- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
kızlar bana dua edin nolur çok çıkmazlardayım , bir yanda ailem diğer yanda yoğurdum
perim bir değişiklik var mı? :26:
bi terslik olmadığı sürece, kışın ailesi buraya gelecek onlarda kalmak için. her kış geliyormuş. el öptürmeye götürecek. ailem beni zorla başkasına vermeyi düşünmediği sürece kaçmak yok. kısmetse ağustos gibi düğün düşünüyoruz. temennimiz ailelerin anlaşması yönünde dua edin lütfen lütfen lütfen
bi terslik olmadığı sürece, kışın ailesi buraya gelecek onlarda kalmak için. her kış geliyormuş. el öptürmeye götürecek. ailem beni zorla başkasına vermeyi düşünmediği sürece kaçmak yok. kısmetse ağustos gibi düğün düşünüyoruz. temennimiz ailelerin anlaşması yönünde dua edin lütfen lütfen lütfen
maalesef yok canım, sen bu tarihi değerlendir. çünkü net belli olmuyor yengem 17 kasımda doğum yapacaktı ama 22 ekimde doğum yaptı. belki erken gelmek ister
benim işler bugün bitti, ohh miss. pericim bi ara sana dertlenmiştim, bacaklarımda gözeneklerim kırmızı kırımızı ve geçmiyor dalmaçyalı gibi geziyorum diye. limon sürüyordum epilasyon sonrası onu bıraktım şimdi normale döndü. aynı dertten muzdarip arkadaşlar varsa bilginize. sadece dolunaya uyuyorum artık.
yogurdunla da hayırlısı perim. sabrın sonu selamettir. bence ailesi seni tanıyınca çok sevecek.
kızlar bana dua edin nolur çok çıkmazlardayım , bir yanda ailem diğer yanda yoğurdum
kızlar özel bölgelere yapılan bakım, saç bakım tarihleri, hassas bölgelerin özel tarihlerine uymuyorsanız o tarihleri yayınlamayayım. uyanlar ise bugün bakım yapacağım vs. diye bu konuya yorum yapar. ona göre hangi bakımları yapmasını söylerim olmaz mı , çok zamanımı alıyor
1 kasım bugun hala dolunay gunlerı acıklanmamıs perıcım olmaz mı nerde kaldınn nerelerdesın sen bakım
canım allah sennın ıcın hayırlısını versın..hallolacak eminim ben
ayın ilk gününden gelir çemkiririm nerde kasım tarihleri bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?