- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben epilasyon yapmıyorum çünkü görünürde tüy müy yok
pericim gerçekten zaman la tamamen yok mu oluyor bu tarihlere uyarsak ben 4 5 dir uyuyorum ama geç çıkma olayı var hakkını söylemek lazım ama öyle gözle görülüğr oranda azalma olmadı
ayın azalan fazında (ki bu 14 günlük bi süreç) herhangi bi gün ağda yapsak verdiğin tarihlerden daha mı az etki eder tatlım? hani sonuçta bazen tam da o günlere uyamayabiliyoruz .aradaki fark nedir sence?veya uygulamayı bu şekilde de yapanlar varsa fikir verebilirler mi acaba?
pericim gerçekten zaman la tamamen yok mu oluyor bu tarihlere uyarsak ben 4 5 dir uyuyorum ama geç çıkma olayı var hakkını söylemek lazım ama öyle gözle görülüğr oranda azalma olmadı
haydi hayırlı olsun epilasyon bitti
misgibi oldum ohhh
ben 1 yıl oldu ay hesabına uyuyom ama 2 ay düzenlise 3 ay es getim
fakat gözle görülür azalma oldu..
zaten koltuk altı artık alacak tüy bile yok bikini bölgeside iyice seyreldi
sende devam et
perişko cuma ya da cumartesi saçımı kestirmem lazım çok fena bir durumda.
yorumun nedir? :18:
ohhh bal kaymak olmuşsun ne güzel zelal bacımızın sorusunu da yanıtlamışsın ellerine sağlık bacım bana yardımcı olduğun için
sarma bacım yorumum şu yönde ;
küçülen fazda yaptırıyorsun saçların hızlı uzamayacak öncelikle. ve sağlıklı da uzamayacaktır ama pazar gününe bırakma yoksa kepeklenme yapar cuma ve cumartesinin olumsuz etkileri bu yönde, olumlu bir etkisi de bulunmuyor
eneee hoşgeldin bacım aramıza
hoşbulduk :)buradaki kızlarla aynı anda epilasyon yaptığımız düşündükçe gülesim geliyor valla bende işe yararsa sanırım bütün tanıdıklarımı bu sayfaya yönlendireceğim :)
ben gögüs büyütmek için şeyler yapıyorum sonuç olumsuzlu olacak yaniii
cumartesi ağır basıyor ama bilemedim :26:
nedemek bacım senin bize yardımının yanında benim yaptığım hiç..
küçülen fazda yapılan epilasyon nötr etkiler.. yani ne azaltır ne de arttırır. olur da ilerde imkansızlıklar dahilinde buralarda olamazsam dolunaydan 1 gün sonra taa ki yeniaya kadar zamanınız olur en azından artmaz tüyleriniz ve bazende farkında olmadan epilasyon tarihine denk gelmiş olur böylece yavaş yavaşta azaltabilirsiniz ben olmadan. Elimden geldiğince tüyo veriyorum geleceğe yönelik, lütfen bu bilgileri unutmayın
saç kestirmenin aciliyeti nedir ki
uçları çok kötü ve sinirimi bozuyor çünkü