadar zamanınız olur en azından artmaz tüyleriniz ve bazende farkında olmadan epilasyon tarihine denk gelmiş olur böylece yavaş yavaşta azaltabilirsiniz ben olmadan. Elimden geldiğince tüyo veriyorum geleceğe yönelik, lütfen bu bilgileri unutmayın :54:

cevap için çok saol canım,dolunaya denk getiremezsek azalan faz a denk getirelim o zaman en azından uzamamış olur;) ben bu dolunay a sardım ya inşallah azalacak ve zamanla bitecek istenmeyn tüyler inanıyorum acaba tamamen bitmesi ne kadar sürer??

Back